Natuur bungalow in Ermelo voor max. 4 personen

In de bosrijke omgeving van Ermelo, gelegen op de Veluwe, kunt u optimaal genieten van rust, ruimte en natuur. De  mooie 4-persoons bungalow biedt een fijne verblijfplaats voor een gezellige vakantie in eigen land. Fiets- en wandelactiviteiten kunnen hier naar hartenlust uitgevoerd worden, evenals het genieten van het vele groen in de omringende bossen. Ermelo is een perfecte locatie voor de liefhebbers van rust, natuur en actief bezig zijn.

De natuur bungalow op de Veluwe

Deze mooie bungalow ligt op een rustig vakantiepark en is perfect voor rustzoekers. Door het grote grasveld aan de voorzijde is het een bungalow met veel privacy. De gelijkvloerse woning is geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. De woonkamer heeft openslaande deuren en een open keuken. De keuken heeft een combi-magnetron en koffiezetapparaat. Door de openslaande deuren komt u op een materieel terras waar het lekker toeven is op het aanwezige tuinmeubilair. Het dak heeft dakramen voor meer licht in de bungalow, dit geeft een frisse en knusse sfeer. Er zijn twee slaapkamers, beiden met twee éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden .De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Verder is de gelijkvloerse woning toegankelijk voor minder validen. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw soort (eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan ​​bij de bungalows.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de binnenspeeltuin. Maak gebruik van de voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, de televisie, het poppenhuis en nog veel meer! De binnenspeeltuin is van maandag - zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. De binnenspeeltuin is enkel toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.

Paarden:

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt en extra service:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie! Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenbriefje aan ons doorgeeft zorgen wij dat uw boodschappen in de bungalow voor u klaar staan!!

De omgeving en de acitviteiten in de omgeving van Ermelo

De groene omgeving van Ermelo nodigt uit voor mooie wandelingen en fietstochten. De rust en ruimte is erg aangenaam, evenals de mooie natuur. Natuurlijk is een bezoekje aan steden zoals Apeldoorn of Amersfoort ook een mogelijkheid. Hier zijn diverse restaurants, winkels en bezienswaardigheden te vinden. Beide steden zijn goed bereikbaar vanuit het vakantiepark.

De bungalow in Ermelo huren

U kunt eenvoudig boeken. Onderaan deze pagina is een kalender met de beschikbaarheid en prijzen aanwezig. Hieruit kunt u een keuze maken en in een handomdraai uw reservering plaatsen. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3 | 2 | 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

17/11/22

Hanneke

5.0/5.0

Heerlijk vakantiepark, veel ruimte en rust, zeer gastvrije gastheer en vrouw. Bungalows van alle gemakken voorzien, prachtige omgeving midden in de bossen.

06/12/21

Roos

5.0/5.0

heel rustig sfeervol park, Bos aan de overkant. Huisjes zijn schoon en van alle gemakken voorzien

13/07/21

a. HOEK

5.0/5.0

Een rustig park met prachtige bungalows. We voelden ons er gelijk thuis. Goed verzorgd en gastvrije beheerders. Een aanrader.

15/06/21

Marloes

5.0/5.0

Enorm pluspunt : Heerlijk schoon huisje... Heerlijk weekend gehad.

30/12/19

Jannie Moolenaar

5.0/5.0

Er zijn veel bomen rond het huisje en veel ruimte ervoor, zodat je meestal zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Er zitten eekhoorns en we hebben boomklevers gezien. Direct vanuit het park kun je prachtige fietstochten maken. Het bos bij het park is indrukwekkend mooi. Het huisje is goed geisoleerd zodat we niet wakker werden van de haan. De bedden waren heerlijk. Door het buitenzitje met afdak kun je ook bij regen lekker buiten zitten. We hebben genoten.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?