Vakantiehuis in Beekbergen voor max. 6 personen

Beekbergen ligt op de Veluwe en dat biedt altijd veel prachtige vergezichten en natuurgebieden. Dit vakantiehuisje – zeer geschikt voor senioren en mindervaliden – wordt omringd door natuurschoon en hoge bomen. De luxe chalet voor maximaal 6 personen ligt op nog geen 300 meter van het bos. Het huis is vrijstaand, maar ligt wel op een resort. Dat biedt weer andere leuke mogelijkheden, zoals golfen, paardrijden en gratis toegang tot zwembad. Het bosrijke gebied is vooral geschikt voor wandel- en fietstochten. Veel wandelpaden zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en rollators. Perfect om samen, met de (klein)kinderen of (groot)ouders te genieten van een heerlijke vakantie.

Het vakantiehuis in Beekbergen

De luxe chalet heeft twee verdiepingen en is gebouwd als een gezellig boshuis met schuin dak vol dakpannen. Vanaf de bovenverdieping kijk je zo op de huiskamer, waardoor u altijd contact hebt met elkaar. Het huis is zeer geschikt voor senioren en mindervaliden. Zo is er een rollator / rolstoel toegankelijke aangepaste badkamer en slaapkamer op de begane grond aanwezig. Het rolstoel vriendelijke huis bevat geen drempels.De tweede badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De bestrate parkeerplaats voor 2 à 3 auto's ligt voor het huis, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is. In de zomer is het er goed vertoeven dankzij de diverse zonnige zitjes rondom huis met elektrisch zonnescherm. Op koudere dagen geniet u van de cv verwarming. Het vakantiehuis voor maximaal 6 personen beschikt over een eigen fietsenstalling met stopcontact voor elektrische fiets/scooter. Wilt u in contact blijven met vrienden en familie? Het huis heeft een gratis wifi internet verbinding. En ook uw huisdieren zijn welkom en toegestaan in de gezellig ingerichte woning.

Activiteiten in de omgeving

Beekbergen zelf biedt leuke bezienswaardigheden, zoals het Museum Collectie ’40-’45 en de Veluwsch Stoomtrein Maatschappij. Ook kunt u er op steenworp afstand genieten van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Heeft u zin in een dagje cultuur? Het Kröller-Müller Museum, Paleis ‘t Loo en het Openlucht Museum zijn gemakkelijk via Beekbergen te bereiken. Zin in een gezellig dagje uit met de (klein)kinderen? Dan kiest u natuurlijk voor Apenheul in Apeldoorn, Burgers’ Zoo in Arnhem of het Dolfinarium in Harderwijk. Gelderland kent heel veel leuke uitjes en prachtige natuurgebieden.

Dit vakantiehuisje in Beekbergen huren

Heeft u zin in een heerlijke vakantie in Beekbergen? Boek dan deze luxe Chalet voor maximaal 6 personen, geschikt voor senioren en gezinnen, via Hoi Vakantiehuisje. Op de kalender kunt u direct de beschikbaarheid en prijzen inzien. Let op: het is mogelijk om andere aankomst en vertrekdata te boeken. Neem hiervoor contact met ons op!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 6 | 5
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 3
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet: 2
Gelijkvloers
Overig: cv

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Droger
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Haard: hout

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen
Sinaasappelpers
Broodrooster
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Loungeset
Zwembad: op park
Zandbak
Schommel
Vijver
Schuur

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Paardenweide: op het park
Wifi: gratis
Wasmachine: aanwezig
Reviews
4.5/5.0

16/06/19

Riet

5.0/5.0

We hebben een mooie week gehad het weer was ons goed gezind . Het is een prachtig ruim huis met alles voorzien en goede bedden ,een heerlijke ruime tuin met veel zitjes . De omgeving is erg mooi we hebben dat ook iedere dag veel gewandeld en genoten . we zijn erg tevreden . Het jachthuis waar we 2 x uit eten zijn geweest is ons goed bevallen ,het eten was lekker en de sfeer gezellig .

20/10/18

T.W.A.

5.0/5.0

We hebben iedere dag genoten van het huis en de omgeving! Het was allemaal prachtig en prima verzorgd! Het weer was natuurlijk ook heel mooi en de herfstkleuren waren prachtig! De vriendelijke ontvangst was heel fijn! Kortom : aan te bevelen!!! Hartelijk bedankt!

11/01/17

Beryl

4.0/5.0

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in jullie gezellige huis. Alles was prima…behalve het weer helaas. Toch elke dag met de rolstoel even naar buiten geweest. We hebben vooral genoten van de gezellige inrichting..verlichting….openhaard.Was met de rolstol/douche rolstoel een beetje passen en meten in de douche maar ging wel goed. We komen zeker terug!

28/12/16

Fam. ter Groot

4.0/5.0

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Mede dankzij het fantastische huis van jullie. Ook hadden we erg veel geluk met het mooie weer!!

14/09/16

Anoniem

5.0/5.0

Was een prettige verblijf, zowel genoten van het vakantiehuis als de omgeving.Zeker een aanrader. Eigenaar is vriendelijk en servicegericht.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?