Bungalow in Garderen voor max. 4 personen

Bent u toe aan een ontspannen weekendje, midweek of weekje weg in eigen land in een bungalow op de Veluwe? Breng dan uw vakantie door in een bungalow in Garderen. Dit huisje ligt op een vakantiepark en is geschikt voor maximaal 4 personen. Het huisje heeft alles in zich om er voor u een geslaagd uitstapje van te maken.

De bungalow in Garderen

Dit vakantiehuisje is gelegen in het Speulderbos en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het is een perfecte vakantiewoning voor liefhebbers van de natuur en mensen die graag wandelen en fietsen. Met een woonoppervlakte van maar liefst 65 m2, is er voldoende ruimte in het huisje om het iedereen naar de zin te maken. De woonkamer bijvoorbeeld heeft een royale schuifpui op het zuiden. Ideaal natuurlijk als het zonnetje schijnt. Verder is er ook een tuinhuis met elektrische tijd aanwezig. Bovendien zij er ook 2 gratis parkeerplaatsen waar eenvoudig 2 auto's kunnen worden neergezet. U hoeft dan niet zo ver te lopen naar uw chalet.

Actiteiten in de omgeving van Garderen

Het vakantiepark heeft een zwembad met kinderbad, dus ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op het vakantiepark. Bovendien zijn er een tennisbaan en speeltuin aanwezig waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. In de omgeving zelf zijn ook verschillende uitstapjes te maken. Een tripje naar het vestingstadje Elburg is een aanrader. De kinderen zullen vooral een bezoek aan het Dolfinarium zeker waarderen. Bent u een fervent wandelaar of fietser? Bij het VVV-kantoor zijn diverse routekaarten te vinden die u kunt gebruiken voor uw fiets- of wandeltocht.

Huur deze bungalow op de Veluwe

Is het al veel te lang geleden dat u op vakantie bent geweest en kunt u wel wat ontspanning gebruiken? Wacht u dan niet te lang met het boeken van een vakantie en boek dit vakantiehuisje in Garderen. Selecteer de data waarop het u uitkomt en het huisje vrij is en ga met uw familie en/of vrienden een fijne tijd tegemoet op de Veluwe. Ongetwijfeld heeft u het naar uw zin en keert u met een voldaan gevoel huiswaarts.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Openslaande deuren

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Droger
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast: 2

Keuken
Keukenlinnen
Broodrooster
Magnetron
Koffiezetapparaat: snelfilter
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Tuinset
Tuinhuis

Optioneel
Energiekosten: €5,00 p.d. (oktober - maart)
Reviews
5.0/5.0

01/10/16

Anoniem

5.0/5.0

Huisje was prima in orde, alles was aanwezig, zelfs opgemaakte bedden, bad-en keukenlinnen.Zon op het terras praktisch de hele dag. We hadden gelukkig erg zonnig weer, dus brachten de fietstochten in de Veluwe wat verkoeling. Bakker, winkel op amper een kilometer. Verhuurder was heel vriendelijk en flexibel in de aankomst- en vertrekuren. We hebben genoten van de rust en stilte, zowel in de omgeving als in en rond het huisje. Een aanrader.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?