Houten boomstam chalet in Ermelo voor max. 2 personen

In de prachtige bosrijke omgeving van Ermelo ligt de luxe boomstam chalet. Het op een vakantiepark gelegen chalet op de Veluwe biedt rust en ruimte. Tevens is het de ideale uitvalbasis voor liefhebbers van de natuur. Ermelo is een mooie plek in de groene omgeving van de Veluwe. Het nodigt uit voor verschillende fiets- en wandelactiviteiten waar u met veel plezier aan kunt deelnemen.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

De boomstam chalet op de Veluwe

De mooie chalet is volledig gemaakt van ronde boomstammen. Dit geeft een rustieke uitstraling en een landelijk karakter. Deze fijne vakantiechalet biedt plaats aan maximaal twee personen en is voorzien van alle nodige faciliteiten. De woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras is knus en modern ingericht. Op het overdekte terras is het heerlijk toeven op het aanwezige tuinmeubilair waarbij u zicht heeft op het groen. De open keuken, ook geheel uit hout gemaakt, beschikt over een vaatwasser en de verdere nodige keukenattributen. De tweepersoons slaapkamer is voorzien van een comfortabel boxspring bed met dekbed, tevens is hier ook een 2e televisie aanwezig. De moderne badkamer heeft een douche, toilet, wastafel én een ligbad. Gedurende het verblijf kunt u gebruik maken van de gratis wifi internet verbinding.  De chalet is huisdiervrij. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

De omgeving van de chalet in Ermelo

Ermelo heeft een zeer groene omgeving. U kunt hier fietsen en wandelen terwijl u geniet van de prachtige natuur. Ook plaatsen als Apeldoorn en Amersfoort zijn goed bereikbaar vanuit het chalet in Ermelo. Hier vindt u gezellige restaurants, winkels en musea voor een gezellige dag uit. Wanneer het weer het toelaat is een dagje strand ook zeker niet verkeerd op de stranden Horst en Nulde bij het Veluwemeer.

De houten chalet eenvoudig huren

Bent u geïnteresseerd in het huren van een chalet in Ermelo voor 2 personen? Dit chalet voldoet dan zeer zeker aan uw wensen. Het huren van een chalet op de Veluwe is erg eenvoudig. Bekijk de kalender voor de beschikbaarheid en prijzen. Als u vragen heeft kunt u altijd met ons contact opnemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Badkamer
CV
Slaapkamer: 1
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Toilet

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
TV
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Veranda
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

12/01/23

Astrid

4.5/5.0

In dit 2-persoonshuisje hebben we 2 heerlijke vakanties gehad. Het bed was voor mij aan de zachte kant. Maar verder helemaal prima!

17/11/22

Linda

5.0/5.0

Rustig park.Huisje net en schoon! Direct gelegen aan het Speulder/Sprielder bos.Everzwijnen en reeën gezien.Voor de kleintjes is er een waterspeelplek.Fijn verblijf gehad!

15/06/21

Marianne

5.0/5.0

Een fijn kleinschalig bungalow park in een prachtige omgeving. Ideaal voor hondenliefhebbers. Op 50 meter afstand begint een mooi losloopgebied.

30/12/19

Elly van der Aar

4.5/5.0

Wat een heerlijke plek, om uit te rusten, genieten van de koolmeesjes, eekhoorntjes. Heerlijk huisje, lekker die veranda. Het is knus, gezellig

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?