Boshuisje in Epe met sauna voor max. 4 personen

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Op dit vakantieparkje op de Veluwe vlakbij Epe vindt u dit prachtige huis, gelegen in het bos. U heeft hier alle ruimte om te genieten van de natuur. Dit is nog een plek waar u wakker wordt van het vogelgezang en overdag in de omgeving herten, konijnen en andere wilde dieren kunt tegenkomen. Het huis zelf heeft nog 1450 m2 grond, waarvan u kunt genieten vanuit een comfortabele tuinstoel op het mooie terras.

Het huisje in het bos met barrel sauna

In het huisje zelf, dat ruimte biedt aan maximaal vier, bent u van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een vier-pitsgasstel, een oven, magnetron, koffiezetapparaat, senseo en een broodrooster. In de badkamer bevindt zich een douche en een wastafel. Het toilet is gescheiden van de douche. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Door de grote ramen heeft u zicht op het bos en komt er veel licht naar binnen. In de woonkamer is een nieuwe LG Oled TV geinstalleerd. U kunt via uw eigen mobiel kiezen wat u wil kijken via Netflix, Videoland etc. Ook is er een barrelsauna beschikbaar. U kunt altijd van de natuur genieten in dit huis, of u nu binnen of buiten bent. De woning is gezellig en comfortabel ingericht. Zoekt u een prachtig gelegen en goedkoop vakantiehuis? Dan heeft u dat nu gevonden!

Activiteiten in de omgeving van Epe

In de omgeving van dit heerlijke vakantiehuis is veel te doen. Denk aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron en het Kroondomein. Er zijn in de omgeving ook talrijke mooie fietsroutes te vinden. Kunt u zelf geen fiets meenemen? Op het park zijn deze te huur! Ook wandelaars komen aan hun trekken, want vanaf het park beginnen de wandelroutes al. In het plaatsje Wissel zijn een Veluws Eethuis, waar u lekker kunt eten en midgetgolf. Ook Epe is een gezellig dorpje waar genoeg te beleven valt, zoals kraampjes, fanfares en braderieën. Op een kwartiertje rijden bevindt zich Zwolle, een gezellige stad met een groot winkelcentrum en enkele musea die de moeite waard zijn. Ook Apeldoorn is goed te bereiken vanaf Epe, natuurlijk de stad waar u de Apenheul kunt bezoeken en Paleis het Loo. Als u een half uurtje rijdt, bent u bij het beroemde Openluchtmuseum in Arnhem.

Het boshuisje op de Veluwe eenvoudig huren

U kunt gemakkelijk dit prachtige vakantiehuis boeken. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is, en aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten,  heel overzichtelijk, de boekingskosten al inbegrepen. De extra kosten zoals schoonmaakkosten worden rechts aangegeven. Om het huis te reserveren belt u met onze medewerkers en zij regelen alles voor u. Krijgt u al zin in een vakantie in dit unieke vakantiehuis? Bel snel, en voor u het weet kunt u ontspannen op deze mooie plek, midden in de natuur.

Let op! U betaald uw energiekosten per kilowatt per uur. De meter wordt bij het inchecken opgemeten. De kosten bedragen slechts €0,55 per kilowatt. De uiteindelijke kosten worden verrekend met de borg.

Lees meer
Lees minder

De woning
Energiekosten per kW/h
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Toilet
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Sauna

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed

Badkamer
Wastafel
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis
Oven

Tuin
Barbecue
Schommel

Optioneel
Energiekosten: wordt verrekend met de borg | per kw/u
Reviews
5.0/5.0

30/06/22

Marcel en Lucia

5.0/5.0

We hjebben genoten vanĀ  de prachtige omgeving, de rust, de eekhoorns en de vogels. Het schone huisje van alle gemakken voorzien. De sauna. En aan de overkant een leuk restaurant waar je heerlijk kunt eten. Kortom alle ingredienten voor een vakantie.

25/03/22

Erik

5.0/5.0

Geweldige huisjes en super familie

19/01/22

Wouter

5.0/5.0

Mooie huisjes en van alles voorzien. Verse broodjes haal je bij het bungalowpark ernaast.

24/01/20

Claudia

5.0/5.0

Wij hebben een lang weekend in dit huisje mogen doorbrengen en hier intens van genoten! Het huisje is zeer netjes en goed verzorgd, prima ingericht, alles is aanwezig. De mensen van wie het is, zijn erg aardig en behulpzaam. Wij hadden de boeking gedaan incl linnen en handdoeken pakketten. Tot onze verbazing zaten er zelfs badjassen bij de pakketten. Wij hebben het echt heel fijn gehad hier en willen zeker nog eens terugkomen. Het enige wat ons ietwat tegenviel was het bos. Wij komen veel op de Veluwe, lopen heel graag in het bos, en dachten dat hier ook te doen. Dat kon, maar, dit is een deel bos waar allemaal chalets en caravanparken etc staan. Dat is voor een weekendje niet erg en we hebben heerlijk gekeken naar al het moois onderweg. Maar als je uitgebreid wil lopen waarbij je echt in het bos bent wat alleen bos is, dan moet je even de auto nemen en een stukje verder starten zeg maar. Wat ook heel leuk is, de eekhoorntjes bij het huis, ze zijn gewend om voer te komen halen bij speciale voederhuisjes en ze zijn dus niet extreem schichtig. Prachtig om ze rustig op je gemakje van zo dichtbij te zien spelen en scharrelen.

24/07/18

Sharon

5.0/5.0

Geweldig huisje, schoon en fris, alles aanwezig om goed te kunnen verblijven. Ontzettend aardige eigenaren die persoonlijke aandacht hebben.

06/06/17

J.J.

4.0/5.0

Heerlijk, keurig. goed schoongemaakt huis. Leuk modern ingericht, comfortabele bedden. Behulpzame en vriendelijke eigenaren. Ligt vlakbij prachtig wandelgebied, en ook dicht bij leuke stadjes. Het ligt in bossig gebied, waardoor wij in de week dat wij er waren, toen het erg warm was, veel profijt hadden van de bomen. Wij hebben er een fijne week gehad.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?