Vakantiehuisje halfrond in Ermelo voor max 6 personen

Genoeg van de drukte om u heen? Dan is het handig om zelf tot rust te komen. Het hoofd leegmaken kan gemakkelijk met een heerlijke vakantie. Op die manier kunt u er daarna weer fris tegenaan. In deze maatschappij staat snelheid centraal, maar voor de gezondheid is het van belang om af en toe rustig aan te doen. Een heerlijke vakantie op de Veluwe kan daarbij bijdragen.

Het halfronde vakantiehuisje in Ermelo 

De woning beschikt over de capaciteit van 6 personen. Een voordeel voor de kinderen is dat het vakantiehuisje zich op een park bevind met leuke speeltoestellen. De woning is gelijksvloers  en modern ingericht met gratis wifi internet verbinding. In de woonkamer een open keuken en openslaande deuren naar het terras. Er zijn drie slaapkamers in het natuurhuisje, elk met twee eenpersoons boxspringbedden, allemaal met dekbedden. Er is een badkamer met wastafel, douche en toilet. Een tweede toilet in de hal. Ook vanuit de woning kunt u van de natuur genieten. De woning heeft een grasdak waardoor het  lekker koel blijft in de zomer en warm in de winter.De woning is voorzien van vloerverwarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw soort (eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan ​​bij de bungalows. Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden: 

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl . Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Activiteiten in de omgeving

De omgeving van Ermelo is prachtig. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u door het mooiste van Nederland leiden. Ook is het Nationaal Park De Hoge Veluwe erg populair. Naast het ondekken van de natuur kunt u natuurlijk ook verschillende kastelen en leuke plaatsen bezoeken. Leuke plaatsen in de omgeving zijn bijvoorbeeld Putten en Harderwijk. Kortom, er is genoeg te beleven in de omgeving van het vakantiehuisje. 

Het vakantiehuisje op de Veluwe huren

Wilt u dit vakantiehuisje huren? Dat kan eenvoudig op onze website. Onderaan de pagina ziet u de beschikbare data en prijzen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6 | 2 | 5 | 4 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Toilet: 2
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d. of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00 te huur
Reviews
5.0/5.0

02/11/22

Fam. Van Laar

5.0/5.0

Heerlijke huisjes tussen de bossen, schoon en fris! En vriendelijke goede service!! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt op het park. En je komt er echt tot rust! Een dikke 10! Voor herhaling vatbaar!

15/06/21

Nico

5.0/5.0

heerlijk rustig park direct gelegen in bosrijk gebied. een perfecte plaats voor vogelspotters en fotografen van landschap bosplaatjes zonsop en ondergangen en uiteraard vogels alleen op dit park al 24 soorten aanwezig. de accommodatie zijn netjes en mooi en goed vertoeven

28/12/19

dhr. De Reede

5.0/5.0

Ruim opgezet kleinschalig park. Veel groen en prachtige wandelmogelijkheden in de directe omgeving.

14/09/16

Wendel

4.5/5.0

Dit noem we wij nou echt een kindvriendelijk park. En ze hebben ons vriendelijke te woord gestaan. Auto`s mogen alleen op de parkeerplek waardoor de kinderen vrij kunnen spelen. Lekker koel in de gras bungalow en was ook super schoon toen we er aankwamen. daar verdienen jullie echt een duimpje voor. en de omgeving ook wat is het daar mooi. we hebben echte wilde zwijnen en herten gezien en volgels die je weing ziet..we liepen elke dag in de bos die daar tegen over zit. Winkels is op loop afstand te doen!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?