Ronde Bungalow met lichtkoepel voor max. 4 personen

Kom tot rust in de natuur. Met een heerlijke vakantie kan het hoofd gemakkelijk leeggemaakt worden. De perfecte plek om dat te doen is in Ermelo. Ermelo is gelegen op de Veluwe en omringd door vele bossen, waar u ideaal kunt wandelen. Ook met kinderen is het genieten. Ermelo staat al tijden bekend als één van de prachtigste natuurgebieden.

De ronde bungalow met lichtkoepel

De bungalow is voor 4 personen en gelegen op een kleinschalig, autovrij vakantiepark. Daarom ideaal voor een gezin met kinderen. Bovendien is de bungalow gelijkvloers. Indien u niet helemaal valide bent, is er geen probleem. Er is gratis wifi internet verbinding aanwezig. Ook van binnenuit kunt u van de prachtige natuur genieten. Door de luchtkoepel en de vele ramen ervaart u het echte buitenleven gevoel. Bovendien staat het huisje bekend om zijn uniekheid. Het heeft een bijzondere ronde bouw met een eigen karakter. Er is een open keuken en in de woonkamer een terrasdeur naar de tuin.Deze bungalow heeft drie slaapkamers, twee met een eenpersoons boxspringbed en één slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden, allemaal met dekbedden. Verder een badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet. Deze bungalow blijft warm door de vloerverwarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Activiteiten in de omgeving van Ermelo

In de omgeving van Ermelo is van alles te beleven. U kunt voorbeelden prachtige fiets- en wandeltochten maken in de natuur. Bovendien zijn er ook verschillende kastelen en museu die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bezoekt u liever een leuke plaats in de omgeving? Die zijn er genoeg! Harderwijk is een mooie historische stad, maar ook Putten is een leuk gezellig dorpje. Kortom, genoeg te beleven in de omgeving.  

De ronde bungalow op de Veluwe online huren

Wilt u deze bungalow huren? Dat kan gemakkelijk op onze website. Onderaan de pagina ziet u de beschikbare data en prijzen. Mocht u verder nog vragen hebben dan staan ​​wij voor u klaar. Alvast een fijne vakantie!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 3 | 2
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Ligbad
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d / € 45,- per week
Droger: €1,275 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

14/11/22

Jolanda

5.0/5.0

Wat een super park. Heerlijk bijkomen in alle rust. En veel vertier voor de kinderen . De eekhoorntjes kwamen me vaak bezoeken maar ook de vlaamsegaai en bonte specht. Dichtbij het dorp maar midden in de bossen. Alles bij de hand. Verse eieren bij de receptie en alle info uit de omgeving. Goed onderhouden park met leuke huisjes. Ook mijn zoontje heeft genoten. Genoeg om mee te spelen en te ravotten. Echt een aanrader voor jong en oud.

15/06/21

M. Boersma

5.0/5.0

Wij hebben echt genoten, zijn echt weer nader tot elkaar gekomen. Bungalow was echt perfect aan niks ontbrak het... Heerlijk met de hond gewandeld.. Perfect voor natuur liefhebbers alleen op het park ben je al 1 met de natuur... Ook de eigenaren zijn super behulpzaam... Dus kortom een fantastische vakantie gehad

27/12/19

Mevr. Haringsma

5.0/5.0

prachtige herfstkleuren, eekhoorntjes en vogeltjes die op de pindakaaspot afkwamen op de tuintafel

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?