Royaal vakantiehuis in Otterlo voor 4 personen

Komt u graag tot rust in een luxe vakantiewoning die ligt in een mooie omgeving? Wat dacht je van een vrijstaand huis in het bos waar de vogels je elke morgen wakker maken? Een wekker meenemen is helemaal niet nodig als u een verblijf boekt in dit vakantiehuis te Otterlo. Elke ochtend ontwaakt u in een schitterende omgeving. De ideale manier om te ontspannen, nietwaar? Wat is er nog meer prettig aan een verblijf in deze villa?

Het vakantiehuis in Otterlo

Dit riante vakantiehuis ligt op een 440m2 perceel. Dit betekent dat u dus alle ruimte heeft. Uw privacy is verkregen dankzij een eigen terrein met grenzen. U heeft dus geen laatste van verzoeken buren. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en koelkast. De royale slaapkamers en grote badkamer inclusief ligbad en douche, waardoor deze vakantievilla geschikt is voor 4 personen. U kunt er dus prima uw tijd doorbrengen met familieleden en / of vrienden.

Genieten in de omgeving van Otterlo

Dit prachtige boshuis ligt op een steenworp afstand van Park de Hoge Veluwe. De omgeving wordt verder beschreven door bossen en zandverstuivingen. Dit betekent dat u er dus uitstekend kunt wandelen en fietsen. Wilt u leuke uitstapjes maken in de omgeving? Brengt u dan een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum van Burgers Zoo in Arnhem. Het klimbos tussen Otterlo en Ede is meer geschikt voor de sportieve vakantieganger, maar zeker de moeite waard om eens te proberen.

Dit vakantiehuis in Otterlo huren

Bent u toe aan een luxe vakantie in een mooie en groene omgeving? Dan is het zeker aan te raden een tijdje door te brengen in deze vakantiewoning in Otterlo. U kunt eenvoudig uw vakantie boeken via onze website. Selecteer de data waarop u de vakantie wilt boeken en u kunt alvast genieten van alle voorpret die deze vakantie met zich meebrengt.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed
Kledingkast
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche
Douche in bad
Ligbad

Keuken
Keukenlinnen
Sinaasappelpers
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Veranda
Tuinset
Tuinhuis
Reviews
3.0/5.0

09/05/20

Johan

3.0/5.0

Wij zijn twee weken in Otterlo geweest. Locatie is prachtig, bossen en heide op loopafstand. Het huis is ruim, en bezit veel privacy. De schuur was ruim genoeg voor het stallen van de scootmobiel van mijn man. .

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?