Luxe chalet in Ermelo met Jacuzzi voor 4 personen

Gelegen op één van de mooiste plaatsen in Nederland vindt u deze luxe chalet met jacuzzi voor een vakantieverblijf voor een gezelschap van 4 personen. Het huisje is gelegen in het mooie buitengebied van Ermelo, door sommigen ook wel de ‘parel van de Veluwe’ genoemd. De ligging in een rustig park garanderen u een aangename vakantie. Geniet van de rust, privacy en het comfort van dit luxe huis.

De Luxe chalet in Ermelo

Het chalet is door de eigenaar zelf ontworpen en gebouwd met als doel, rust en warmte te bieden aan de bewoners. De rustieke uitstraling door gebruik van hoogwaardige houtsoorten zorgen voor een romantisch karakter. Het gezellige en warme interieur bieden u een gevoel van geborgenheid en ontspanning. Een luxe schuifpui geeft u toegang tot een zonnig terras en een overdekte patio ingericht voor u en uw gezelschap.

U komt binnen in de sfeervolle woonkamer die volledig is gemeubileerd en er is een televisie aanwezig. De open keuken is van alle moderne gemakken voorzien met o.a. een vaatwasser, magnetron en een Senseo koffiezetapparaat, naast alle standaard keukenvoorzieningen en servies. De Master Bedroom is voorzien van een luxe 2-persoonsbed met nachtkastjes en sfeervolle verlichting. Naast de keuken bevindt zich een 2e slaapkamer voorzien van een leuk stapelbed. Via de authentieke houten trap bereikt u de sfeervolle zolderkamer die eveneens beschikt over 2 éénpersoonsbedden. Let op: de bedden en de ruimte zijn klein.

Welness en jacuzzi in de chalet

Uiteraard is de chalet voorzien van een badkamer, deze is zeer rijk uitgerust met een tweepersoons jacuzzi, een nieuwe douchecabine met regendouche en  wand/massagejets en een dubbele wastafel. Deze uitgebreide luxe geeft u het extra stukje comfort die een vakantie een echte vakantie maakt. Een heerlijke mogelijkheid om terug te trekken in alle rust. De auto kunt u bij het huisje parkeren.

Activiteiten in de omgeving van Ermelo

De chalet is een perfecte uitvalbasis voor een prachtige wandeling door één van de bossen, of een fietstocht door de groene omgeving. In de nabijheid vindt u allerlei toeristische bestemmingen zoals Walibi World, het Dolfinarium maar ook het Veluwemeer met de stranden Horst en Nulde. De grote plaatsen Apeldoorn, Harderwijk en Amersfoort zijn goed te bereiken vanuit Ermelo. Daarnaast vindt u in de prachtige omgeving vele knusse plaatsjes met restaurantjes, museums en allerlei andere bezienswaardigheden.

De chalet op de Veluwe eenvoudig huren

U kunt hier bij Hoi Vakantiehuisje eenvoudig met een paar muisklikken deze luxe chalet op de mooie Veluwe boeken. Zie onderstaande kalender voor beschikbaarheid en prijzen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen
Slaapkamers: 3
Openslaande deuren
Toilet
Overig: parkeerplaats

Huisregels
Huisdieren: in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Wasmachine
Droger
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur
Hottube/Jacuzzi
Overig: stoomcabine, voetmassage

Woonkamer
Bank: 2
TV
Haard: sierhaard

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2
Stapelbed

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
overig: let op! zolderslaapkamer met trap!

Badkamer
Wastafel
Douche

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: | 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt | 1
Tuinset
Loungeset

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur nabij acc.
Droger: aanwezig
Wasmachine: aanwezig
Reviews
4.5/5.0

15/08/22

Jethro

4.0/5.0

Het huisje ligt in een bosrijk vakantiepark wat zorgt voor veel schaduw in het huisje. Ondanks 30 graden overdag bleef het toch redelijk koel in huis. De badkamer is top met een heerlijke douche en jacuzzi en dubbele wastafel. Er is een hoekbank en tv en een eettafel. De keuken is vrij smal en klein maar van alle gemakken voorzien. Het bed in de "grote" slaapkamer is 140 cm breed en 190 cm lang. Voor ons geen probleem maar minder geschikt als je langer bent of niet zo knus wilt slapen. Het stapelbed is idem dito is prima voor 2 kinderen. De slaapzolder heeft een laag plafond en een steile trap dus leuk en geschikt voor kinderen en flexibele volwassenen : ) Er zijn momenteel geen horren aanwezig in het huisje en dit hebben wij wel als tip meegegeven. Ongedierte en vooral muggen waren er veel en daarom s'nachts ook vaak minder goed geslapen want het raam dicht houden maakte het te benauwd. De eigenaar deze tip gegeven en ging er iets mee doen. Verder ook een wasmachine en droger aanwezig en de hygiëne was prima in orde! Al met al heel tevreden.

04/06/22

Sytse

4.5/5.0

Prachtig chalet. Je ziet dat het met liefde wordt verhuurd. Er staat een mooie grote bank en mooiere eetkamerstoelen dan op de foto’s. Ik heb het er erg fijn gehad. Heerlijk genoten van het bos in Ermelo en alle vogeltjes in de tuin. Nadelen: - Gras in de tuin is kunstgras - Veel auto’s voor het huisje langs naar andere huisjes op het park - Het chalet ernaast werd verbouwd tijdens mijn vakantie dus veel geklus gehoord - Tuin is niet afgeschermd waardoor andermans honden door de tuin lopen (en er plassen) Pluspunten: - Heerlijke zithoek - Dichtbij alles wat je maar wilt - Goed verzorgd + goed kookgerei in de keuken - Wasmachine + droger - Super fijne badkamer met jacuzzi - Prettig terras - Veel bezoek van vogels (merels, lijsters, roodborstje, mussen, meesjes en een boomklever gespot) Ideaal voor een ‘even er tussenuit vakantie’!

05/04/22

Martin

4.5/5.0

Geen cijfer bij ontvangst, want die was er niet.

14/03/22

Menno

5.0/5.0

Mooi schoon huisje van alle gemakken voorzien. Rustige omgeving en je bent snel in Ermelo en de wandelgebieden.

22/12/21

Wendy

5.0/5.0

wij hadden een heel fijn weekend

20/12/21

Elke Stoffelen

5.0/5.0

Zeer aangenaam verblijf gehad! Mooie chalet, comfortabel bed, leuk terras en het bubbelbad was zeker een pluspunt. Tuin is niet omheind dus opletten met de hond maar het is gelegen in een rustige straat met zeer weinig verkeer. Zeer mooie wandelingen in de buurt (tussen de 10 à 20 minuten met de auto). Wij waren met twee en onze hond, dus zeker voldoende ruimte. Alles was gelijkvloers (kleine zolderkamer met een steile trap te bereiken). Helemaal zoals beschreven! Wij komen graag nog eens terug.

27/09/21

lemasian foppen

5.0/5.0

Hierbij wil ik en mijn man zeker zeggen dat we een fantastische vakantie hebben gehad ,en een super gezellig en mooi huis hadden r 

30/07/21

Ellen

5.0/5.0

We hebben een heerlijke week gehad. Geweldige fietsroutes. Het huisje vinden wij niet geschikt voor 6 personen . 2 volwassenen en twee kinderen zou prima gaan. Badkamer was super maar bleef erg vochtig. Een droogrek voor buiten zou fijn zijn om de handdoeken op te drogen. We misten de kussens in de lounge set.

14/07/21

Ger

4.5/5.0

Mooi huisje van alle gemakken voorzien, centraal gelegen voor hele mooie fiets/wandeltochten,, maar niet echt geschikt voor 4 volwassenen vanwege het onhandige stapelbed in een heel kleine slaapkamer. Dit was haast niet te doen. Erg positief over de gezellige overkapte loungeset zodat je ook tijdens een regenbui buiten kan verblijven. Een fijne stoom/douche cabine aanwezig en mooie jacuzzi voor twee personen. Helaas konden wij deze niet naar behoren bedienen omdat de uitgebreide (beloofde ) instructie ontbrak in de blauwe klapper. Wij hebben hierover telefonisch contact proberen op te nemen met het mobiel telefoonnummer eigenaar, helaas hier nooit over teruggebeld..... jammer!

17/06/21

Marjelle

5.0/5.0

Het was een prachtig huisje alles erop en eraan. Mooie rustige plek. Onze hond vond het ook leuk. Aan de lange lijn in de tuin ging prima.

31/05/21

Sandra

4.5/5.0

We hebben een heerlijke week gehad in het huisje. Het enige wat ons stoorde was de niet aangename geur van de WC. Verder alles goed. vriendelijke groet, Sandra

12/05/21

Fred

5.0/5.0

Heerljke tijd gehad. Erg mooi een huisje 10!

07/04/21

A. Brak

5.0/5.0

Dank u wel voor de gastvrijheid alles was naar wens.

15/02/21

Lisa

4.0/5.0

Het was een heerlijk huisje om lekker te kunnen ontspannen. Tijdens ons verblijf lag er sneeuw en hebben we mooie wandelingen kunnen maken in de buurt. Bij terugkomst konden we dan opwarmen in de jacuzzi en het stoombad. Erg genoten van het huisje en de omgeving.

09/02/21

Iris

4.5/5.0

Fijne midweek gehad. Enorm genoten van de rust en mooie omgeving. Het huisje was super, alles was aanwezig en met zo'n heerlijke luxe badkamer hoef je niet ver om je te vermaken. Heerlijk nu met corona toch even weg te kunnen. Omgeven door bossen en bomen. Super genoten!

23/11/20

Anne

4.0/5.0

Super huisje

01/10/20

Betty

4.0/5.0

De accommodatie was fantastisch zeker voor herhaling vatbaar!

07/09/20

Marcia

4.5/5.0

Ontvangst heb ik op 3 gezet omdat dat niet van toepassing was. We hebben het naar ons zin gehad. Het huisje was schoon en verzorgd! Alles was aanwezig.

11/08/20

Eric

4.5/5.0

Prachtig huis op een rustige lokatie en van alle gemakken voorzien. 

10/08/20

Veroniek

4.0/5.0

We hebben erg genoten van de rust en de Jacuzzi. 

08/08/20

Erwin

4.5/5.0

Zin in een rustig en relaxed verblijf ? Boek deze chalet ! Beschrijving op de site van HoiVeluwe sluit helemaal aan bij wat je krijgt. Op het park zijn geen faciliteiten, maar je zit gemiddeld slechts 4 km van het dorp en natuurgebieden af.

30/07/20

Leon

3.5/5.0

Op zich een mooi huisje. Het huisje van alle gemakken voorzien en binnen was alles compleet.  Het is een leuk huisje, en we hebben heel leuk gefietst in de omgeving.

01/06/20

Jan

4.5/5.0

Luxe accommodatie en van alle gemakken voorzien. Parkeergelegenheid redelijk. Advies: neem autohoes mee tegen vogelpoep!

01/04/20

JanJay

3.5/5.0

Erg knus en comfortabel huisje! 

25/02/20

Petra

5.0/5.0

Mooi chalet,ontbreekt niks,goed verzorgd,heerlijk rustig. Super badkamer.

04/02/20

Sabrina

2.5/5.0

Omgeving was zeer rustig wat heerlijk was de chalet was best schoon alleen de bedden en de stoelen zijn wel aan vervanging toe. Jammer dat er geen hekje om de tuin heen zat zodat onze honden vrij konden lopen...er liepen andere honden door de tuin heen

03/01/20

Mimi

5.0/5.0

Wat hebben wij een heerlijke midweekje gehad! Het huisje zag er heel gezellig uit en de inrichting was leuk. Een mooie pluspunt is zeker de Jacuzzi en de stoomcabine. Verder was bij aankomst alles netjes en schoon, en de kerstverlichting stond ook al klaar. We raden het zeker aan en hopen later nogmaals gebruikt te kunnen maken van deze chalet!

24/12/19

Melanie

4.0/5.0

Het huisje was knus. Voor ons net te klein. De tuin is ruim en alles is aanwezig. De omgeving is prachtig niet op loop afstand!

04/12/19

R

4.0/5.0

Een erg fijn huisje, van alle gemakken voorzien. Het was er schoon op wat spinnenwebben na. De badkamer was een heel fijne ontspanningsruimte, helemaal met de regenachtige dagen. We waren alleen in de veronderstelling dat er bij het linnenpakket ook handdoeken/theedoeken waren inbegrepen. Dit was niet het geval. Gelukkig was de Hema in de buurt. Het bed slaapt goed! Is alleen aan de kleine kant wanneer je beiden erg lang bent. Het buitengedeelte hebben we geen gebruik van gemaakt met de regenachtige dagen. Al met al een charmant huisje waar we een heel fijn weekend hebben gehad!

20/11/19

Jan

4.0/5.0

We hebben een leuk en relax weekend gehad. Een chalet om je thuis te voelen. Wim heel erg bedankt voor dit verblijf Succes met de verhuur

26/10/19

Marike

4.5/5.0

Mooi chalet met heerlijke tuin en overdekte veranda. Lekker grote badkamer met fijne douche. Minpuntje waren toch de twee slaapplekken op het zoldertje. Was toch wel een geklim en geklauter om daar te komen en bij een toiletbezoek s nachts werd iedereen wakker.

25/06/19

Eddy

4.0/5.0

Prima huisje fijne omgeving, lekker genoten.

10/07/18

Henri

4.5/5.0

We hebben het weekend van 6 juli tot 9 juli met 4 pers. (leeftijd 47-50 jaar) en 2 honden van dit mooie chaletje gebruik mogen maken. Luxe was het zeker we hadden veel zelf meegenomen wat achteraf helemaal niet nodig was. De honden hebben er het weekend van hun leven gehad. De slaapkamer op de vide zal voor volwassenen zeker n uitdaging zijn is niet erg groot maar wel heel knus (wij hebben hier geen gebruik van gemaakt). Ja enkele minpuntjes zijn er ook, maar niet echt voor rede vatbaar. Wij hebben er al met al een top-weekend gehad!!! Ermelo zelf is een leuk dorpje met leuke terrasjes en eetgelegenheden en er is in de omgeving genoeg te zien (kasteeltje van Staverden is een aanrader). Ook is het een bosrijke omgeving, ideaal met honden. Wij zouden er zeker nog een keer terug willen komen.

16/05/18

jos

5.0/5.0

het was een super mooi huisje , zoals ik al hier boven heb aangegeven is het een geweldige huisje en op een mooie plek in het bos. je kunt daar geweldig wandelen , en ligt zeer centraal van alle plaatsen daar om heen. weet zeker dat we nog een keer terug gaan.

20/02/18

Marinka

5.0/5.0

Wij hebben een geweldig weekend gehad in dit gezellige en knusse chalet! Alles staat klaar bij aankomst maar vooral de knusse sfeer van het huisje is heel fijn! Een echte aanrader en wij komen hier graag nog eens terug voor een weekend ontspanning en natuur!

11/01/18

Ilona

5.0/5.0

22/12/17

Suzan

5.0/5.0

Ontzettend leuk en gezellig huisje!! We hebben erg genoten, een midweek was eigenlijk te kort. De ligging van het huisje is perfect, veel bossen en steden in de buurt. Het huisje zelf was schoon en alles was aanwezig. Badkamer is erg luxe en hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. Kortom gewoon genieten!!

07/11/16

Koert

4.0/5.0

Compact, mooi en knus huisje tussen de bomen. Met oog voor detail ingericht. Tip: een paar grote thee/koffie mokken met een oor zou het servies niet misstaan...

25/10/16

Marieke

4.0/5.0

Mooi, gezellig huisje. Fijne sfeer. Het park ligt aan de 'niet-bos' kant van Ermelo. En het is geen park waar je even een leuk rondje gaat lopen. Het huisje is mooi en volledig ingericht. Het bed is erg smal (140 denk ik) maar ligt wel goed. De badkamer was erg mooi, luxe en groot.

18/05/16

Phiona

4.0/5.0

Beste Willem, Heiko en Olaf, Aan Gerdinekes woorden heb ik weinig meer toe te voegen: heerlijk genoten van het mooie weer, de mooie omgeving, de tuin en al de luxe van jullie huis! Jullie kabouter heeft zoals jullie zien een jonkie gehad…! Veel succes en plezier nog met jullie mooie huis!! Groetjes Phiona.

18/05/16

Gerdineke Blom

5.0/5.0

Beste Willem en consorten, Voor herhaling vatbaar! Nu heerlijk in de zon op een netjes gemaaid gazon, denk ik terug aan een paar heerlijke dagen, luxe , comfort, natuur en heerlijke zon, wat wil je nog meer? Een paar kleine dingen ontbraken, maar die hebben we gewoon gekocht….. Jammer om hier weg te gaan, maar ik gun het veel anderen ook te genieten van dit huis en omgeving (ik had er ander nog wel over gedacht om het permanent te huren!) Hopelijk volgen er nog veel meer huurders met zo’n ervaring als wij. Bedankt! Groetjes van Gerdineke Blom.

18/05/16

Anoniem

4.0/5.0

Wij waren verrast door het leuke houten chalet en de mooie badkamer! Wat ook niet onbelangrijk is, zijn de goede bedden (liggen goed hoor!) Voor de rest is het een leuke en mooie omgeving. Zeker in de zomer. Voor de rest is dit voor herhaling vatbaar en gaan dit zeker aanbevelen. Groetjes en tot ziens

18/05/16

Peter

4.5/5.0

Complimenten voor het mooie huisje! Hartstikke bedankt dat we deze dagen er in mochten. We hebben erg genoten van de omgeving, Ermelo en Harderwijk. (dolfinarium o.a.) De badkamer vonden we helemaal top! Alleen ontbrak er een gastenboek…..dus bij deze! Tot snel! Liefs Peter.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?