Luxe chalet in Ermelo met Jacuzzi voor max. 4-6 personen

Gelegen op één van de mooiste plaatsen in Nederland vindt u deze luxe chalet met jacuzzi voor een vakantieverblijf voor een gezelschap van 4-6 personen. Het huisje is gelegen in het mooie buitengebied van Ermelo, door sommigen ook wel de ‘parel van de Veluwe’ genoemd. De ligging in een rustig park garanderen u een aangename vakantie. Geniet van de rust, privacy en het comfort van dit luxe huis.

De Luxe chalet in Ermelo

Het chalet is door de eigenaar zelf ontworpen en gebouwd met als doel, rust en warmte te bieden aan de bewoners. De rustieke uitstraling door gebruik van hoogwaardige houtsoorten zorgen voor een romantisch karakter. Het gezellige en warme interieur bieden u een gevoel van geborgenheid en ontspanning. Een luxe schuifpui geeft u toegang tot een zonnig terras en een overdekte patio ingericht voor u en uw gezelschap.

U komt binnen in de sfeervolle woonkamer die volledig is gemeubileerd en er is een televisie aanwezig. De open keuken is van alle moderne gemakken voorzien met o.a. een vaatwasser, magnetron en een Senseo koffiezetapparaat, naast alle standaard keukenvoorzieningen en servies. De Master Bedroom is voorzien van een luxe 2-persoonsbed met nachtkastjes en sfeervolle verlichting. Naast de keuken bevindt zich een 2e slaapkamer voorzien van een leuk stapelbed. Via de authentieke houten trap bereikt u de sfeervolle zolderkamer die eveneens beschikt over 2 éénpersoonsbedden.

Welness en jacuzzi in de chalet

Uiteraard is de chalet voorzien van een badkamer, deze is zeer rijk uitgerust met een tweepersoons jacuzzi,een stoomcabine met voetmassage, een douchecabine en een dubbele wastafel. Deze uitgebreide luxe geeft u het extra stukje comfort die een vakantie een echte vakantie maakt. Een heerlijke mogelijkheid om terug te trekken in alle rust.

Activiteiten in de omgeving van Ermelo

De chalet is een perfecte uitvalbasis voor een prachtige wandeling door één van de bossen, of een fietstocht door de groene omgeving. In de nabijheid vindt u allerlei toeristische bestemmingen zoals Walibi World, het Dolfinarium maar ook het Veluwemeer met de stranden Horst en Nulde. De grote plaatsen Apeldoorn, Harderwijk en Amersfoort zijn goed te bereiken vanuit Ermelo. Daarnaast vindt u in de prachtige omgeving vele knusse plaatjes met restaurantjes, museums en allerlei andere bezienswaardigheden.

De chalet op de Veluwe eenvoudig huren

U kunt hier bij Hoi Vakantiehuisje eenvoudig met een paar muisklikken deze luxe chalet op de mooie Veluwe boeken. Zie onderstaande kalender voor beschikbaarheid en prijzen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Slaapkamers: 3
Openslaande deuren
Toilet

Huisregels
Huisdieren: in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Droger
Internet (WIFI): gratis
Hottube/Jacuzzi
Overig: stoomcabine, voetmassage

Woonkamer
Bank: 2
TV
Haard: sierhaard

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2
Stapelbed

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
overig: let op! zolderslaapkamer met trap!

Badkamer
Douche

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Inductie kookplaat: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Loungeset
Reviews
4.5/5.0

25/06/19

Eddy

4.0/5.0

Prima huisje fijne omgeving, lekker genoten.

10/07/18

Henri

4.5/5.0

We hebben het weekend van 6 juli tot 9 juli met 4 pers. (leeftijd 47-50 jaar) en 2 honden van dit mooie chaletje gebruik mogen maken. Luxe was het zeker we hadden veel zelf meegenomen wat achteraf helemaal niet nodig was. De honden hebben er het weekend van hun leven gehad. De slaapkamer op de vide zal voor volwassenen zeker n uitdaging zijn is niet erg groot maar wel heel knus (wij hebben hier geen gebruik van gemaakt). Ja enkele minpuntjes zijn er ook, maar niet echt voor rede vatbaar. Wij hebben er al met al een top-weekend gehad!!! Ermelo zelf is een leuk dorpje met leuke terrasjes en eetgelegenheden en er is in de omgeving genoeg te zien (kasteeltje van Staverden is een aanrader). Ook is het een bosrijke omgeving, ideaal met honden. Wij zouden er zeker nog een keer terug willen komen.

16/05/18

jos

5.0/5.0

het was een super mooi huisje , zoals ik al hier boven heb aangegeven is het een geweldige huisje en op een mooie plek in het bos. je kunt daar geweldig wandelen , en ligt zeer centraal van alle plaatsen daar om heen. weet zeker dat we nog een keer terug gaan.

20/02/18

Marinka

5.0/5.0

Wij hebben een geweldig weekend gehad in dit gezellige en knusse chalet! Alles staat klaar bij aankomst maar vooral de knusse sfeer van het huisje is heel fijn! Een echte aanrader en wij komen hier graag nog eens terug voor een weekend ontspanning en natuur!

11/01/18

Ilona

5.0/5.0

22/12/17

Suzan

5.0/5.0

Ontzettend leuk en gezellig huisje!! We hebben erg genoten, een midweek was eigenlijk te kort. De ligging van het huisje is perfect, veel bossen en steden in de buurt. Het huisje zelf was schoon en alles was aanwezig. Badkamer is erg luxe en hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. Kortom gewoon genieten!!

07/11/16

Koert

4.0/5.0

Compact, mooi en knus huisje tussen de bomen. Met oog voor detail ingericht. Tip: een paar grote thee/koffie mokken met een oor zou het servies niet misstaan...

25/10/16

Marieke

4.0/5.0

Mooi, gezellig huisje. Fijne sfeer. Het park ligt aan de 'niet-bos' kant van Ermelo. En het is geen park waar je even een leuk rondje gaat lopen. Het huisje is mooi en volledig ingericht. Het bed is erg smal (140 denk ik) maar ligt wel goed. De badkamer was erg mooi, luxe en groot.

18/05/16

Phiona

4.0/5.0

Beste Willem, Heiko en Olaf, Aan Gerdinekes woorden heb ik weinig meer toe te voegen: heerlijk genoten van het mooie weer, de mooie omgeving, de tuin en al de luxe van jullie huis! Jullie kabouter heeft zoals jullie zien een jonkie gehad…! Veel succes en plezier nog met jullie mooie huis!! Groetjes Phiona.

18/05/16

Gerdineke Blom

5.0/5.0

Beste Willem en consorten, Voor herhaling vatbaar! Nu heerlijk in de zon op een netjes gemaaid gazon, denk ik terug aan een paar heerlijke dagen, luxe , comfort, natuur en heerlijke zon, wat wil je nog meer? Een paar kleine dingen ontbraken, maar die hebben we gewoon gekocht….. Jammer om hier weg te gaan, maar ik gun het veel anderen ook te genieten van dit huis en omgeving (ik had er ander nog wel over gedacht om het permanent te huren!) Hopelijk volgen er nog veel meer huurders met zo’n ervaring als wij. Bedankt! Groetjes van Gerdineke Blom.

18/05/16

Anoniem

4.0/5.0

Wij waren verrast door het leuke houten chalet en de mooie badkamer! Wat ook niet onbelangrijk is, zijn de goede bedden (liggen goed hoor!) Voor de rest is het een leuke en mooie omgeving. Zeker in de zomer. Voor de rest is dit voor herhaling vatbaar en gaan dit zeker aanbevelen. Groetjes en tot ziens

18/05/16

Peter

4.5/5.0

Complimenten voor het mooie huisje! Hartstikke bedankt dat we deze dagen er in mochten. We hebben erg genoten van de omgeving, Ermelo en Harderwijk. (dolfinarium o.a.) De badkamer vonden we helemaal top! Alleen ontbrak er een gastenboek…..dus bij deze! Tot snel! Liefs Peter.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?