Bungalow in Epe met jacuzzi voor max. 4 personen

Prachtig gelegen in het bos op de Veluwe komt u helemaal tot rust in deze vakantiewoning. Vanuit het vakantiehuis heeft u een prachtig zicht op de dichte bossen. Zit u liever buiten? Dat is zeker mogelijk, met een tuin van maar liefst zo'n 1450 m2. De tuin is omgeven met bebossing, waardoor u veel privacy hebt.

De Bungalow in Epe met jacuzzi 

Het huisje bestaat uit een woonkamer met open keuken en twee grote slaapkamers, met in elke slaapkamer een luxe boxspring. Dit maakt dat het huisje geschikt is voor 4 personen. In de open keuken vindt u een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens is er een koelkast en een vriezer aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is gescheiden. Vanaf de woonkamer stapt u zo het terras met tuinset op via de openslaande deuren.In de woonkamer is een nieuwe LG Oled TV geinstalleerd. U kunt via uw eigen mobiel kiezen wat u wil kijken via Netflix, Videoland etc. WiFi is aanwezig. Huisdieren zijn welkom.

De omgeving en activiteiten in en rondom Epe

Het Veluws Vakantieparkje is gelegen in Wissel, vlak naast Epe dat slechts 3 km verderop ligt. Epe is een gezellig dorp, waar u onder andere braderieën, terrasjes, restaurants of winkels kunt bezoeken. Niet alleen is Epe een gezellige plaats waar u eigenlijk wel een bezoekje aan moet brengen, maar denk er ook eens aan om langs te gaan in de gemoedelijke plaatsen Vierhouten, Hattem, Elburg of Nunspeet. Gaat u liever een dagje shoppen? Dan liggen steden als Zwolle en Apeldoorn ook op minder dan 30 minuten rijden. In de bosrijke omgeving zijn tal van fiets- en wandelroutes. U kunt vanuit het huisje wandelen naar de natuurgebieden het Wisselse Veen en Landgoed Tongeren. De kans is klein dat u zich snel zult vervelen in de diverse omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron of Paleis het Loo.

Tot rust komen en genieten op de Veluwe

De vakantiewoning is gelegen op het kleinschalig Veluws Vakantieparkje met een totaaloppervlakte van 4400 m2. Wanneer u helemaal tot rust wilt komen, midden in de natuur en op zoek bent naar een prachtig vakantiehuisje, dan zit u hier op de juiste plek. Het vakantiehuisje beschikt over alle basisbenodigdheden en is ruimtelijk ingericht.

De bungalow eenvoudig online huren

Wilt u er een paar dagen of week/weken tussen uit en genieten van de Hollandse natuur? Dan is verder zoeken niet nodig. Boeken doet u hier gemakkelijk. De beschikbaarheid en prijzen worden direct aangegeven, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Openslaande deuren
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Hottube/Jacuzzi

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed

Badkamer
Wastafel
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Inductie kookplaat
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Tuinset
Barbecue
Schommel
Reviews
5.0/5.0

22/01/21

Jeanet Huisman

5.0/5.0

We hebben genoten ,lekker bubbelen buiten .De hond

06/11/19

Niek van Leeuwen

5.0/5.0

Mooie inrichting. Veel natuur om je heen

05/11/19

Mirthe van den Berk

5.0/5.0

Super lang weekend gehad hier. Fijne sauna. Huisje heel netjes. Zeker aan te raden

16/09/19

Maurice Pronk

5.0/5.0

2 Weken in dit huisje gezeten, heerlijk genoten midden in het bos!

08/08/17

Trix

4.5/5.0

Huisje was zeker schoon, maar voor 6 personen echt te klein. Begreep van de eigenaar dat ze deze woning gaan renoveren. Mochten gebruik maken van wasmachine en droger ook konden we voor 5 euro per dagfietsen huren. Zeker een locatie om terug te gaan. Vriendelijke groet, Trix Hulsbos

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?