Chalet in Garderen voor max. 8 personen

De Veluwe is een prachtig gebied om in alle rust en ontspanning een vakantie of weekendje weg te vieren. De zandverstuivingen, heidegebieden en de uitgestrekte bossen huisvesten vele vogels en andere bosdieren. U kunt er prachtige wandelingen maken of fietstochten ondernemen met behulp van wandel- en fietskaarten. Dit knusse vakantiehuis in Garderen ligt midden in een eigen privé bos. U beschikt over een eigen oprit en geniet van de stilte van de natuur.

De chalet midden in het bos

Het houten chalet in het eigen stukje bos in Garderen heeft een knusse uitstraling. Buiten heeft u een stuk grond van 15.000 m2. Voor de deur is een carport waar u één auto kunt parkeren. De woning is geschikt voor maximaal acht personen. Er zijn twee slaapkamers met beide een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en slaapbank. In de ruime woonkamer staan twee banken en twee heerlijke stoelen. Een daarvan kunt u ook omtoveren tot een bed. Verder bevindt zich nog een grote eettafel (voor zes) in de kamer. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zo is er een vaatwasser en magnetron aanwezig. Verder heeft de chalet nog een mooie badkamer. Wilt u met meer genieten van deze chalet? Dat kan. Om de woning heen kamperen met een tent is ook mogelijk. Het vakantiehuisje is gemakkelijk te bezoeken met mindervaliden, omdat alles gelijkvloers is. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Activiteiten in de omgeving van Garderen

Garderen zelf is een pittoresk dorpje waar heel veel te doen is. Zo kunt u vanaf ongeveer eind maart tot en met het einde van de herfstvakantie er genieten van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in de Beeldentuin van Garderen. Het vakantiehuisje is gelegen naast een steentuin en is ook vlakbij een klimbos. Maar Garderen ligt ook vlakbij Apeldoorn waar u bijvoorbeeld geniet met het hele gezin van Paleis ’t Loo, Juliantoren, Het Bosbad, Bos & Duin en Apenheul.

De chalet in Garderen huren

Heeft u zin een vakantie vol rust en veel fiets- en wandelactiviteiten in de omgeving? Boek dan vandaag een heerlijke vakantie in deze chalet. Let wel: in verband met de zondagsrust in Garderen is het niet mogelijk om de vakantie te beginnen of eindigen op een zondag. Verder is het huisje het hele jaar door beschikbaar.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 7 | 6 | 5 | 8
Slaapkamers: 2
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Overig: gaskachel

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Campingbedje
Kinderstoel

Woonkamer
Slaapbank/sofa: eenpersoons
Bank: 2
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
Radio
Haard: gas

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 3
Stapelbed
overig: klapbed

Badkamer
Wastafel
Douche

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast: | met vriesvak
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Loungeset
Barbecue
Zandbak
Skelter
Tuinhuis

Optioneel
Keukenlinnen: te huur
Reviews
4.0/5.0

27/03/19

Sharon

4.5/5.0

Heerlijk genoten.

03/04/18

Sara

4.0/5.0

Dit is een heel fijn en degelijk huisje, Wij hebben ervan genoten! Hele fijne ligging, mooi op zijn eigen stukje bos. Het huisje is van alle gemakken voorzien; de keuken is bijvoorbeeld ook erg compleet kwa servies. Ons 13 maanden oude zoontje moesten we goed in de gaten houden ivm de gaskachel, maar verder is het ook erg kindvriendelijk. Wij komen graag nog eens terug.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?