Chalet in Stroe voor max. 6 personen

Wil je er graag even tussenuit en doe je dit het liefst in een rustige omgeving met veel natuur? Dan is het boeken van een chalet in Stroe voor maximaal 6 personen een logische keuze. Je verblijft in een natuurrijke omgeving op een camping die van alle gemakken is voorzien. Waarom is het nog meer de moeite waard om in dit vakantiehuisje je vakantie door te brengen?

Het vakantiehuisje in Stroe

Het vakantiehuisje is geschikt voor maximaal 6 personen. De modern ingerichte chalet is van alle gemakken voorzien. Er zijn zowel een zit- als eethoek aanwezig, inclusief een televisie. Eten kook je dankzij het 4-pitsgasfornuis in de keuken. Verder beschikt de vakantiewoning over luxe bedden. De woning is ook zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. Het aanwezige tuinset nodigt zeker uit om bij mooi weer buiten te zitten. Dankzij een groot stuk grond rondom het huisje is er voor kinderen volop ruimte om te spelen.

Activiteiten in de omgeving van Stroe

In deze plaats en omgeving zijn er talloze activiteiten te ondernemen. Wat dacht je van een vroege ochtendwandeling waarin je de kans krijgt om wilde dieren te spotten? De Veluwe leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. In de speelhal op de camping is er bovendien altijd een potje voetbal te spelen met andere campinggasten. Zijn de kinderen mee op vakantie? Breng dan een bezoekje aan de Apenheul in Apeldoorn of Burgers' Zoo in Arnhem. Genieten van de zon in een natuurrijke omgeving? Dit kan perfect in Recreatiegebied Zeumeren.

Dit vakantiehuisje in Stroe huren

Ben je overtuigd en zie je ernaar uit om je vakantie door te brengen in deze vakantiewoning? Wacht dan niet langer, maar boek gemakkelijk online deze stacaravan. Selecteer de data waarop je graag een weekend of midweek wilt doorbrengen in het vakantiehuisje en ga een ontspannen vakantie tegemoet op de Veluwe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Slaapbank/sofa: tweepersoons
Bank
Eettafel met stoelen
TV
Radio: op tv

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Tweepersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Sinaasappelpers
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?