Vakantiehuisje in Epe met jacuzzi voor max. 6 personen

Heerlijk relaxen voor een schappelijke prijs op een kleinschalig parkje? Dan is deze bungalow met jacuzzi op de Veluwe een heuse aanrader. Het is gelegen in het bosrijke Wissel, een buurtschap in de nabijheid van Epe. Een prachtige omgeving dus, met heerlijke wandel- en fietsroutes door uitgestrekte bossen en langs talloze monumentale boerderijen.

Het vakantiehuisje in Epe

De stenen bungalow is omzoomd door bomen, waardoor u ongestoord kunt genieten van de faciliteiten van de accommodatie. De zon heeft er door de grote ramen vrij spel en de openslaande deuren zorgen meteen voor een fijn vakantiegevoel. Lekker luieren kan vanuit het tuinset op het terras.
De accommodatie ziet er verzorgd uit: degelijk, maar toch voorzien van alle hedendaagse gemakken, zoals magnetron, waterkoker, senseo en koffieapparaat, broodrooster, koelvriescombinatie, radio en televisie en kookstel. Ook een oven is aanwezig, net als uiteraard WIFI. Ideaal dus ook voor mensen die even een periode het genieten van de natuurlijke omgeving willen afwisselen met ongestoord werken aan een project. Met 2 slaapkamers, waarvan een met een stapelbed en 1 slaapkamer met een luxe boxspring van 160 x 200  en nog een bedstede (matras in de bedstee is 160 x 200) is er voldoende ruimte voor vijf personen. Daarnaast beschikt het vakantiehuisje over een gloednieuwe jacuzzi!

Activiteiten en omgeving rondom Epe

Hoewel Wissel zelf maar klein is, biedt de omgeving mogelijkheden genoeg voor een aangenaam verblijf. Het op drie kilometer afstand gelegen Epe is een bruisend dorpje waar het goed toeven is met dank aan de vele activiteiten, een mooi winkelaanbod en de sfeervolle terrasjes. Wissel is ook een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan een van de vele attracties in de omgeving. Voor klein en groot is er genoeg te doen met in de directe nabijheid trekpleisters als het toeristenplaatsje Elburg, Paleis Het Loo, Koningin Julianatoren of het levendige Apeldoorn. Het is mooi te combineren met ontspannen fietstochten door natuurgebieden als Landgoed Tongeren of Het Wisselse Veen.

Dit vakantiehuisje op de Veluwe huren

De accommodatie is voor een vriendelijke prijs te boeken voor kortere of langere periodes; van een weekeinde tot zelfs meerdere weken aaneengesloten. De huurprijzen zijn inclusief elektriciteit, schadeverzekering en schoonmaakkosten. Voor een kleine meerprijs kunt u bedlinnen en hand- en badlinnen huren. De accommodatie kan eventueel gecombineerd worden met de huur van een of twee vrijwel identieke huisjes. Ideaal wanneer u met een wat groter gezelschap wilt genieten en toch wat privacy wenst.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Slaapkamers: 3
Openslaande deuren
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Hottube/Jacuzzi

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed

Slaapkamer 3
Bedstede: tweepersoons

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis
Oven

Tuin
Tuinset
Barbecue
Schommel
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?