Vakantiehuisje in Otterlo voor max. 5 personen

Op de rand van de Otterlose bossen op de Veluwe ligt dit vakantiehuisje in de schaduw van de bomen. De vakantiewoning ligt vlakbij het Nationale park de Hoge Veluwe. In het natuurgebied direct gelegen aan de bungalow komt veel groot wild, erg leuk om eens te bezoeken!

Het vakantiehuisje in Otterlo

Half verscholen tussen het groen liggen de knusse bosbungalows. De bungalow is voorzien van grote ramen, zodat u goed naar buiten kunt kijken en de mooie omgeving op kunt nemen. U beschikt over zowel een voor- als een achterdeur. Deze laatste leidt naar een mooi terras voorzien van tuinmeubilair. Verder biedt de complete bungalow een ruime open woonkeuken die van alle gemakken is voorzien (onder meer combimagnetron, Senseo-apparaat en waterkoker), zitkamer met gezellige hoekbank en eettafel, badkamer met douche en tweepersoonsslaapkamer met fris beddengoed. De woonkamer is uitgerust met een televisie en DVD-speler. Ook is er gratis Wifi aanwezig in het huisje. Het is mogelijk om voor een klein kindje een campingbedje bij te plaatsen en/of een kinderstoel op aanvraag. Het huisje is geschikt voor maximaal 5 personen. Gratis privéparkeren beschikbaar bij de accommodatie.

Wandelen op de Veluwe

Dankzij de perfecte ligging van de vakantiewoning kunt u direct genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Zo bevindt u zich vlakbij een van de bezoekerscentra van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u prachtige wandelroutes kiezen door dit unieke natuurgebied. U kunt een natuurtour volgen met gids, zwemmen, paardrijden en fietsen.

Het vakantiehuisje in Otterlo huren

Kom ook tot rust in dit vakantiehuisje in Otterlo aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en geniet van de ruimte en stilte van dit prachtige stukje natuur. Hieronder vindt u de beschikbaarheid van deze huisjes en selecteert u eenvoudig uw vakantie. Dat wordt genieten en ontspannen op de Veluwe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 5
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Gelijkvloers
Overig: parkeerplaats

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Föhn
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur
Wasmachine: aanwezig
Paardenstal: nabij acc.
Reviews
5.0/5.0

13/06/22

Rene

5.0/5.0

“Lokatie; RustEigen tuintje dat uitgeeft op bosGoed internet”

09/06/22

Anouk

5.0/5.0

Het was heerlijk om in de achtertuin van het verblijf te zitten en te genieten van de natuur. De bedden lagen heerlijk en het huisje was schoon. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

08/06/22

Irene

5.0/5.0

Netjes, met nieuw beddengoed, douche gordijn en handdoeken. Lekker tuintje en mooie omgeving.

01/06/22

Doreen

5.0/5.0

De locatie, de tuin, de ligging midden in de natuur en natuurlijk het huisje.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?