Sfeervol jaren 60 stijl chalet in Putten voor max. 5 personen

Welkom in dit fantastisch gelegen en stijlvolle sixties vakantiehuis in Putten. Hier kunt u, van alle gemakken voorzien, genieten van u welverdiende vakantie. Dit sfeervol vakantiehuisje ligt te midden van de prachtige en uitgestrekte Veluwe, het ultieme Nederlandse gebied voor outdoor activiteiten of uitstapjes met de kids. Uitgestrekte natuur en vele ontspanningsgelegenheden lonken namelijk in de nabije omgeving.

De Chalet in Putten

Dit huis heeft een eigenzinnige en eclectische stijl die de jaren 60 zo typeerde. Deze jaren 60 stijl ziet u overduidelijk terug in de stijlvolle stoelen en de tafels die in het huisje te vinden zijn. Niet minder belangrijk is dat dit vakantiehuis van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u gebruik maken van een ruime keuken, met afwasmachine. Wat is er nu beter dan na een actieve dag heerlijk te kunnen koken of lekker buiten te genieten op het terras? Of om misschien wel gezellig samen een filmpje te kijken met de VHS-speler.

Activiteiten in de omgeving van Putten

De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes die u op uw eigen houtje kunt gaan ontdekken. Of bezoek de prachtige zandheides of misschien wilt u wel het mysterieuze Solse Gat ontdekken. Tijdens een rondtocht door de omgeving zult u de rijke geschiedenis van Gelderland ervaren en hoe deze bourgondische omgeving al eeuwen bloeit. De Veluwe is voor de echte genieter. Daarnaast liggen er verschillende leuke Nederlandse steden op een steenworp afstand. Een dagje paleisbezoek in Apeldoorn, of ga voor het Openluchtmuseum en dierentuin Burger’s Zoo in Arnhem.

De chalet in Putten huren

Als u even helemaal tot rust wil komen of gewoon wilt genieten van een actieve vakantie, dan zijn de vakantiehuisjes op de Veluwe uitermate geschikt. Deze huisjes en bungalows vindt u volop via hoiveluwe.nl. Wilt u het stijlvolle sixtieshuisje nu boeken? Dat kan. Kijk onderaan deze pagina voor de beschikbaarheid en selecteer de gewenste datum. Tot snel in de Veluwe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 5
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Droger
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 3
Eettafel met stoelen
TV
Radio: op tv

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Broodrooster
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornhuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Loungeset
Tuinhuis

Reviews

3.5/5.0

04/08/17

Jan

3.5/5.0

Wij hebben het aangenaam gevonden om hier te mogen verblijven en genieten van de hartelijkheid van de eigenares! Hartelijk dank!!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Telefonisch boeken: 085 303 86 80
Ma - Vr tussen 9:30 - 17:00 uur

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?