Vakantieboerderij in Putten met jacuzzi voor max. 5 personen

Als u op zoek bent naar een bijzondere vakantie accommodatie op de Veluwe, brengt u dan uw vakantie door in de vakantieboerderij in Putten. Op een bijzondere locatie middenin de natuur, bent u omgeven door koeien, reeën en vogels. Deze bijzondere accommodatie met een lange familiegeschiedenis is uitstekend geschikt voor 5 personen + 1 kind.

De vakantieboerderij in Putten

Deze vakantieboerderij betreft een biologische boederij met volop aandacht voor natuur en dieren. Deze unieke vakantieboerderij is gebouwd in 1938. Talloze unieke kenmerken van deze vakantieboerderij zijn nog bewaard. Wat dacht u bijvoorbeeld van paneeldeuren, een plafond met de balklagen in de kamer en een originele schoorsteen? Zomers kan gebruik gemaakt worden van een opzetbad van 4 x 2 M voor de nodige verkoeling. In de winter zorgt een mooie gas haard voor een aangename temperatuur in het vakantiehuisje. De tv die in het huisje aanwezig is heeft een ingebouwde DVD-speler. Het tweepersoonsbed van slaapkamer 1 is samengesteld uit twee éénpersoonsbedden. Beneden bevindt zich de tweede slaapkamer met 3 3 lits-jumeaux bedden. Buiten, onder de hooiberg vindt u een jacuzzi! Er zijn ook 3 fietsen aanwezig, een heren- dames en kinderfiets!

Activiteiten in de omgeving van de vakantieboerderij

Ontspannen doet u niet alleen in de tuin met terras en jacuzzi. Oma's Huusje zit direct naast kasteel Oldenaller het bospark hier omheen is leuk om eens te bezoeken. Er zijn ook fietsen aanwezig waardoor het voor u eenvoudig wordt gemaakt om de omgeving te verkennen. Het veelgebruikte klompenpad oldenaller loopt tevens langs de woning. Lange wandelingen maken kan natuurlijk ook. Verder zijn er meerdere skelters aanwezig, iets waar kinderen zich naar hartenlust op kunnen vermaken. Dankzij gratis wifi internet in de vakantieboerderij kunt u eenvoudig op zoek gaan naar leuke activiteiten om te ondernemen tijdens uw vakantie.

Huur deze vakantieboerderij op de Veluwe eenvoudig online

Heeft u interesse in het boeken van deze vakantieboerderij? Op de website van Hoi Vakantiehuisje is uw boeking binnen enkele minuten geregeld. Selecteer de beschikbare data en boek direct de periode waarin u uw vakantie wilt doorbrengen. Is uw boeking succesvol voltooid? Dan wensen wij u een prettig verblijf toe in deze vakantieboerderij op de Veluwe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 5
Slaapkamers: 2
Gelijkvloers
Overig: ruimte voor 1 kind

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Wasmachine
Droger
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen
Hottube/Jacuzzi

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Haard: gas

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Douche
Douche in bad

Keuken
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Trampoline
Skelter: meerdere
Reviews
5.0/5.0

03/08/22

bas

5.0/5.0

Top , vriendelijke mensen en een mooi huis netjes en schoon

22/02/21

Edine

5.0/5.0

Wat een hartelijke ontvangst, met rondleiding op de boerderij en wat lekkers in de koelkast. Wij genieten van een heerlijke midweek in Oma’s Huusje! Dank jullie wel Aart en Greta.

03/03/20

Sander

4.5/5.0

Mooi huisje

16/04/19

Elvira

5.0/5.0

Erg leuk huisje

28/03/18

Wilfred

5.0/5.0

Vorig jaar april zijn wij hier geweest en het was heel leuk! Super schoon huisje, warm ontvangst en heerlijk rustig. Voor de kinderen is er genoeg te spelen en alle vrijheid om in de stal te kijken. Melk aan de kalfjes geven, wat een feest! Aanrader!

09/05/17

Judith

5.0/5.0

Wij wilde ontzettend graag eens bij een boerenbedrijf logeren, en dat was hier fantastisch. Het huis is knus ingericht, de keuken is van alle gemakken voorzien, ruime en fijne slaapkamers. Het huis ligt vrijstaand in een prachtig landelijke omgeving met een grote tuin, nabij een kasteeltje. Uitkijkend op de koeien van het boerenbedrijf, die 's ochtends de wei in lopen. Wij en onze kinderen werden met open armen ontvangen. De kids konden er skelteren, trampoline springen, ze mochten de paardjes en kalfjes verzorgen. Er waren nog veel meer dieren waaronder los lopende kippen, katten en een hond. Het boerenbedrijf mochten we natuurlijk belangstellend bekijken. Het was een heerlijk verblijf!!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?