Rond boshuisje in Ermelo voor max. 4 personen

U bent op zoek naar een unieke vakantiewoning met optimale natuurbeleving? Deze vakantiewoning voor 4 personen is gelegen in het bosrijke gebied bij Ermelo. De bijzondere ronde bouw met een eigen karakter in combinatie met de grote ramen en lichtkoepel, zorgen ervoor dat het huis heerlijk licht is en u de natuur om u heen ook binnen beleeft.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het ronde boshuisje met lichtkoepel 

De woonkamer is voorzien van een openslaande tuindeur, waardoor u zo naar buiten het terras op loopt. Vanaf de comfortabele bank kijkt u heerlijk televisie of luistert u naar de radio-cd speler. Er zijn drie slaapkamers beschikbaar, één met een tweepersoons bed en twee slaapkamers met eenpersoonsbedden. Dekbedden zijn aanwezig. Het huisje biedt veel privacy. Omdat het geheel gelijkvloers is, is het ook toegankelijk voor minder validen. De open keuken is onder andere voorzien van een combi-magnetron en koffiezetapparaat. De badkamer heeft een wastafel, douche, ligbad en toilet. De bungalow blijft lekker warm door vloerverwarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).


Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Vele activiteiten op de prachtige Veluwe 

In de omgeving van dit huisje is van alles te zien en te doen. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Misschien ziet u wel een edelhert of een wild zwijn. Op 1 km afstand ligt Garderen, met niet alleen een supermarkt, bakker en slager, maar ook een ijssalon en verschillende eetgelegenheden.

Er zijn verschillende steden in de buurt, waar u een dagje kunt winkelen, zoals Apeldoorn of Ermelo. Ook zijn er diverse attractieparken in de omgeving. Kortom: plezier op de Veluwe voor jong en oud!

Huur de vakantiewoning op de Veluwe

Het reserveren van uw vakantiewoning is eenvoudig. In onderstaand overzicht, ziet u de beschikbaarheid en prijzen. Selecteer de gewenste periode en in enkele klikken is uw vakantie geboekt! Boek snel en de voorpret kan al beginnen!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3 | 2 | 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d. / € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

12/01/23

Lydia

5.0/5.0

Geweest is mooi opgeknapt

14/11/22

Lia

5.0/5.0

Licht en zonnige bungalow, ruime badkamer. Prima douches. Zeer compleet ingericht vwb serviesgoed en heerlijke bank. Het park heeft voldoende faciliteiten voor jonge kinderen zoals een waterparkje, trampoline, speeltuin en zandbak en op de regenachtige dag was het goed toeven in het binnenspeelhuis. Fijn gewandeld en gefietst in de omgeving.

13/07/21

Moree

5.0/5.0

De kernwoorden  zijn : rust, ruimte & natuur. Hier wordt niets te veel mee gezegd, dit vind je hier! Heerlijk zonder recreatieteam, de kinderen kunnen zichzelf goed vermaken ; er is buiten genoeg te ontdekken / beleven. Na iedere vakantie zeggen we steeds weer : wanneer gaan we weer?

15/06/21

Ine

5.0/5.0

Het is een kleinschalig park met veel plek rondom de bungalows. Het is vuurwerk vrij en fantastisch voor honden. Het park ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Bungalows zijn ruim, goed onderhouden en voorzien van alle gemakken. Wij komen hier graag en hopen nog vele jaren te mogen en kunnen genieten.

31/12/19

Lamoen

5.0/5.0

Het huisje ligt in een rustig boomrijk park. Het park ligt wel aan een doorgaande weg. Afhankelijk van waar je op het park zit zal je buiten het huis daar meer of minder geluid van horen. In het huisje had ik er geen last van. Vanuit het park kan je alle kanten op en zit meteen in de bossen of op de prachtige Grote heide. Het was een mooi licht huis met alle ramen en daklicht. Alle voorzieningen waren goed.

13/09/16

Fam. Sluimer

4.5/5.0

Wij zaten in dit huisje met 2 volw 2 kinderen en hebben echt een heerlijke tijd gehad. Heel erg genoten van de rust en de omgeving. Ontzettend vriendelijke mensen de eigenaren stonden ons erg vriendelijk te woord. Enige minpunt is dat het zwembadje wel erg klein is! Maar wij zijn op de huur fietsen gestapt en een half uurtje fietsen bij het park naar bosbad putten geweest. De kinderen hebben het geweldig gehad en waren verdrietig dat we weer naar huis gingen. Super extra service , wij waren gekomen met het ov en nadat we alle sleutels hadden ingeleverd mochten we de koffers laten staan bij de receptie om nog een paar uurtjes van de ontzettend mooie omgeving te kunnen genieten.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?