Vakantiehuis in Ermelo voor max. 6 personen

Dit prachrige vakantiehuis bevindt zich op een vakantiepark nabij de leuke plaats Ermelo. Op het terrein van het park bevinden zich diverse vrijstaande bungalows. Dit vakantiepark op de Veluwe is autovrij, wat veel rust geeft en de omgeving is prachtig. Geniet in alle comfort van dit prachtige bosgebied en rust heerlijk uit. Indien van beweging houdt, kunt u in de omgeving diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen.

Het vakantiehuis op de Veluwe

Het comfortabele vakantiehuis is een gelijkvloerse woning en is geschikt voor maximaal 6 personen. De accommodatie is dus prima toegankelijk voor minder validen. Het is van alle gemakken voorzien, zodat u hier heerlijk kunt uitrusten. In de woonkamer met openslaande deuren is ook een open keuken. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, alledrie geschikt voor 2 personen met 2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. Een badkamer met wastafel, douche en toilet, een tweede toilet in de hal. Het blijft lekker warm in de bungalow door de centrale verwarming. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy.

Paarden:
Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).


Ontbijt:
's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

De omgeving van Ermelo

In Ermelo en omstreken valt genoeg te beleven. Behalve recreatief bezig zijn in de natuur, kunt u ook leuke dorpjes en diverse bezienswaardigheden bewonderen. Na een lange dag strijkt u neer in een gezellig restaurant om van een heerlijke maaltijd te genieten. Bekende attracties in de buurt zijn het Dolfinarium en Walibi Holland. Boekt u dit huis in de zomer, dan kunt u zonnebaden op de stranden Horst en Nulde aan het Veluwemeer. Een ander leuk uitje is een dagje Harderwijk. In deze vissersplaats is het altijd gezellig druk.

Het vakantiehuis in Ermelo huren

Bent u enthousiast geworden om dit fraaie vakantiehuis te huren? Via onze website kunt u uw wensen kenbaar maken en een datum prikken voor een onvergetelijke vakantie op de Veluwe. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Badkamer
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: overdekt
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d. of € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: €4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00
Reviews
4.5/5.0

02/11/22

Jan

5.0/5.0

Heerlijk rustig park, Onno en Inge zijn bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen. De accommodaties zijn erg leuk met veel ruimte rondom. Het park is gelegen in een prachtige omgeving met veel leuke eetgelegenheden.

15/06/21

Meldoy

5.0/5.0

Heerlijk tot rust komen in een fijne bungalow! Heel rustig park, je kunt genieten van alle vogeltjes en eekhoorns vanaf je plekje. De omgeving is en het park zijn prachtig. De mensen van de camping zijn super behulpzaam en vriendelijk. Zelfs met brommerpech nog extra hulp gekregen!

07/01/20

Mevr. Janssen

4.5/5.0

Een mooie woning die wel aan de rand van het park in de buurt van een soms wat drukke weg ligt. In de directe omgeving van het park zijn er prachtige mogelijkheden om te wandelen.gezellig ingerichte woning. elke slaapkamer heeft de beschikking over een wastafel

18/05/18

H.Th.

4.5/5.0

Vakantiehuis Twikkel was voor ons een aangename ervaring van een week in een rustig gelegen en comfortabel vakantiehuis aan de rand van een mooi bospark. Geen lawaai, alleen het gezellige getwitter van de vele vogels om ons heen. De loslopende kippen in het park waren blij ons te zien, en we hebben ze ook gevoerd wat leuk was om te doen. En de verse eitjes wan de kippen waren heerlijk! Direct vanuit het park hebben we prachtige boswandelingen gemaakt en zelfs reeën gezien. Gewèldig! In de omgeving is veel te doen, o.a. de Beelden en Zandsculpturen tentoonstelling in Garderen, een aanrader! Het dorp Ermelo is gezellig en Kasteel de Cannenburgh in Vaassen is ook zeker een bezoekje waard. We hebben genoten van ons verblijf in huis Twikkel en hebben er een echt ouderwets Veluwe-bos/heide- vakantie gevoel aan overgehouden. We komen zeker nog eens terug. Fam. Van Wattum, Capelle aan den IJssel

15/09/16

Fam. Boogaard

4.5/5.0

Het is een erg leuk huisje, lekker rustig aan het eind van het park. Wij hebben bijna dagelijks eekhoorns gezien en zelfs een paar keer de boommarter.De omgeving is ook erg mooi, aan de overkant van de weg loop je zo het bos in.Een paar minuten fietsen en je zit op de hei. Voor ons is dit prachtig, wij hebben niet meer nodig in onze vakantie.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?