Boshuisje in Ermelo voor max. 4 personen

Dit luxe boshuisje bevindt zich op een rustig vakantiepark in de buurt van het prachtige Ermelo. U kunt hier in alle comfort genieten van de rust en de ruimte van het prachtige bosgebied van de Veluwe. In het voorjaar kunt u het ontluikende groen bewonderen en in de herfst zult u verbluft staan van alle mooie herfstkleuren. Indien u van fietsen of wandelen houdt, kunt u hier diverse fiets- en wandelroutes verkennen. Voor kinderen is dit de perfecte omgeving, ze kunnen hier fantastisch en vrij buitenspelen.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het boshuisje op de Veluwe

De luxe bungalow is niet alleen mooi, maar het is tevens van alle gemakken voorzien. Dit luxe huisje is geschikt voor maximaal 4 personen. De woning heeft 2 fauteuils en een heerlijke sofa. De beide slaapkamers hebben elk 2 boxspringbedden en dekbedden. De bedden zijn van elkaar af te halen. Eén slaapkamer heeft de badkamer en suite met douche, ligbad en wastafel, de andere heeft een aparte douche, wastafel en toilet. Er zijn totaal 2 aparte toiletten aanwezig. Er is een vaatwasser en een combimagnetron. Koken doet u in deze keuken op een elektrische kookplaat. Openslaande deuren in de woonkamer geven u ook binnen al een echt buiten-gevoel.

Voor het gebruik van de wasmachine en droger wordt een kleine vergoeding gevraagd. Wasmunten worden per pakket verkocht voor € 5.75 per pakket. Dit huisje is voorzien van 2 trapjes dus daarom minder geschikt voor minder valide.  In deze bungalow is geen plaats voor een campingbedje in de slaapkamers.

Indien u de omgeving wilt bekijken, zijn er op het vakantiepark fietsen aanwezig. Fietsen zijn te huur voor 9.50 euro per persoon per dag. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de binnenspeeltuin. Maak gebruik van de voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, de televisie, het poppenhuis en nog veel meer! De binnenspeeltuin is van maandag - zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. De binnenspeeltuin is enkel toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt en extra service:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie! Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenbriefje aan ons doorgeeft zorgen wij dat uw boodschappen in de bungalow voor u klaar staan!

Activiteiten op de Veluwe

De natuur op de Veluwe is overweldigend mooi. In de bossen en op de heide kunt u genieten van het prachtige buitenleven, gezellige dorpjes, diverse bezienswaardigheden en leuke restaurants. Voor de kinderen zijn er genoeg pannenkoekenhuizen aanwezig. Verder kunt u met uw kinderen geweldige wandelingen door het bos en over de heide maken. Ze zullen deze tijd niet snel vergeten. Bij wat minder weer biedt het vakantiepark diverse mogelijkheden om de kinderen binnen te vermaken. Bovendien vindt u in de buurt van Ermelo verschillende toeristische attracties, zoals het Dolfinarium en Walibi Holland. In de zomermaanden kunt u een bezoek brengen aan de stranden Horst en Nulde aan het Veluwemeer. Verder is het leuk om de Hanzestad en vissersplaats Harderwijk te bezoeken. Daar is altijd wat te doen.

Het boshuisje in Ermelo huren

U kan dit boshuisje in Ermelo eenvoudig huren via onze website. Onderaan deze pagina is de beschikbaarheid van de vakantiewoning weergegeven. Voor aanvullende vragen kan u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers: niet rolstoel vriendelijk

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
keramisch inductie kookplaat
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: te huur
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

14/11/22

Marleen

5.0/5.0

Sinds 2014 komen wij een aantal keren per jaar, samen met onze hond naar het prachtig verzorgde park. Wij genieten van de mooie ingerichte bungalows, van alle comfort voorzien. Vaak nodigen wij vrienden uit samen met hun honden en gaan dan wandelen in het aangrenzende Speulderbos waar een groot uitlaatgebied is. Wij zijn onder de indruk van de gastvrijheid van de beheerders van het park. We voelen ons altijd van harte welkom. Voor ons zijn deze vakanties een weldaad van rust en ontspanning, genietend in de prachtige natuur. Wanneer een vakantieweek voorbij is verheugen wij ons weer op de volgende.....

01/12/21

Monique

5.0/5.0

Sinds een tijdje het ontbijt en de boodschappen service waar wij graag gebruik van maken. In een woord was het weer SUPER.Lekker gewandeld met de doggies en je loopt zo naar het dorp voor wat boodschapjes een ijsje of even lekker eten

15/06/21

Paul

5.0/5.0

Prachtig, rustig park met veel bomen, vogels, eekhoorns en kippen. Allemaal verschillende houten bungalows met veel buitenruimte. Heel goed onderhouden en schoon. Al ouder park, dus rustiek en mooie natuur. S'nachts doodstil en indirect maar goed verlichte paden.

31/12/19

Hans

4.5/5.0

Prachtige omgeving. Wij hebben genoten.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?