Luxe vakantiehuis in Epe met sauna en jacuzzi voor max. 6 personen

Maak kennis met de prachtige natuur van de Veluwe en boek een luxe vakantiehuis voor een week of weekendje weg! Deze ruime woning is geschikt voor vijf personen en ligt midden in de rustgevende natuur in het noordelijke gedeelte van de Veluwe, tussen de dorpen Epe en Emst. In de bosrijke omgeving kan volop worden genoten van alle mooie dingen die de Veluwe te bieden heeft.

Het Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi

De comfortabele woning is geschikt voor zes personen en is prachtig gelegen aan de weilanden. In de nieuwe open keuken zijn onder andere een vaatwasser en een combimagnetron aanwezig. Op de begane grond is verder de ruime woonkamer te vinden. Op de eerste verdieping zijn de twee slaapkamers gelegen. Deze zijn beide voorzien van een tweepersoonsbed. Het is op de begane grond mogelijk om door middel van een stapelbed een extra slaapplek te creëren. Wat de woning bijzonder maakt is dat deze de beschikking heeft over een eigen Finse sauna en een prachrige overdekte jacuzzi die zomer en winter warm is. Het tuinhuisje, dat in 2014 is gebouwd, bevat een veranda waar gebruik kan worden gemaakt van de loungeset. Dankzij de schuifpui die voor de veranda is geplaatst, is het hier ook fijn vertoeven wanneer de temperaturen lager zijn. Kortom, de combinatie van de locatie en de luxe woning maakt dit heerlijke plek om in een ontspannen omgeving tot rust te komen!

Genieten op de Veluwe

Omringd door bossen, heiden en meren is het vakantiehuis gelegen op een van de mooiste plekken van de Veluwe. In de buurt vindt u het prachtige heidegebied de Renderklippen, dat onder meer bekend is vanwege de schaapskooi. Vanuit het vakantiehuis zijn de bossen van de Kroondomeinen goed te bereiken. in deze bossen kan men diverse wilde dieren tegenkomen zoals vossen, herten en reeën. De Veluwe is verder uitermate geschikt om stevige wandeltochten te maken.

Actitiviteiten in de omgeving van Epe

Ook zijn er veel mooie fietsroutes uit te stippelen, variërend van een rustige tocht om van de omgeving te genieten tot een stevige tocht op de racefiets of mountainbike door de heuvelachtige bossen. Ook meerdere gezellige steden in de omgeving zijn gemakkelijk bereikbaar. Zwolle, Apeldoorn en Deventer zijn allen gelegen op zo'n 20 autominuten. De pittoreske en historische Hanzesteden Hattem en Elburg zijn eveneens goed te bereiken.

Eenvoudig het luxe vakantiehuis in Epe huren

Heeft u interesse in het boeken van dit luxe vakantiehuis? Op Hoi Vakantiehuisje is de boeking in een paar muisklikken geregeld. Onderaan deze pagina kunt u direct zien wanneer de woning beschikbaar is en selecteert u eenvoudig de data van uw keuze. Wij wensen u alvast een ontspannen vakantie toe op de Veluwe!

Let op! U betaald uw energiekosten per kilowatt per uur. De meter wordt bij het inchecken opgemeten. De kosten bedragen slechts €0,55 per kilowatt. De uiteindelijke kosten worden verrekend met de borg.

Lees meer
Lees minder

De woning
Energiekosten per kW/h
Aantal personen: 6
Slaapkamers: 3
Toilet: 2

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen
Sauna

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV: 3d
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 3
Stapelbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Loungeset
Barbecue
Zandbak
Trampoline
Skelter
Tuinhuis
Skottle braai

Optioneel
Energiekosten: wordt verrekend met de borg | per kw/u
Reviews
5.0/5.0

12/01/23

Toontje

5.0/5.0

Heel fijn huisje . Echt een aanrader.

28/06/22

Angelika & Ismael

5.0/5.0

Een huisje schoon en fris bij aankomst, met alles erop en eraan. Ook voor de 3 kids was er genoeg om mee te vermaken zowel binnen als buiten. We hebben genoten van het huisje en de omgeving. Wat een rust. Heerlijk opgeladen eindigen wij onze vakantie en terug na de randstad.

05/07/19

Fam. H. Horst

5.0/5.0

Geweldig huisje en rust lekker tuinhuis

07/01/17

Geert en Annie

5.0/5.0

Wat hebben wij genoten deze 14 dagen! Ongeveer 400 km gefietst in deze mooie omgeving. Dankzij jullie gastvrijheid en privacy hebben wij volop kunnen genieten. Bedankt voor alles en we komen graag nog eens terug. Wat hebben wij genoten deze 14 dagen! Ongeveer 400 km gefietst in deze mooie omgeving. Dankzij jullie gastvrijheid en privacy hebben wij volop kunnen genieten. Bedankt voor alles en we komen graag nog eens terug.  

22/12/16

Fam. de Groot

4.5/5.0

Onze eerste keer hier in jullie superschone en complete huisje. We hebben in oktober veel geluk gehad met het weer, dus zelfs een keer buiten gegeten. Onze kleinzoon vond de trampoline en de skelter helemaal geweldig. met mijn dochter van de sauna gebruik gemaakt, was erg lekker.We gaan jullie adres zeker bewaren en aanprijzen bij familie en vrienden. Wellicht tot een volgende keer.

01/12/16

Arjan

4.0/5.0

Het mooiste compliment is dat we ons vanaf het eerste uur thuis voelden. Alles top, compleet en gezellig. Ook de omgeving is mooi. Voor de hond was het Heerderstrand een paradijs. De Eperheide was groots en zeer mooi. Het was een geweldige week! Dank en groetjes!

28/10/16

Anoniem

4.5/5.0

We hebben heel erg genoten van het mooie, luxe vakantiehuisje. Wat een rust en prachtige plek hier. Van alles lekker dichtbij: speelplekken voor de kinderen. natuur, Deventer, Apeldoorn. Er is genoeg over om nog te doen. We komen zeker nog eens terug!Ook fijn dat het erg kindvriendelijk is hier. We hebben ook fijn genoten van de sauna.

15/09/16

John en Yvonne

5.0/5.0

Een gastvrij welkom, een heerlijk huisje! met alles erop en eraan, een mooie omgeving. Prachtig weer. Kortom: Dat is pas genieten!! Met dank aan Alie en Eppie die alles tip top verzorgd hebben en aan onze buurtjes van wie wij het adres gekregen hebben!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?