Vakantiehuis op landgoed Kerkendel in Kootwijk op de Veluwe voor max. 4 personen

Heeft u behoefte aan ontspanning en rust? Voor een korte of lange vakantie kunt u uitstekend terecht in een luxe chalet te Kootwijk. Dit vakantiehuis op een rustig park is geschikt voor maximaal 4 personen en ligt in een prachtige omgeving.

De vakantiewoning in Kootwijk

De vakantiewoning is gelegen op landgoed Kerkendel in Kootwijk. Bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landerijen wisselen elkaar hier af, dus u verblijft in een prachtige en natuurrijke omgeving. Het chalet ligt op 300m2 grond, waardoor u zich over uw privacy geen zorgen hoeft te maken. Er zijn eigen parkeerplaatsen en een terras met barbecue aanwezig. Uw bagage uitladen kan dus eenvoudig bij de vakantiewoning en bij lekker weer kunt u gezellig buiten eten. De vaatwasser zorgt ervoor dat al het keukengerei weer schoon de kast ingaat.

Activiteiten in de omgeving van Kootwijk

Er is een tuinhuis met elektriciteit voor e-bikes bij het chalet, dus u kunt uw elektrische fietsen meenemen. Het huisje is gelegen in de bossen en nodigt u daarom uit om de omgeving te verkennen. Dit kan wandelend, maar dus ook met de (elektrische) fiets. Fervente paardenliefhebbers kunnen hier in de omgeving naar hartenlust paardrijden. De kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen. Daarnaast is er op slechts 500 meter afstand een prachtig zwembad aanwezig waarvoor in de zomer een abonnement voor 2 pers. aanwezig is.
Speelt u graag een potje tennis? Dit kan uitstekend op de tennisbaan dichtbij het chalet. U kunt ook uitstapjes maken naar Paleis Het Loo in Apeldoorn of met de kinderen een bezoekje brengen aan Walibi World.

De vakantiewoning in Kootwijk huren

Struint u graag over de Oud Veluwse markt of komt u graag tot rust in de natuur? Boek dan vandaag online uw vakantie in dit luxe chalet. Selecteer de data die voor u het beste uitkomen en ga samen met uw gezin een mooie tijd tegemoet in Kootwijk op de Veluwe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Overig: in de zomer zwembadabonnement voor 2 pers. aanwezig

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Wasmachine
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Fauteuils / stoelen: 4
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio: op tv

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Veranda
Tuinset
Barbecue
Vijver
Tuinhuis
Reviews
4.5/5.0

06/05/20

Len

5.0/5.0

Het was een mooie locatie,rustig en voor de kinderen heerlijk om te spelen en te zwemmen. Het enige wat we misten was toch wel een bank in het huisjes. Verder was het een top week!!

18/09/18

Veldhuis

5.0/5.0

Wij verbleven een midweek in dit leuke huis op het rustige Landgoed Kerkendel, we hebben het gezellig gehad, en we hebben genoten van de fietstochten in Kootwijk en omgeving.

21/08/18

Hendrik

3.5/5.0

Het is een heel rustig park.

15/06/18

Sonja Silva

5.0/5.0

Wat hebben wij genoten van ons weekend in het huis in Kootwijk. Wat me meteen al opviel toen we binnen kwamen was hoe fris het huisje was. Lekker schoon! Wij houden daar van. Het huisje staat in een prachtige omgeving op een fijne rustige locatie. Er is genoeg te doen in de omgeving dus we hebben ons zeker niet verveeld. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?