Modern vakantiehuisje in Ermelo voor max. 4 personen

Gelegen in Ermelo, ook wel de 'Parel van de Veluwe' genoemd, bevindt zich deze moderne bungalow. Kom helemaal tot rust in deze nieuwe bungalow en ontdek de prachtige natuuromgeving en de cultuur van de Veluwe. Het huisje is centraal gelegen in een groene, autovrije en rustige omgeving, ideaal dus voor leuke uitstapjes, wandelingen en fietstochten.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het vakantiehuisje op de Veluwe

Deze vierpersoons bungalow is helemaal nieuw! In het huis zijn twee slaapkamers voor elk 2 personen met elk 2 boxspringbedden met dekbedden. De badkamer heeft een ligbad en er is een tweede toilet in de bungalow. Er kan gekookt worden op een inductie kookplaat in de open keuken. De keuken heeft een combimagnetron en een vaatwasser, met daarbovenop een fantastisch kookeiland. De woning is in bezit van 2 fauteuils en een sofa. Om gebruik te maken van de droger en wasmachine kunt u een wasmunten pakket kopen voor € 5.75 per pakket. Vlakbij het huisje ligt een zandbak, wat ideaal is voor kinderen. Fietsen zijn te huur voor 9,50 per persoon per dag. Er is gratis gebruik van WIFI internet verbinding. Het huisje is ook toegankelijk voor mindervaliden. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo. Het is in deze bungalow niet mogelijk om kinderbedjes in één van de slaapkamers te plaatsen. 

Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de binnenspeeltuin. Maak gebruik van de voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, de televisie, het poppenhuis en nog veel meer! De binnenspeeltuin is van maandag - zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. De binnenspeeltuin is enkel toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).


Ontbijt en extra service:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie! Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenbriefje aan ons doorgeeft zorgen wij dat uw boodschappen in de bungalow voor u klaar staan!

Ontdekt de natuur en activiteiten op de Veluwe

Dit huisje is centraal gelegen op de Veluwe en omringt door natuur, ideaal voor fiets - en wandelactiviteiten. In de buurt zijn er ook veel leuke bezienswaardigheden en mogelijkheden tot uitstapjes. Zo kan je makkelijk naar het Dolfinarium, het subtropisch zwembad in Putten, Walibi, dierenpark van Amersfoort, het klimbos, de Apenheul, Paleis Het Loo en nog veel meer. Er is heel wat cultuur en natuur te ontdekken in de Veluwe voor jong en oud. Schuin tengeover uw huisje begint een honden-losloopgebied zodat het ook voor uw viervoeter een heerlijk verblijf wordt midden op de Veluwe.

Het vakantiehuisje in Ermelo huren

U kan dit vakantiehuisje eenvoudig boeken op onze website. Onderaan de pagina kan u de beschikbaarheid en de prijs bekijken. Mocht u verder nog vragen hebben, wij staan voor u klaar!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis
Oven

Tuin
Zandbak
Trampoline

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: te bestellen
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5.00
Reviews
5.0/5.0

07/12/22

Van Drunen

5.0/5.0

Leuk om te zien dat deze mensen zo hun best gedaan hadden om van het verblijf een geweldige beleving voor ons te maken!

14/11/22

Toos

5.0/5.0

Klein park met prima bungalows, sfeervol, relaxte sfeer en prachtige ligging. Directe toegang tot het mooie Speulder/Sprielderbos. Veel ruimte op het park en rond alle bungalows. Heerlijk midden in de natuur. En geen auto's bij de bungalows. Voor de kinderen een mooie trampoline.

30/11/21

Margriet

5.0/5.0

ons huisje, was echt supermooi. een ligbad erin,een vaatwasser. een kookeiland,echt super. ook de eigenaren van het park waren hele gewone mensen,hartelijk. en ik had last vd processierups en kreeg zelfs een rol plakband. ik heb geweldig genoten en mijn zusje ook.

15/06/21

Maarten

5.0/5.0

heel rustig sfeervol park, scharrelkippen geven heerlijke eitjes. Bos aan de overkant. Huisjes zijn schoon en van alle gemakken voorzien .Wij komen er al dertig jaar en het verveelt nooit.

02/01/20

Anneke

4.5/5.0

Wij hebben het hier fijn gehad. Veel gewandeld in de bossen. Back to nature.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?