Vakantiehuis blokhut in Ermelo voor max. 5 personen

De mooie vakantiewoning in Ermelo is vrij gelegen in de natuur en heeft rondom veel ruimte. Met zicht op het groen is het hier optimaal genieten. Het gebruik van hout geeft een rustieke uitstraling en biedt veel sfeer, zowel binnen als buiten. De gelijkvloerse woning heeft als pluspunt dat deze uiterst goed toegankelijk is voor minder validen. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gratis wifi internet verbinding gedurende uw verblijf. 

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het vakantiehuis op de Veluwe huisdiervrij

De gelijkvloerse woning heeft een landelijke inrichting. De open keuken is voorzien van alle benodigde faciliteiten waaronder een vaatwasser. De woonkamer met openstaande deuren heeft veel lichtinval wat zorgt voor een frisse, maar toch knusse sfeer. De openslaande deuren bieden toegang tot het overdekte terras waar het heerlijk toeven is met het hele gezelschap op het tuinmeubilair, er is tevens ook een picknickbank aanwezig. De vakantiewoning biedt twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en een éénpersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Er zijn voldoende dekbedden aanwezig. De badkamer is verzorgd ingericht en voorzien van een douche, wastafel en toilet. De vloerverwarming in de woning houdt het lekker warm tijdens koudere dagen. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Wandelen en Fietsen in Ermelo

In het bosrijke gebied van Ermelo, het prachtige plekje op de Veluwe, ligt de fijne 5-persoons bungalow. De rust, ruimte, privacy en comfort zorgen voor een ontspannen vakantie waar u met vole overgave van kunt genieten. Ermelo wordt ook wel 'de Parel' van de Veluwe genoemd en heeft dan ook veel te bieden op het gebied van fiets- en wandelactiviteiten en natuur.

Het vakantiehuis in Ermelo huren

Bent u gecharmeerd van dit vakantiehuisje in Ermelo voor 5 personen? U kunt het eenvoudig huren bij Hoi Vakantiehuisje. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en prijzen en binnen enkele klikken op de muis heeft u uw vakantie geboekt.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3 | 2 | 5 | 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 3
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed
Stapelbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
keramisch inductie kookplaat
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

14/11/22

Jetty

5.0/5.0

Pluspunten: mooie, rustige omgeving, op loopafstand van Garderen; een paardenranch vlakbij voor buitenritten en het KNHS centrum in Ermelo maar 10 minuten met de auto. Mooi huisje, gezellig en op flinke afstand van de buren.

15/06/21

Boerman

5.0/5.0

Super park voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Midden in het bos met veel privacy.

30/12/19

Judith

5.0/5.0

Het huisje is rustig gelegen op een klein park. Veel ruimte voor jezelf rond het huis. Een fijn huisje. Prima plekken om te zitten. Slaapkamer ruim genoeg. Fijne keuken en badkamer.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?