Vakantiehuisje in Doornspijk voor max. 2 personen

Zoekt u een vakantiewoning in een rustige en landelijke omgeving? Deze vakantiewoning in Doornspijk is een aanrader en bovendien toegankelijk voor minder validen. De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 2 personen. De sfeervolle woning heeft alle ingrediënten voor een geslaagde en ontspannen vakantie op de Veluwe.

Het vakantiehuisje in Doornspijk

De vakantiewoning is ingericht voor 2 personen en is een comfortabele accommodatie om tijdens uw vakantie te verblijven. Het landelijke interieur geeft u een rustgevend gevoel. Dat is wel zo prettig als u op vakantie bent. Uiteraard zijn er een keuken en de nodige sanitaire voorzieningen aanwezig. De woning beschikt tevens over een gratis wifi internet verbinding. Handig als u iets wilt weten over welke uitstapjes u kunt maken in de omgeving. Kortom, een woning die van alle gemakken is voorzien!

Activiteiten in de omgeving tijdens uw vakantie

De vakantiewoning is gelegen tussen Elburg en Nunspeet en daardoor een prima uitvalbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving. Met het Veluwemeer op fiets afstand, bent u altijd verzekerd van een natuur- en bosrijke omgeving. Genieten van zo'n 1.000 verschillende bloemen en planten kan in kijktuin Ampi Bouw. Een andere bijzondere belevenis is een uitstapje naar Landgoed Klarenbeek, een rijksmonument in het dorp Doornspijk zelf. Bent u dol op vissen? Breng dan een aantal uren door op forellenpark De Haere waar u kunt vissen op forel.

Huur het vakantiehuisje op de Veluwe

Wilt u er een weekend, midweek of weekje tussenuit? U kunt optimaal ontspannen in de vakantiewoning te Doornspijk. U kunt eenvoudig selecteren in welke periode u het vakantiewoning wenst te boeken. Is de vakantiewoning in de gewenste periode beschikbaar? U kunt direct een reservering plaatsen. U gaat ongetwijfeld een fijne vakantie tegemoet!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Slaapkamer: 1
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron: combi
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Tuinset
Reviews
5.0/5.0

16/05/21

Hanita

5.0/5.0

Vriendelijke eigenaren, die de privacy respecteren, maar klaar staan indien nodig, We werden ontvangen met koffie. Het huis is van alle gemakken voorzien. Goede outillage van de keuken. Een gezellige huiselijke kamer/ keuken. Goede sanitaire voorzieningen. Prima bed ( al opgemaakt bij aankomst). Schuur voor de fietsen en de auto parkeren op de plaats. En last but not least, een terras waar je al heel snel buiten kunt zitten en kunt genieten van de rust en het heerlijke uitzicht. Wat ons betreft is dit huis een echte aanrader.

30/07/17

Bram

4.5/5.0

Heel rustig gelegen vakantiewoning. Alles wat je nodig hebt: oven, vaatwas, wifi, badkamer met douche, toilet en lavabo, fietshok, droogrek in fietshok, wagen kan geplaatst worden onder carport, rolluiken, ... Het huisje is proper onderhouden! Heel vriendelijke, behulpzame eigenaars. Bij aankomst werd een verfrissend drankje aangeboden.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?