Ruim vakantiehuis in Ermelo voor max. 8 personen

Er even helemaal tussenuit en genieten van rust, natuur en een prachtige omgeving doet u op de Veluwe. Midden in dit natuurgebied ligt dit ruime vakantiehuis in Ermelo voor max 8 personen. Deze bungalow is van alle gemakken voorzien en is gelegen op een vakantie park op de Veluwe in een rustig, bosrijk gebied waar geen auto’s rijden. U kunt in de omgeving en op de Ermelosche Heide volop fietsen, wandelen en paardrijden. Een ideaal vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het luxe vakantiehuis met vloerverwarming

Het ruime vakantiehuis in Ermelo biedt veel privacy en is door het grote grasveld met picknickbank uitstekend te boeken als familiehuis, maar ook voor groepen vrienden. Deze prachtige houten bungalow is vrij gelegen aan de rand van het park, midden tussen de bomen met de zandbak en het zwembad dicht in de buurt. U komt binnen in de ruime, gemeubileerde woonkamer met openstaande deuren naar de tuin en het terras met televisie en radio/cd-speler.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken met een combi-magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. De kamers zijn volledig voorzien van vloerverwarming, waardoor de woning altijd heerlijk warm is en door de grote ramen komt veel licht binnen. U kunt overal gebruik maken van de gratis wifi internet verbinding. Dit vakantiehuis is te boeken voor maximaal 8 personen en is voorzien van 4 aparte slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden voorzien van dekbedden. De 2 badkamers met douche, wastafel en toilet bieden volop comfort en luxe. In de grootste van de 2 badkamers is ook een ligbad aanwezig waarin u heerlijk kunt ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

 Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Leuke activiteiten in de omgeving van het vakantiehuis

Het vakantiehuisje in Ermelo voor 8 personen is perfect gelegen als uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en activiteiten. Breng bijvoorbeeld met het hele gezin een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk, het Subtropisch Zwembad in Putten of Walibi in Biddinghuizen. Ook het Openlucht museum en Paleis het Loo mag u zeker niet overslaan. Dichterbij vindt u het Klimbos in Ermelo en kunt u uitgebreid wandelen en fietsen door het nabijgelegen heidegebied. Dit gebied staat bekend om de rijke historie. Bekijk bijvoorbeeld de duizenden jaren oude grafheuvels of de resten van een Romeins Marskamp. Genoeg te doen voor een fantastische vakantie in een schitterende omgeving.

Het vakantiehuis op de Veluwe huren

U kunt dit vakantiehuis voordelig boeken op onze website. Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de bungalow en de prijzen en boek een geweldige vakantie om naar uit te kijken!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 5 | 8 | 4 | 7 | 3 | 6
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bedstede: tweepersoons
Bank: 2
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2

Badkamer
Wastafel: 2
Toilet: 2
Douche
Ligbad
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Paardenweide: zie info huisje
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d / € 45 per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Keukenlinnen: €5,00

Slaapkamer 4
Eenpersoonsbed: 2
Reviews
5.0/5.0

05/12/22

Marno

5.0/5.0

Heerlijk vrij in de natuur met zeer ruime bungalow en zeer vriendelijke service!

15/06/21

Jeroen

5.0/5.0

Erg kindvriendelijk vakantie park met veel leuke speelgelegenheden, zeer vriendelijke en behulpzaam personeel

03/01/20

dhr. de Bruin

5.0/5.0

Heerlijke rust in een groene omgevingMooi ingericht en voldoende ruimte

09/09/16

Dhr. Guppen

4.5/5.0

Regelmatig in verschillende huisjes vakanties doorgebracht. 23 jaar geleden voor het eerst met kleine kinderen en hond en nu lekker met z'n tweetjes en hond. Het mooie is, dat je het park afloopt en direct het Speulder en Sprielderbos in loopt. Een simpel autovrij park met alles erop en eraan. Speeltoestellen, zwembadje, kippen, hanen, konijnen in een bosrijke omgeving. Hele ruime plekken en de nieuwste huisjes zijn voorzien van alle gemakken, zoals ligbad, vaatwasser en hele goede bedden. Hele aardige eigenaars, die heel begaan zijn met hun gasten. Nu gelogeerd in de 8 persoons Duivenvoorde. Een heerlijk huis met alles wat een mens maar wensen kan. Komen zeker weer terug.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?