Unieke Pipowagen in Wezep ' voor max. 2 personen

De Veluwe, een streek vol tegenstellingen om te ontdekken: uitzonderlijke rust, maar ook volop vertier. Bossen, maar ook pittoreske dorpjes met winkeltjes en restaurants.De bordeauxrode Pipowagen is ideaal voor een romantisch weekendje met z'n twee. In de zomer of tijdens de killere herfstdagen, om na een lange boswandeling gezellig te keuvelen bij het knapperend vuur van de houtkachel. Een verblijf in de winter biedt je garantie op een memorabele vakantie, wanneer het zicht vanaf het bemeubelde terras op de besneeuwde landschappen je keer op keer doet verbazen.

De pipowagen op de Veluwe

Dit vakantiehuisje is tot in de puntjes verzorgd en smaakvol ingericht. Dankzij de LED TV en dvd-speler hoeft niemand een favoriet programma te missen. Een ontbijtje, lunch of diner bereiden kan in de volledig uitgeruste keuken met combimagnetron, oven en koelkast met vriesvak. Er is bovendien extra veel opbergruimte voorzien. De badkamer, met regendouche, toilet en vloerverwarming in de koudere wintermaanden biedt alle luxueus comfort. Ook is er hout aanwezig om de kachel mee aan te steken wat voor nog meer sfeer kan zorgen. De knusse bedstee is het neusje van de zalm. De accommodatie staat in een dierenweide tussen de boomgaarden. Het is mogelijk de kippen, gansjes en schaapjes te voeren met restjes brood die u over heeft en misschien belonen ze u op een eitje in de ochtend. 

Ontdek de activiteiten rondom Wezep

De pipowagen ligt te midden een groene oase van rust en vormt het perfecte decor voor wie van wandelen en fietsen houdt. Vanaf het station in Wezep bijvoorbeeld, start een bewegwijzerde wandeling langs de uitgestrekte Wezepse heide, ook geschikt voor Nordic Walking en honden. Je kijkt er je ogen uit naar de grazende Schotse Hooglanders. Bij het plaatselijke VVV-kantoor zijn fiets- en wandelkaarten verkrijgbaar. Maar Wezep, gelegen in de gemeente Oldebroek, biedt nog veel meer mogelijkheden. In Wezep zelf is een subtropisch zwemparadijs, maar ook het pretpark Walibi en het vakantiepark Rivièra liggen vlakbij. De charmante havenstadjes Elburg en Harderwijk zijn beslist een bezoekje waard. In the mood voor een avondje stappen? Zwolle en Apeldoorn bieden alvast heel wat mogelijkheden!

Huur het vakantiehuisje 'Pipowagen' in Wezep

Via onze website kun je in enkele muisklikken de pipowagen reserveren. Kijk snel even na of de gewenste periode vrij is, vul het formulier in en voilà, uw boeking van een heerlijke vakantie is een feit!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Slaapkamer: 1
Openslaande deuren

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Internet (WIFI): tegen betaling

Woonkamer
Slaapbank/sofa: eenpersoons
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio: op tv

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 2 pits

Tuin
Terras
veranda
Tuinset
Barbecue

Optioneel
Wifi: €3,50 p.d.
Keukenlinnen: €2,50

Reviews

4.5/5.0

21/10/16

Jankees en Jeanne

4.5/5.0

Altijd al een droom geweest; slapen in een woonwagen of pipowagen! En nu kon het! Zeer verzorgd en gezellig ingericht, zelfs een oven te gebruiken! Na drie nachten slapen in de bedstee waardeer je je eigen bed (1.80cm) weer zeer. We hebben genoten van het mooie verre uitzicht, met zowaar 2 x een regenboog. Zelfs even op het terrasje in de zon kunnen zitten, maar ook gezellig de regen op het dak horen kletteren. Het voeren van de kippen leverde zowaar de volgende ochtend uit dankbaarheid een ei op. Een mens heeft niet veel nodig om zich happy te voelen. Weinig spullen mee, mooie accomodatie, veel ruimte om je heen, en je allerliefste mee! 

17/09/16

Mevr. Prins

4.5/5.0

We vonden de woonwagen buitengewoon verzorgd, compleet, sfeervol, smaakvol en zeer afgewerkt, maar bovenal knus. We hebben letterlijk tegen elkaar gezegd, dat we dit velen malen leuker vinden dan een hele luxe kamer in het Amstel hotel. Echt genoten! De schapen, kippen en ganzen die buiten om de wagen heen liepen hebben zeker ook bijgedragen aan hoe leuk we het vonden.

04/09/16

Dhr. Meijer.

4.0/5.0

Door de landelijke inrichting is dit een ontzettend knusse pipowagen!! Alles is heel netjes afgewerkt en goed schoon. Heel gezellig met zo’n klein houtkacheltje, en lekker ouderwets water koken met.. de fluitketel! Echt een TOP-vakantiehuisje!!

15/08/16

Mevr. Klokke

4.5/5.0

Vanaf de veranda van de woonwagen heb je een geweldig uitzicht over de weilanden en de Hollandse luchten daarboven. Een heerlijke plek om te zitten, te kijken, te praten of te peinzen. De woonwagen zelf is precies zoals de website het zegt van alle gemakken voorzien. Er is heel creatief omgegaan met de beperkte ruimte. De houtkachel trekt erg goed. Knus bij slecht weer. Slapen in een bedstee, met haan, kippen en ganzen op gehoorsafstand, zal niet iedereen even goed afgaan. Voor ons ‘stadjers’ was het dubbel rustgevend. Zwolle, Kampen en Elburg ook. Een zeer aan te raden natuurhuisje dus.

31/07/16

Postema

4.5/5.0

Heerlijk plekje in deze Pipowagen. Lekker warm haardvuurtje en rust om je heen doordat je echt op het platteland zit.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Telefonisch boeken: 085 303 86 80
Ma - Vr tussen 9:30 - 17:00 uur

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?