Houten chalet in Ermelo voor max. 6 personen

Ermelo wordt ook wel ‘de Parel van de Veluwe' genoemd en dat is niet voor niets. De mooie natuur nodigt uit voor veel fiets- en wandelactiviteiten. De goed uitgeruste chalet is een fijne uitvalbasis voor een ontspannen vakantie in eigen land. Geniet hier met het gezin van rust, ruimte en natuur.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

De houten chalet in Ermelo

De chalet is werkelijk van alle gemakken voorzien. Deze leuke houten chalet zorgt voor een ultiem vakantiegevoel. De woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het overdekte terras buiten is verzorgd en fris ingericht. De keuken is voorzien van alle nodige faciliteiten zoals een koffiezetapparaat en combi-magnetron. Op het overdekte terras is het lekker zitten op het aanwezige tuinmeubilair, waar ook een picknickbank toebehoort. De chalet biedt plaats aan zes personen, er zijn drie slaapkamers met ieder twee éénpersoonsbedden. Er zijn dekbedden aanwezig. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Een tweede toilet bevindt zich in de hal. Dit chalet beschikt over vloerverwarming wat zorgt voor een behaaglijke warmte in de hele woning. Verder is het gelijkvloers en toegankelijk voor minder validen. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:

's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Activiteiten in de omgeving

Ermelo is een erg fijne omgeving met veel groen en natuurlijk de Veluwe, de perfecte locatie voor liefhebbers van rust en natuur. Echter zijn ook steden als Amersfoort en Apeldoorn zeker het bezoeken waard. Hier zijn verschillende restaurants, winkels en andere bezienswaardigheden te vinden. Voor een dagje uit met het gezin kunt u kiezen voor Walibi World of het Dolfinarium, beide amusementsparken liggen in de nabije omgeving van de chalet. Mocht het weer het toelaten dan is een dagje naar een van de stranden Horst of Nulde bij het Veluwemeer erg leuk om te ondernemen.

De houten chalet op de Veluwe huren

Heeft u zin in een ontspannen verblijf in een chalet in Ermelo voor 6 personen? Op onze website is een ruim aanbod te vinden, waaronder deze mooie chalet. Het huren van de chalet is erg eenvoudig. In slechts een aantal muisklikken heeft u de woning geboekt! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 3 | 6 | 2 | 5
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d. of € 45 per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

02/11/22

Familie Zuijderduijn

5.0/5.0

Zeer gezellige goed ingerichte huisjes. Je zit heel vrij en midden in het bos . Heerlijke bospaadjes. Kortom hier wil je naar toe als je net als wij geniet vd natuur, buiten zijn en waar kinderen veilig kunnen spelen

15/06/21

Fam. Dol

5.0/5.0

Leuk kindvriendelijk klein park, mooie huisjes veel privacy en prachtige omgeving.

30/12/19

Roeten

5.0/5.0

Lekker rustige omgeving en voldoende te wandelen voor de hond, deels losloop gebied en deels aanlijn gebod. Wilde zwijnen met jongen gezien. Ruim genoeg voor ons en aanwezig wat er moet zijn voor je verbljf.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?