Vakantiehuisje in Otterlo voor max. 2 personen

Het landelijke Otterlo is een uitstekende plek om te ontspannen en met volle teugen te genieten van wat de Veluwe te bieden heeft. Om het ideale uitje in eigen land te realiseren is het mogelijk dit vakantiehuisje te betrekken. Midden in het schitterende groen heeft u een knus vakantiehuis om in te vertoeven. 

Activiteiten in de omgeving van Otterlo

Het vakantiehuisje ligt in Otterlo, Gelderland, midden in het bosgebied. Opvallend aan het landschap zijn de stuwwallen, deze stammen nog uit de ijstijd. Er zijn dekzandruggen en smeltwaterdalen die door de jaren heen zijn vastgelegd, net als de rijke bebossing. Het Park Hoge Veluwe is uiteraard een ongeëvenaard stuk aarde die blijft fascineren. Heides wisselen overvloedige bosgebieden af. Vennen, in het oosten van het park, zijn ontstaan doordat er op het zand een ondoordringbare laag zich heeft gevormd. Hierdoor zakt het regenwater niet weg. Hier groeien bijzondere planten als het veenmos en de knolrus.

Naast de Veluwe is het Kröller-Müller museum in uw weekje weg een bezoek meer dan waard. In dit museum van moderne kunst zijn haast 100 schilderijen van Vincent van Gogh te vinden. Moderne meesterwerken van Picasso en Mondriaan zijn er tevens te bewonderen. Daarnaast heeft het één van de grootste beeldentuinen van Europa. Liefst 160 beelden prijken op het landgoed. Recreatiemogelijkheden zijn er te over: paardrijden, wandelen, zwemmen, een natuurtour met gids - er zijn vele mogelijkheden om actief uw dag in te vullen. Tevens liggen Paleis het Loo en vele attracties zoals de Burger's Zoo en de Apenheul vlakbij. 

Het vakantiehuisje op de Veluwe

In uw week of weekendje weg zal het aan niets ontbreken. Met alle benodigde faciliteiten kunt u op uw eigen tempo de dag bepalen. Het vakantiehuisje, met een oppervlakte van 35m2, heeft een onderhouden tuin met tuinmeubulair en een privé parkeerplaats. Het vakantiehuisje is voorzien van grote ramen, zodat u goed naar buiten kunt kijken en de mooie omgeving op kunt nemen.  Verder biedt het complete vakantiehuisje een ruime open woonkeuken die van alle gemakken is voorzien (onder meer koffiezetapparaat, magnetron, Senseo-apparaat en waterkoker), zitkamer met gezellige hoekbank en eettafel, badkamer met douche en tweepersoonsslaapkamer met fris beddengoed.

De woonkamer is uitgerust met een televisie en DVD-speler. Ook is er gratis Wifi aanwezig in het huisje. Het is mogelijk om voor een klein kindje een campingbedje bij te plaatsen en/of een kinderstoel op aanvraag. Het huisje is ideaal voor een koppel of een startend gezin met één kind tot 3 jaar, maar ook als individu is het huisje uiteraard te boeken. Een gelijkvloerse oppervlakte maakt het huisje ook beschikbaar voor minder valide personen.

Dit vakantiehuisje in Otterlo huren

U kan het vakantiehuisje eenvoudig boeken via onze website. De beschikbaarheid van het vakantiehuisje is online in te zien. Wacht niet langer en boek deze mooie verblijfplaats voor een optimale vakantie op de Veluwe. Als u eventueel nog vragen heeft, dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! 

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Slaapkamer: 1
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Tuinset
Reviews
5.0/5.0

07/12/22

Karen

5.0/5.0

Locatie midden in het bos was heerlijk. En het ligt niet op een vakantiepark. Voor mij ideaal.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?