Bungalow in Otterlo voor max. 2 personen

Op de rand van de Otterlose bossen op de Veluwe ligt een knusse bosbungalow in de schaduw van de bomen. Het vakantiehuisje ligt vlakbij het Nationale park de Hoge Veluwe. In het natuurgebied direct gelegen aan de bungalow komt veel groot wild, erg leuk om eens te bezoeken!

De bungalow in Otterlo

Half verscholen tussen het groen liggen de knusse bosbungalows. De bungalow is voorzien van grote ramen, zodat u goed naar buiten kunt kijken en de mooie omgeving op kunt nemen. U beschikt over zowel een voor- als een achterdeur. Deze laatste leidt naar een mooi terras voorzien van tuinmeubilair. Verder biedt de complete bungalow een ruime open woonkeuken die van alle gemakken is voorzien (onder meer combimagnetron, Senseo-apparaat en waterkoker), zitkamer met gezellige hoekbank en eettafel, badkamer met douche en tweepersoonsslaapkamer met fris beddengoed. De woonkamer is uitgerust met een televisie en DVD-speler. Ook is er gratis Wifi aanwezig in het huisje. Het is mogelijk om voor een klein kindje een campingbedje bij te plaatsen en/of een kinderstoel op aanvraag. 

Activiteiten op de Veluwe

Dankzij de perfecte ligging van de vakantiewoning kunt u direct genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Zo bevindt u zich vlakbij een van de bezoekerscentra van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u prachtige wandelroutes kiezen door dit unieke natuurgebied. U kunt een natuurtour volgen met gids, zwemmen, paardrijden en fietsen.

De bungalow in Otterlo huren

Kom ook tot rust in een knusse bosbungalow in Otterlo aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en geniet van de ruimte en stilte van dit prachtige stukje natuur. Hieronder vindt u de beschikbaarheid van deze huisjes en selecteert u eenvoudig uw vakantie. Dat wordt genieten en ontspannen op de Veluwe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Slaapkamer: 1
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine
Campingbedje
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank
Eettafel met stoelen
TV

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Tuinset
Reviews
5.0/5.0

09/06/22

Jeremy

5.0/5.0

Zeer goede locatie, omringd door bossen. Alleen al vanuit de raam van de woonkamer kon je daardoor bijzondere en mooie vogels spotten. Omgeving is rustig, eigen parkeerplek en de bedden liggen goed.”

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?