Chalet in Doornspijk voor 4 tot 6 personen

Aangenaam verblijven in chalet Doornspijk

Gelegen aan de rand van de Veluwe, in het prachtige Doornspijk, vindt u deze comfortabele en gezellige vakantiewoning voor zes personen. In deze bos- en waterrijke omgeving kunt u heerlijk recreatief genieten. Gelegen tussen de Veluwe en het Veluwemeer nodigt deze omgeving u uit tot het ondernemen van allerlei soorten activiteiten.

De Chalet in Doornspijk

Het chalet is geschikt voor maximaal 6 personen en wordt omgeven door een tuin met een oppervlakte van 350 vierkante meter. De woning beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een keuken. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De twee eenpersoonsbedden zijn wat kleiner, ca. 80cm breed. Mocht u met zijn zessen zijn, dan is er nog een slaapsofa aanwezig. De goed uitgeruste keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, een vierpits gasfornuis, een vriezer, een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de tuin is het heerlijk toeven en kunt u genieten van de vijver met siervissen. Tevens vindt u in de tuin een tuinhuis met tuinmeubilair.

Activiteiten in de omgeving

De Veluwe met zijn bossen leent zich uitstekend om heerlijke fiets- en wandeltochten te maken. Wilt u eens op een andere manier genieten van de Veluwe? Het maken van een huifkartocht is een absolute aanrader. Doornspijk behoort tot de gemeente Elburg. Een bezoek aan dit voormalige vissersdorpje Zuiderzee is zeker de moeite waard. Bent u meer een watersportliefhebber? Doornspijk ligt aan de rand van het Veluwemeer. Hier kunt u werkelijk alle vormen van watersport beoefenen. Wist u trouwens dat in de buurt van Doornspijk regelmatig zeldzame watervogels worden gesignaleerd, zoals kraanvogels en flamingo's? Een dagje uit met het hele gezin? Het attractiepark Walibi Holland ligt op slechts tien kilometer van Doornspijk.

De chalet in Doornspijk huren

Bent u na het lezen van al dit fraais overtuigd en wilt u dit chalet in Doornspijk huren? Op onze boekingswebsite ziet u in een oogwenk de beschikbaarheid en tarieven. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een heerlijk verblijf in een comfortabel chalet in Doornspijk. Wij wensen u al vast een zalige ontspannen vakantie toe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
CV
Slaapkamers: 2
Tuin
Gelijkvloers
Vloerverwarming
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Wasmachine
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Slaapbank/sofa: tweepersoons
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Sinaasappelpers
Tosti apparaat
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak | ja
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras: 2
Vijver
Tuinhuis
Reviews
5.0/5.0

27/03/20

Karin

5.0/5.0

We hebben het hier enorm naar ons zin gehad. Een kleinschalig park, heel rustig. Genoten van de tuin en de omgeving en de ruime chalet met fijne keuken. Wifi was ook prima.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?