Chalet in Ermelo voor max. 2 personen

Genieten van het vakantiegevoel in eigen land kan nergens beter dan op de Veluwe. Voor een select gezelschap van maximaal twee personen, is dit comfortabele chalet in Ermelo een heerlijk vakantieverblijf. Ermelo staat bekend om haar mooie bossen en heidevelden, maar heeft ook een gezellig centrum met eetgelegenheden en een oude molen, die het bezoeken waard is.

De Comfortabele Chalet in Ermelo

Dit gezellig ingerichte chalet voor twee personen, straalt rust en comfort uit. Een groot pluspunt is de tuin. U kunt buiten zitten op de veranda, of op een van de andere terrasjes. Het chalet beschikt over een buitenkeuken en er is een ligbed om van de zon te genieten. Bij het chalet zijn een damesfiets en een herenfiets aanwezig. U kunt de fietsen tijdens uw verblijf gebruiken om de omgeving te verkennen. Deze accommodatie wordt uitsluitend verhuurd aan volwassenen. Huisdieren zijn helaas niet welkom.

De keuken is zeer volledig en beschikt onder meer over een combimagnetron, een koffiezetapparaat, een tosti ijzer, een vierpits gasfornuis en een koelkast. In de woonkamer kunt u plaatsnemen aan de eettafel of in de zithoek, waar een digitale televisie staat. De gezellige slaapkamer beschikt over twee comfortabele eenpersoonsbedden. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig, welke goed van pas komt in de wintermaanden. Een ander pluspunt tijdens koude dagen is de aanwezigheid van een gashaard. Tot slot is het chalet voorzien van draadloos internet.

Natuur, gezelligheid en cultuur in de omgeving

Het chalet op de veluwe ligt te midden van prachtige bossen en heide, waar u heerlijk door kunt wandelen of fietsen. Het karakteristieke landgoed Staverden is uniek met haar 17e eeuwse kasteeltuinen en gezellige brasserie. Onverwacht bourgondisch is de wijngaard Telgt. Met de auto bent u zo in de historische binnenstad van Harderwijk. Voor echte kunstliefhebbers mag een bezoek aan het Kröller Müller museum niet ontbreken.

Deze Chalet in Ermelo huren

Interesse gekregen in deze chalet? Bekijk dan de beschikbaarheid en prijzen onder aan deze pagina. Binnen enkele minuten heeft u deze chalet geboekt in de periode dat u het beste uitkomt. Mocht u vragen hebben over de chalet of over andere zaken, dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2
Badkamer
Slaapkamer: 1
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV: digitale
Radio
Haard: gas
Vloerverwarming
: badkamer

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Keuken
Keukenlinnen
Tosti apparaat
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | ja
Gasfornhuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: 4
veranda
Loungeset
Barbecue: buitenkeuken
Tuinhuis

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Telefonisch boeken: 085 303 86 80
Ma - Vr tussen 9:30 - 17:00 uur

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?