Vakantiewoning nature in Ermelo voor max. 6 personen

Een weekendje weg of een langere vakantie met de hele familie op de Veluwe is een feest voor iedereen. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning, ook toegankelijk voor minder validen? Dan heeft u aan dit vakantiehuis voor 6 personen een uitstekend onderkomen tijdens uw verblijf. Jong en oud kunnen genieten van alle activiteiten die u samen gaat ondernemen. U heeft de beschikking over gratis Wifi internet verbinding, zodat niemand iets te kort komt en u ter plekke uw uitjes kunt plannen.

De vakantiewoning nature

De 6 persoonsbungalow heeft een heel nieuwe inrichting gekregen. In de woonkamer, een open keuken met vaatwasser en openslaande deuren naar de tuin. Een badkamer met wastafel, douche en toilet en in de hal een tweede toilet. Er zijn drie slaapkamers, 1 met een tweepersoonsboxspringbed en twee met 2 éénpersoonsboxspringbedden.In de bungalow blijft het heerlijk warm door de centrale vewarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

 

Activiteiten op de Veluwe

Het is niet alleen de natuur die de Veluwe zo aantrekkelijk maakt. U kunt er ook een aantal van de vele musea bezoeken om van uw vakantie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wat dacht u van het Kröller Müller museum met de unieke Van Gogh collectie? U bent dan ook midden in het Park de Hoge Veluwe, waar u uw hart kunt ophalen aan de bezienswaardigheden en de prachtig afwisselende natuur. En of het nu hartje zomer is, of de blaadjes van de bomen vallen of dat u midden in de sneeuw zit. Deze omgeving heeft altijd haar eigen charme.

U hoeft ook niet bang te zijn dat u tekort komt op het gebied van winkelen. Overal in de omgeving heeft u grotere en kleiner dorpjes waar u de leukste winkeltjes vindt op het gebied van hobby, kleding home deco, of wat u maar wenst. Terrrasjes waar u neer kunt strijken en een keur aan restaurants, wanneer u op zoek bent naar lekker eten.

De vakantiewoning op de Veluwe huren

De vakantiewoning is eenvoudig online te huren op onze website. Bekijk onderdaan deze pagina de beschikbaarheid en de prijzen van deze vakantiewoning. Mocht u nog vragen hebben dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijtmand: zie info huisje
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00 te huur
Reviews
5.0/5.0

02/11/22

Stefan

5.0/5.0

Een heerlijk rustig park, gelegen in de mooie bossen van de Veluwe. Wij hebben met het gezin genoten van dit mooie park en het bijzonder mooie vakantiehuisje. Wij komen graag weer een keer terug!

15/06/21

Snijders

5.0/5.0

Het is een prachtig park ligt lekker vlakbij de bossen en het dorpje Garderen is ook goed bereikbaar kortom we komen heel graag terug we hebben een super fijne week gehad helemaal tot rust gekomen

30/12/19

Fred Bosman

5.0/5.0

Als je straat oversteekt sta je in een eeuwenoud bos en met wat geluk zie je hertjes en wilde zwijnen. Vanuit het huisje zagen we vaak eekhoorntjes scharrelen. De voorziening waren goed. De gastheer en -vrouw waren erg vriendelijk.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?