Chalet de blokhut in Ermelo voor max. 2 personen

Midden op de Veluwe vindt u een luxe vakantiepark met vele faciliteiten. Natuur, rust en ruimte zijn de sleutelwoorden voor deze omgeving, maar er zijn ook vele activiteiten te doen en uitstapjes te maken. De unieke natuur leent zich voor heerlijke fietstochten, uitgebreide wandelingen en allerlei andere activiteiten. Zowel jong als oud zal zich in deze omgeving uitstekend kunnen vermaken.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

De chalet in Ermelo

De sfeer van dit chalet is uniek. De chalet is volledig gemaakt met ronde boomstammen waardoor dit vrijstaande huis bijzonder goed in de bosrijke omgeving past. Het perfecte uitgangspunt voor uw vakantie. Het is gelegen op een vakantiepark en geschikt voor maximaal 2 personen. De chalet is huisdiervrij.

Vanuit de woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras, loopt u zo het bos in. Hoewel u zich in deze chalet één met de natuur zult voelen, zijn de voorzieningen in het huisje uitstekend. U beschikt hier over een goede gratis wifi internet verbinding. De open keuken is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser en combi-magnetron. In de luxe badkamer vindt u een douche, toilet en ligbad. De slaapkamer is ruim en voorzien van twee boxspringbedden met dekbed dat een goede nachtrust garandeert. U vindt hier ook een tweede televisie. Deze vakantiechalet is ook zeer geschikt voor minder validen; het betreft een gelijkvloerse chalet waarin bij de bouw en inrichting rekening is gehouden met mensen die minder goed ter been zijn. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).


Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Ontdek de natuur en activiteiten op de Veluwe

De Veluwe leent zich bij uitstek voor lange wandelingen en fietstochten. Rond het vakantiepark liggen vele wandelroutes en fietspaden die garant staan voor schitterende tochten door de bosrijke omgeving.

In de nabijgelegen steden zoals Arnhem, Amersfoort of Apeldoorn kunt u uitstekend terecht voor een dagje winkelen. Of bezoek één van de vele attracties in de omgeving: ga aapjes kijken in de Apenheul, bezoek het Dolfinarium in Harderwijk of het Openlucht Museum in Arnhem. Zoekt u iets meer activiteit en sensatie? Het klimbos in Ermelo en Walibi in Biddinghuizen zijn ook in de buurt. Of gaat u liever mee met de boswachter op een ontdekkingstocht door de Nederlandse natuur?

Een bezoek aan Kasteel Staverden is ook de moeite waard. Hier kunt u heerlijk door de kasteeltuinen wandelen en de witte pauwen van het kasteel bewonderen. In de zomer kunt u bij strand Horst heerlijk zwemmen of zelfs surfen, kitesurfen op suppen. Ook is er een kanovijver in de omgeving. Heerlijke waterpret in de zomer dus! Maar ook in het voor- en najaar en in de winter is er genoeg te doen in de omgeving. Natuurlijk kunt u een bezoek brengen aan de diverse musea, maar ook zijn er winterfairs en als het vriest, transformeert de kanovijver tot een geweldige ijsbaan.

Huur de chalet op de Veluwe

Reserveer eenvoudig en snel via onze website. In onderstaande kalender vindt u de beschikbaarheid en prijzen. Kies de gewenste datum en u bent klaar om te gaan genieten op de Veluwe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Badkamer
CV
Slaapkamer: 1
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
TV
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €4,00 per gebruik
Wasmachine: €1,75 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

17/11/22

Fam. Van Dee

5.0/5.0

Een super leuk park voor jong en oud. De kinderen kunnen vrij spelen want dit park is echt autovrij. Heerlijk wandelen in de bossen, een heerlijk ijsje eten bij De Ijstijd in Garderen. Heel veel pret - en dierparken in de omgeving

14/12/21

Riette

5.0/5.0

Wat een FIJN park. Prachtig gelegen, wel aan een doorgaande weg, maar absoluut niet storend. Het 6 persoons huisje was schoon, goed ingericht.

13/07/21

Naomi

5.0/5.0

Het was een fantastische vakantie prachtig huisje , erg netjes en een prachtige omgeving de eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam.

15/06/21

Willemsen

5.0/5.0

Het is een fantastisch park met veel rust en ruimte. Het bos om je heen, waar je kunt genieten van de natuur. De vriendelijke ontvangst en goede service maken het verblijf compleet. Wij komen hier al jááááren en genieten nog steeds volop. De gezellige dorpjes in de omgeving waar je lekker kunt winkelen en de leuke restaurantjes geven je het optimale vakantiegevoel. Een echte aanrader als u er even op uit wilt.

03/01/20

dhr. Reijnierse

4.5/5.0

Lekker rustig met geweldige wandel mogelijkheden.In het speulderbos reeën en zwijnen gezienAlles wat je nodig hebt is aanwezig ook heel netjes, goed bed en goede douche

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?