Vakantiehuis met grote tuin in Lunteren voor max. 12 personen

Ben je toe aan een weekje vakantie of heb je plannen om een familie- of vriendenweekend te boeken? In Lunteren kun je een prachtig vakantiehuis huren voor maximaal 12 personen. Vanuit de bungalow loopt u zo de nabije bossen en heide in, talloze fiets en wandelroutes zijn te bewandelen/fietsen direct vanaf de bungalow

Het vakantiehuis op de Veluwe

In deze vakantiewoning met 3 verdiepingen zijn alle voorzieningen die je nodig hebt om er een leuk weekend, midweek of weekje weg van te maken. Er zijn in totaal 4 slaapkamers in de bungalow, waarvan drie 2-persoonsslaapkamers en een 4-persoonsslaapkamer. De eenpersoonsbedden zijn boxspringbedden, waardoor je gegarandeerd bent van een goede nachtrust. In het souterrain zijn twee slaapkamers gelegen waar u zomers heerlijk koel kunt slapen. De bungalow beschikt over vloerverwarming over de gehele begane grond voor extra comfort.

Een wasmachine, wasdroger en vaatwasser zijn aanwezig. Bed- en badlinnen is niet standaard in de bungalow aanwezig, maar kun je wel tegen een klein bedrag huren. Verder beschikt de bungalow over zowel een douche als ligbad. Daarbij is er een extra badkamer met douche/wasbak aanwezig in het souterrain. Voor extra luxe en ontspanning is er in de tuin een hottub. De hottub is elektrisch gestookt en bied plaats aan 4 a 6 personen. De parkeerplek voor 4 auto's op eigen terrein, zorgt voor veel gemak bij het uitladen van al je bagage.

Deze bungalow in de perfecte bosrijke omgeving biedt u de ideale vakantie. De bungalow beschikt over vele faciliteiten zoals zowel een binnen als buiten haard, een ruime prachtige tuin met veel privacy met een rustgevende klaterende imposante waterval. De tuin is volledig rondom afgeschermd, zodat uw kinderen en uw huisdieren veilig rond het huis kunnen lopen. Mocht de zon iets te enthousiast zijn, kunt u altijd beschutting zoeken onder de vol begroeide druiven pergola welke middels de openslaande terrasdeuren een fraai verlengstuk van de woonkamer vormt.

Activiteiten in Lunteren

Er zijn fietsen te huur in het dorp, dus ook de bosrijke en heideachtige omgeving kun je op je gemak verkennen. Breng ook eens een bezoek aan de stad Ede, ligt vlakbij Lunteren en beschikt over een mooi centrum waar je kunt shoppen. Een hapje eten of wat drinken, keuze genoeg! Het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo ligt op slechts 10 kilometer afstand en is een aanrader.

Het vakantiehuis Lunteren huren

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die deze vakantiewoning biedt? Wacht dan niet langer met het boeken van je vakantie, maar ga samen met je vrienden of familie een fantastische tijd tegemoet in Lunteren. Boeken doe je gemakkelijk online. Selecteer de beschikbare data en beleef een fijne vakantie in een groene en heuvelachtige omgeving!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 10
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 4
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Souterrain
Vloerverwarming
Overig: cv

Huisregels
Huisdieren: toegestaan | in overleg
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Droger
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Hottube/Jacuzzi

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio
Haard: hout
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed: 2

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2
Stapelbed

Badkamer
Wastafel
Douche
Ligbad

Keuken
Tosti apparaat
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | ja
Gasfornuis: 5 pits
Oven

Tuin
Terras
Veranda
Tuinset
Vijver
Tuinhuis
Tuinhaard

Optioneel
Wifi: gratis

Slaapkamer 4
Tweepersoonsbed: 2
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?