Luxe vakantiehuisje in Putten met tuinhuis voor max. 4 personen

Even een weekje of een weekendje weg en verblijven in een luxe vakantiehuisje op de Veluwe. Vindt u dat een aantrekkelijke gedachte? Dit luxe vakantiehuisje met tuinhuis ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van Putten in het buurtschap Krachtighuizen. Op een kleinschalig park met slechts 15 vakantiehuisjes komt u helemaal tot rust. Via een loopdeur aan de achterzijde van het park kunt u zo het bospad op en een heerlijke boswandeling maken.

Luxe vakantiehuisje Putten met culinaire verrassing 

Dit luxe vakantiehuisje is in 2011 geheel gerestyled. U treft er dan ook een mooie moderne keuken aan. Deze is voorzien van onder meer een combi-oven, inductie kookplaat, Senseo koffieapparaat en een vaatwasser. Voor de theeliefhebbers onder ons is de keuken voorzien van een Cooker- kraan! Vloerverwarming zorgt ervoor dat de badkamer altijd aangenaam aanvoelt. De inloopdouche maakt dit vakantiehuisje ook zeer geschikt en veilig voor 65-plussers. De woonkamer met schuifpui grenst aan een met hagen omheinde tuin waar een rode beuk de blikvanger is. Dit luxe vakantiehuisje is voorzien van één slaapkamer met tweepersoonsbed en één met stapelbed en is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Geniet van het tuinhuis en de natuur

Bijzonder aan dit vakantiehuisje is het feit dat er een tuinhuis in de tuin aanwezig is. U kunt hier overdekt buiten zitten, wat het bijvoorbeeld ideaal maakt voor een barbecue. Daarnaast is er een aparte ruimte met een oplader voor twee elektrische fietsen. Een zonnescherm van 3,5 meter breed biedt voldoende schaduw. Het vakantiehuisje, waar wifi aanwezig is, beschikt ook over een parkeergelegenheid.

Optimaal genieten van de Veluwe

De gemeente Putten grenst aan de Veluwe. In het grootste natuurgebied van Nederland kunnen liefhebbers van wandelen en fietsen hun hart ophalen. Er zijn tal van routes die u kunt volgen. De natuur toont zich hier op zijn best. Bossen, heide, zandverstuivingen en beken zorgen voor een diverse flora en fauna. Ook de cultuurliefhebber komt aan zijn trekken. Het Kröller-Müllermuseum ligt midden op de Hoge Veluwe. Hier vindt u een van de grootste beeldentuinen van Europa. Ook heeft het de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld in huis. Het plaatsje Putten waar iedere woensdag een gezellige weekmarkt plaatsvindt, heeft een flink aantal rijksmonumenten binnen de gemeentegrenzen. Diverse boerderijen uit de 17e- 18e- en 19e eeuw, grafheuvels uit de Bronstijd, en de hervormde kerk uit de 15e eeuw behoren tot de bezienswaardigheden.

Het vakantiehuisje huren

Wilt u dit mooie vakantiehuisje boeken? Dat kan op Hoi Vakantiehuisje heel eenvoudig. Bekijk onderaan de pagina wanneer de woning beschikbaar is en selecteer de data van uw keuze. Let op: energiekosten worden berekend in de maanden oktober tot maart. Kosten hiervoor bedragen € 5,- per dag en worden verrekend met de borg. Twijfelt u nog? Boek dit mooie huisje en er wacht u (nu de restaurants gesloten zijn) een aangename culinaire verrassing

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel: 2
Douche
Vloerverwarming

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Inductie kookplaat: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Barbecue
Tuinhuis

Optioneel
Energiekosten: wordt verrekend met de borg
Reviews
5.0/5.0

29/08/22

Theo

4.5/5.0

Na een vriendelijk ontvangst zijn we 1 week in het huisje geweest, het was schoon en een ruim huis voor 2 man. Het huisje ligt mooi langs de weg en is goed afgeschermd. de tuin ziet er mooi verzorgt uit. Alles was aanwezig en de prijs voor in het hoogseizoen was heel redelijk. Als het met de vakantie uitkomt zullen we dit huisje zeker nog diverse keren boeken.

19/07/21

Jan en Jenny

5.0/5.0

Bedankt voor jullie gastvrijheid.  En wat hebben jullie een heerlijk huis en prachtige tuin en helemaal hondenproof! Van bijna alle gemakken voorzien en goed bereikbaar. We hebben genoten 3 weken lang. Samen met onze honden. 

01/02/21

Bianca en Goverdien

5.0/5.0

Wij hebben genoten van dit mooie huisje. En we hebben heerlijke wandelingen gemaakt in de mooie, prachtige natuur hier. We komen zeker nog een keer.

11/10/20

Esmeralda

4.5/5.0

Fijn huisje,bijna helemaal compleet.Mogen alleen wel wat meer borden en bestek zijn.Hartelijke ontvangst door mevr Willy.Goede bedden.Fijne keuken en heerlijke inloopdouche.Park is helemaal afgesloten.Directe omgeving is niet veel aan maar bossen vlakbij.Ideaal voor met de hond te wandelen.En fijne omheinde tuin erbij.Top huis.

05/10/20

Tiny en Jan

5.0/5.0

We hebben een heerlijke week achter de rug. Mede dankzij dit prachtige en sfeervolle vakantiehuisje. We hebben op de fiets genoten van een prachtig stukje Nederland de Veluwe. Het fietsnetwerk kent prachtige routes door de bossen, hei en langs het Veluwe meer. Bij slecht weer is het goed shoppen in Amersfoort en Apeldoorn. Af en toe (dagelijks) komt een kleine rakker (poes) voorbij, wordt graag geknuffeld en houd van een lekker hapje.

21/08/20

Sylvia Patrick en Lady

5.0/5.0

Evenals vorig jaar weer een geweldige week mogen vertoeven in deze prachtige bungalow. Zowel wij, als Lady hebben genoten. Misschien tot volgend jaar!

01/07/20

Henry en Josie

5.0/5.0

Wat was het genieten in jullie huisje. Fijne ontvangst, alles super schoon en volledig ingericht. Aan alles is gedacht! Wat is het hier een prachtige omgeving. We hebben veel gewandeld in de buurt en zijn ook naar landgoed Staverden geweest. Een echte aanrader! We komen graag nog eens terug.

30/06/20

Klaas Joke Hermien

5.0/5.0

Wij hebben genoten van dit weekendje verblijf in dit heerlijke huisje. Alles was prima voor elkaar. Hartelijk ontvangst, fijne bedden en een heerlijke douche. En alles heel mooi schoon, echt super! De honden hebben ook genoten ondanks dat het niet altijd goed weer was. We hebben heerlijk gewandeld in het bos en op het strand. Dank voor de gastvrijheid en wellicht tot de volgende keer.

27/01/20

Ray en Veroon

5.0/5.0

Heerlijk bosrijke omgeving. Het huisje is lekker voorzien van alle gemakken. We hebben heel wat voetstapjes verzet in de bossen. Een leuke ervaring was het deze omgeving Putten.

14/01/20

Jolanda Wim Hendrikse en Saar

5.0/5.0

Bedankt voor de gastvrijheid in jullie prachtige huis. We hebben een heerlijke tijd gehad. Ook Saar heeft genoten van jullie 'spannende' tuin en omgeving. Zij heeft ons te kennen gegeven dat ze volgend jaar weer wil komen. Als jullie dat ook goed vinden komen we zeker.

26/11/19

Arie en Ria

5.0/5.0

Wat was het geweldig in dit huis. Helemaal compleet. En dan nog even een plantje op tafel gebracht want dat staat wat fleuriger. Een fantastisch warm gevoel voor de bewoners. Zo de natuur in en dichtbij het Smulhuis was echt smullen. Gezellig dorp Putten met vele eetgelegenheden. Kortom wij komen zeker terug.

16/11/19

Marjan, Cock en Tiny

5.0/5.0

Prachtig huisje, mooi ingericht en schoon. Voldoende serviesgoed werkelijk prachtig. Mooie omgeving een aanrader voor anderen!

11/11/19

Lydie Helena, Alex and Antaine from France

5.0/5.0

We are very satifed by your house. It's so pielty and calm. We liked our holidays in this park of Netherlands were people are very friendly. Thank you for your hospitality and sympathy. We will be back!

07/11/19

Ruud, Corine en Noah

5.0/5.0

Jullie hebben een erg mooi huisje, dat ben ik met iedereen eens. Ik moet zeggen: 'wij' d.w.z. Ruud, Corine en Noah. Er is vanalles aanwezig, zowel binnen als buiten, we doen het jullie niet na. We hebben een leuke week gehad. Veel gewandeld in de bossen en de hond heerlijk laten rennen bij strand Nulde. Harderwijk is een leuk plaatsje om te zien en de brocante markt op woensdag in Putten ook. Dank voor alles en wie weet tot ziens!

09/09/19

veronica

4.0/5.0

11/10/18

Lysse en Aad

5.0/5.0

'Wat een mooi en comfortabel vakantiehuis' dat was onze eerste indruk. En nu 12 dagen verder vinden we dat nog steeds!  Het weer was wisselvallig met (heel) veel regen. Toch hebben we bijna elke dag in de bossen gewandeld. Samen onder de paraplu in de regen hebben we mateloos genoten van de prachtige herfstkleuren, de geuren en de stilte. Toen er ook nog eens lichte mist was werd het eht sprookjesachtig mooi. kom daar eens aan in de stad!  Met het openbaar vervoer zijn we ook naar Barneveld, Harderwijk en Ermelo geweest. De bus ernaar toe stopte hier vlakbij. Het smulhuisje heeft zijn naam eer aangedaan.  Beste Yvonne en Cor, We hebben genoten. Dankjewel voor de hulp en aanwezigheid toen dat nodig was.  

11/10/18

Set en Ineke

4.5/5.0

Beste Cor en Yvonne, Wat een heerlijk huisje. Wij hebben genoten en zijn lekker uitgerust. Wij hebben heerlijk gewandeld in de bossen, wat een mooie omgeving!  Bedankt. 

11/10/18

Paul en Emmy

5.0/5.0

Beste Yvonne en Cor,  Na een hartelijk ontvangst hebben we een week lang mogen genieten van jullie prachtige bungalow. Deze is gezellig en erg goed ingericht. De ligging, zo vlakbij het bos is ideaal; vooral voor onze hond Sonnie. We hebben dan ook vele wandelingen met hem in het bos gemaakt. Het weer was voor de tijd van het jaar geweldig en we hebben dan ook zelfs al een paar maal fijn in jullie tuin kunnen zitten (wel uit de wind!) Al me al hebben we genoten van een weekje Putten.  Bedankt voor jullie gastvrijheid en zorg.  Hartelijke groeten,   

11/10/18

Emiel, Heske, Dizzle en Nauta

5.0/5.0

Wat hebben wij een geluk; eind oktober een heerlijk zacht en zonnige week. dus doorkuizen wij de bossen met onze honden. hoofd leegmaken en opladen voor de komende tijd. En 's avonds in dit huisje met alle luxe (wat heb ik genoten van die douche) Om ons heen weg dommelen bij een film en daarna naar dromenland. Met al dat groen en natuur om ons heen komen we helemaal tot rust, dus komen we zeker terug. Want dit is een plekje waar je thuis komt.  Bedankt. 

11/10/18

Ydie, Helèis, Alex and Antöine

5.0/5.0

Dear Cor en Yvonne  We are very satisfied by your house. It's so pretty and calm. We liked our holidays in this part of the Netherlands where people are very friendly.  Thankyou for your hospitality and sympathy. We will be back.   

11/10/18

Ruud, Corine en Noah

5.0/5.0

Beste Cor en Yvonne,  Jullie hebben een erg mooi huisje, dat ben ik met iedereen eens! Er is van alles aanwezig, zowel binnen als buiten, we doen het jullie niet na. we hebben een leuke week gehad. veel gewandeld in de bossen en de hond heerlijk laten rennen bij strand Nulde. Harderwijk is een leuk plaatsje om te zien en de brocante markt woensdag in Putten ook!  Dank voor alles en wie weet tot ziens! 

11/10/18

Arie en Ria

5.0/5.0

Wat was het geweldig in jullie huis. Helemaal compleet. en dan nog even een plantje op tafel gebracht, want dat staat wat fleuriger. Yvonne en Cor wat hebben jullie een fantastisch warm gevoel voor de bewoners. Zo de natuur in en het smulhuis was echt smullen. Gezellig dorp Putten, met vele eetgelegenheden.  Kortom, wij komen zeker terug.   Veel succes met alles Yvonne en Cor   Vriendelijke groet, Arie en Ria.

11/10/18

Marjan/Cock/Tiny

4.5/5.0

Prachtig huisje, mooi ingericht, schoon, voldoende servies goed. Werkelijk prachtig. Mooie omgeving, een aanrader voor een ander.

11/10/18

Jan en Pieta

5.0/5.0

Prachtig huisje, mooie tuin, we hebben genoten. We hopen zeker nog een keer terug te komen. 

29/09/18

Wim

5.0/5.0

23/09/18

arie

5.0/5.0

Fantastisch verblijf, van alle gemakken voorzien. En natuurlijk de bosrijke omgeving. Het gezellige dorp Putten.

27/08/18

Ruud

4.5/5.0

Mooi en schoon huisje en van alle gemakken voorzien. Het park waar het huisje staat is erg rustig. We hebben hier heerlijk gewandeld met onze hond in de bijgelegen bossen. Het was voor ons een rustige en ontspannen vakantie. Ruud en Corine. Bennebroek

06/08/18

H

4.5/5.0

26/08/17

Hilja

5.0/5.0

19/06/17

Martin

5.0/5.0

Het zijn hier nu 3 x geweest en elke keer genieten we weer optimaal. We komen hier helemaal tot rust. Max de Labrador heeft het ook naar zijn zin. Er is ook voldoende plek om hem uit te laten. Het huisje is top ingericht met de luxe douche, oven, vaatwasser enz. Er staat zelfs een vriezer in de schuur. Zelfs met regen kan je buiten eten. Voor ons een complete bungalow.

10/01/17

Lijntje & Flad

5.0/5.0

"Wat een mooi en comfortabel vakantiehuis", dat was onze eerste indruk. En nu, 12 dagen verder, vindenn we dat nog steeds! Het weer was wisselvallig met (héél) veel regen. Toch hebben we bijne elke dag in de bossen gewandeld. Samen onder de paraplu in de regen hebben we mateloos genoten van de prachtige herfstkleuren, de geuren en ... de stilte. Toen  er ook nog eens lichte mist was werd het echt sprookjesachtig mooi. Kom daar eens om in de stad! Met het openbaarvervoer zijn we ook naar Barneveld, Harderwijk en Ermelo geweest. De bus er naar toe stops hier vlakbij. En het Smulhuisje heeft z'n naam eer aangedaan. Beste Yvonne en Cor we hebben genoten. Dank je wel voor de hulp en aanwezigheid toen dat even nodig was. Lijntje & Flad

24/11/16

Arthur en Sylvia

5.0/5.0

Beste Yvonne en Cor, We besloten spontaan om met oud & nieuw weg te gaan en fijn dat we zo "last minute" nog in jullie huisje konden. Super! We hebben genoten van jullie mooie en uitgerust huis. Wat een heerlijke beddden! Verder gefietst in deze mooie omgeving. We zullen jullie huisje zeker aanraden bij anderen en wie weet komen we nog een keer terug. Groetjes, Arthur en Sylvia

06/10/16

Martin en Lucienne

4.5/5.0

Beste Yvonne en Cor, We hebben enorm genoten van het prachtige huisje en de schitterende tuin. Het was een heerlijke week :). Bedankt, wij komen zeker nog een een keertje terug! Groetjes, Martin en Lucienne

22/09/16

Familie Boonstra

5.0/5.0

Beste Yvonne en Cor, We hebben genoten van het mooie huisje met alles erop en eraan. De bedden waren prima en we hebben lekker geslapen. We hebben genoten van de mooie omgeving en we zijn veel weg geweest. Alles de dames hadden wat moeite met de electrische apparaten, vooral het fornuis. Hartelijke groeten van de Familie Boonstra

13/08/16

Ger en Ineke

4.5/5.0

Beste Cor en Yvonne, Wat een heerlijk huisje.We hebben genoten en zijn weer lekker uitgerust.Wij hebben heerlijk gewandeld in de bossen, wat een mooie omgeving. Bedankt. Ger en Ineke

05/07/16

Jan en Pieta Schipper

5.0/5.0

Prachtig huisje, mooie tuin we hebben genoten, hopen zeker nog terug te komen Jan en Pieta Schipper Sliedrecht

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?