Rond Vakantiehuisje in Ermelo met boom voor max. 4 personen

Als u even genoeg hebt van de drukte om u heen, is het uiteraard verstandig om even tot rust te komen. Een vakantie naar een pittoresk gebied met veel stilte, kan dan een perfecte oplossing zijn. Een prima middel om dit te doen is door een vakantiehuisje in Ermelo te huren. Dit is een heerlijke plek waar je optimaal kunt genieten van stilte en ook leuk is wanneer je kinderen hebt. Er is namelijk genoeg bos op de Veluwe en de omgeving leent zich voor actie!

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Het vakantiehuisje met boom!

Een fantastisch huisje met een echte boom in het middden. Dit ronde huisje is de natuur werkelijk overal om u heen. De woning is gelijkvloers, geschikt voor minder valide. Met drie slaapkamers is de bungalow verrassend ruim vanbinnen. Er zijn 2 slaapkamers met 1 éénpersoonsboxspringbed en er is 1 slaapkamer met twee éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden voorzien. De woonkamer met open keuken heeft een terrasdeur naar de tuin. Door de lichtkoepel en de vele ramen geeft deze bungalow u het gevoel dat u zelfs binnen nog buiten bent. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet en het blijft lekker warm door de centrale verwarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).


Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Activiteiten in de omgeving van Ermelo

Ermelo staat bekend om de prachtige omgeving en de vele activiteiten. De plaats kent vele fiets - en wandelroutes. Met het volgen van deze routes maakt u op een leuke manier kennis met de natuur van de Veluwe. Ook zijn er tal van plaatsen in de omgeving die moeite waard zijn. De steden Harderwijk en Nunspeet zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast kent de Veluwe vele kastelen en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

Het vakantiehuisje op de Veluwe huren

Wilt u dit vakantiehuisje huren voor een heerlijke vakantie op de Veluwe? Kijk dan onderaan deze pagina naar de boekingsdata en prijzen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen wij u graag!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d. of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
5.0/5.0

09/11/22

Boerman

5.0/5.0

Heerlijk park met huisjes middenin het bos. Je komt hier echt tot rust.

15/06/21

Fam. van Beukel

5.0/5.0

Heerlijke vakantieweek gehad. Bungalows met lekker veel ruimte er omheen. Leuk spetterpark voor de kids en vrij spelen in zandbakken of gewoon in de bomen klimmen

07/01/20

Karlo Gevers

4.5/5.0

Zoveel mooie ritten om te fietsen, de Veluwe is een aanraderMooi huisje van binnen en privacy in de tuin. Lekker tot rust gekomen.

11/09/17

Willem

4.5/5.0

comfort: het geluid binnen klinkt door in alle ruimten. we komen beslist nog eens terug op het park. het huisje en de inrichting vonden we uniek, voor herhaling vatbaar. groeten Mary en Willem.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?