Vakantiehuis het Uilennest in Otterlo voor max. 4 personen

Kom tot rust in de natuur

Even er lekker tussenuit in een luxe vakantiehuis met tuin op de Veluwe. Wat is er nu leuker dan met het hele gezin en met hond een gezellige week te spenderen in een mooi vakantiehuis. Het Uilennest ligt in de bosrijke omgeving van Otterlo, op slechts 4 km afstand van het nationale park Hoge Veluwe. U zult hier helemaal tot rust komen. Ga heerlijk wandelen in het prachtige bos, waar u allerlei wild tegen het lijf kunt lopen. Het is zeer goed mogelijk dat u onderweg wilde zwijnen of edelherten tegenkomt. Ziet u geen dieren, geniet dan van al het prachtige groen om u heen.

Vakantiehuis Otterlo huren

Dit vakantiehuis bevindt zich op een schitterende plek, en biedt alles wat u maar kunt wensen. Vakantiehuis Het Uilennest is geschikt voor maximaal 4 personen, en biedt een eetgedeelte, en een keuken met een kookplaat, een koffiezetapparaat en een magnetron. De badkamer beschikt over een toilet en een douche. Tevens heeft het huis een grote tuin rondom, met een terras waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt gebruikmaken van het tuinmeubilair. Vakantiehuis Het Uilennest heeft brede deuren, en daarom is het huis tevens goed toegankelijk voor minder validen.

De omgeving

In de buurt van de accommodatie kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de unieke natuur van de Veluwe. Geniet van de ruimte en de rust. Verder kunt u in de buurt verschillende attracties bezoeken, zoals Burger’s Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, het Dolfinarium in Harderwijk of Paleis het Loo en de Apenheul in Apeldoorn.

Vakantiehuis Veluwe reserveren

Lijkt vakantiehuis Het Uilennest u een geschikte locatie om een gezellige tijd met uw gezin door te brengen, dan kunt u het via onze website reserveren. Hebt u nog vragen over dit vakantiehuis, neem dan gerust contact op met hoi vakantiehuisje. Wij zijn er om u te helpen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Gelijkvloers
Toilet
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio
Haard: gas

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Wastafel

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter | senseo
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Reviews
4.5/5.0

12/06/18

Cynthia

4.5/5.0

Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Het huisje is eenvoudig maar alles is aanwezig. Een mooie ruime tuin waar je heerlijk buiten kunt eten. Veel vogelgeluiden en af en toe een eekhoorntje die voorbij hupt. Vanuit het huisje loop je zo de Veluwe op. Heel fijn dat de hond meekan. Op loopafstand van het centrum van Otterlo.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?