Ruime bungalow in Kootwijk voor max. 4 personen

Op vakantie in een vrijstaande bungalow in Kootwijk

Gaat u met uw partner en beide kinderen op vakantie in eigen land? Of wilt u er samen met een drietal vrienden of vriendinnen even lekker tussenuit en zoekt u hiervoor een mooie vakantiewoning? Boek dan een vrijstaande bungalow in Kootwijk voor maximaal 4 personen. Deze ruime bungalow op de Veluwe ligt op een mooi bungalowpark en beschikt over alle faciliteiten om er een geslaagd verblijf van te maken.

Activiteiten in de omgeving van Kootwijk

Deze luxe bungalow op de Veluwe bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, keuken en tuin. Televisie en gratis WIFI zijn aanwezig. Ideaal bij wat mindere weersomstandigheden. De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis en koel-vriescombinatie. Dankzij het tuinmeubilair kunt u heerlijk ontspannen in de tuin. Wat dacht u van een lekker ontbijt in de vroege ochtendzon of een overheerlijke barbecue bij het vallen van de avond?

Wat is er te doen in de omgeving?

In Kootwijk en omgeving valt genoeg te beleven. Het park beschikt bijvoorbeeld over speeltuin en trampoline. Op cicra 600 meter afstand is er een kleinschalig subtropisch zwembad te vinden. Kinderen kunnen zich dus naar hartenlust vermaken op en rondom dit vakantiepark. Trekt u er liever op uit? De bungalow Kootwijk ligt centraal op de Veluwe en is ideaal voor het maken van allerlei wandel- en fietstochten. Bovendien zijn er op de Veluwe zelf ook diverse uitstapjes te maken. De woning ligt aan de zandverstuiving in Kootwijk met Radio Kootwijk in directe nabijheid. Vanaf het park bevind u zich snel te fiets of met de auto bij Nationaal Park de Hoge Veluwe met onder anderen het Kroller Muller Museum (van Gogh). Klimmen in het Klimbos bij Ermelo is eveneens een optie voor de actieve vakantiegangers. Kortom, er zijn voldoende activiteiten te ondernemen die bijdragen aan een geslaagd verblijf in Kootwijk.

Deze bungalow in Kootwijk huren

Direct uw bungalow in Kootwijk boeken? Dit doet u eenvoudig via onze website. Selecteer de beschikbare data en boek eenvoudig uw vakantieverblijf in deze vrijstaande bungalow. Ongetwijfeld gaat u een fantastisch verblijf tegemoet in een natuurrijke omgeving!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Wasmachine: te huur
Campingbedje
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Fauteuils / stoelen: 4
Eettafel met stoelen
TV: digitale
DVD-speler
Radio
Haard: gas

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen
Broodrooster
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: senseo | snelfilter
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornhuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Barbecue
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Schommel: op park
Tuinhuis

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Telefonisch boeken: 085 303 86 80
Ma - Vr tussen 9:30 - 17:00 uur

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?