Vakantiehuisje in Voorthuizen voor max. 4 personen

Gelegen aan de rand van de Veluwe, op drie kilometer van het prachtige dorpje Voorthuizen, vindt u deze comfortabele en gezellige vakantiewoning. In deze bosrijke omgeving is het heerlijk recreatief genieten. Behalve genieten van de natuur nodigt de omgeving u uit, tot het ondernemen van allerlei soorten activiteiten.

Modern en comfortabel vakantiehuisje in Voorthuizen

Het vakantiehuisje is geschikt voor vier personen en is voorzien van vele ramen, waardoor de lichtinval maximaal is. De moderne en goed uitgeruste woning beschikt over een ruime huiskamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Op de veranda met overkapping is het, ook bij iets minder goed weer, heerlijk toeven. Naast de woning bevindt zich nog een terras met tuinmeubilair. Daarbij is het vakantiehuisje onder andere voorzien van wifi, een centrale verwarming en een wasmachine. Het huisje bevindt zich op het rustige bungalowpark De Sophia Hoeve. Op vijfhonderd meter lopen, vindt u het hoofdgebouw. Dit is onder ander voorzien van: zwembad, bowling, sauna, restaurant en snackbar.

Activiteiten in de omgeving van Voorthuizen

De Veluwe kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Zo kunt u op een ontspannen manier genieten van de prachtige natuur in deze bosrijke omgeving. Ook paardrijden en het maken van heerlijke huifkartochten behoort zeker tot de mogelijkheden. Het nabijgelegen Voorthuizen heeft veel te bieden: leuke winkeltjes, sfeervolle terrasjes, diverse horeca- aangelegenheden en een fietsverhuur. Daarnaast zijn er in Voorthuizen, maar ook in de dorpjes in de omgeving, vele markten en braderieën te bezoeken. Wilt u een dagje naar het strand? Daarvoor hoeft u niet ver te reizen. Op enkele kilometers afstand ligt de recreatieplas Zeumeren. Hier kunt u heerlijk zwemmen, surfen en zelfs waterskiën.

Het vakantiehuisje in Voorthuizen huren

Bent u na het lezen van al dit fraais in de verleiding gekomen en wilt u dit luxe vakantiehuisje huren? Ga gerust uw gang. Op onze site ziet u in een oogwenk de beschikbaarheid en tarieven. U bent slechts een paar muisklikken verwijderd van een heerlijk verblijf in een comfortabel vakantiehuisje in Voorthuizen. Wij wensen u al vast een zalige ontspannen vakantie toe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 2
Tuin

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen
Magnetron
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie | ja
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: 2
Veranda
Tuinset
Zwembad: op park
Tuinhuis
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?