Vakantiehuisje in Elburg aan het Veluwemeer voor max. 4 personen

Vakantiehuisje Elburg: dichtbij de natuur en direct aan het Veluwemeer

Elburg, gelegen in het noorden van Gelderland, is een, van origine, middeleeuwse Hanzestad en bevindt zich direct aan het Veluwemeer. Ooit was het een vissers- en handelsplaatsje waarbij Elburg in de middeleeuwen stadsrechten verkreeg. Dit 'stadje' is vooral bekend door de omgrenzende vesting van veertiende eeuwse stadsmuren en grachten. Door haar directe ligging aan het Veluwemeer wordt Elburg rijkelijk omgeven door water en natuur. De Veluwe is een uiterst groot natuurgebied met een grootse diversiteit aan flora en fauna, zoals de edelherten en wilde zwijnen, waarbij het gebied zich afwisselt met weidse heidevlakten en idyllische loofbossen.

Het Vakantiehuisje in Elburg aan het Veluwemeer

De vakantiewoning te Elburg ligt op vijftig meter afstand van het strand en is geschikt voor maximaal vier personen. Het huisje bezit alle moderne faciliteiten, zoals een wasmachine en internet. De woonkamer is voorzien van een slaapbank, gashaard, een eettafel met vijf stoelen en een digitale televisie. In de slaapkamer vindt men één tweepersoonsbed en één stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en een föhn. In de keuken bevindt zich een ruime koelkast, een vier pits gasfornuis, een combimagnetron, een oven en daarnaast de mogelijkheid tot het maken van sinaasappelsap. De vriezer vindt u in het schuurtje in de tuin. De tuin beschikt over een sfeervol terras met twee tuinsetjes waarbij zich in het park een zwembad bevindt; alles gelegen op vijftig meter van het strand, direct aan het Veluwemeer. Tevens stelt de woning twee fietsen beschikbaar waarmee u de prachtige omgeving kan ontdekken.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Op een klein half uur rijden bevinden zich de steden Lelystad en Zwolle waar U mooie stadswandelingen kunt maken, winkels kunt bezoeken of een drankje kunt nuttigen bij de vele horecagelegenheden. In de buurt van Elburg zelf bevinden zich vele musea, zoals het 'Museum Elburg'. Op ongeveer tien minuten rijden bevindt zich themapark 'Walibi Holland' dat activiteiten biedt voor het hele gezin.

Dit Vakantiehuisje in Elburg huren

Wilt U ook genieten van de rijkelijke natuur, direct aan het Veluwemeer? Boek dan nu, via de website van 'HoiVeluwe', uw vakantiewoning in Elburg. Bekijk de beschikbare data en ervaar binnenkort, met uw partner of gezin, de prachtige natuur van Gelderland.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4 | 2 | 3
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Slaapbank/sofa: eenpersoons
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV: | digitale
Haard: gas

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Badkamer
Föhn
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Sinaasappelpers
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker: fluitketel
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset: 2
Zwembad: op park
Schuur

Optioneel
Wifi: aanwezig
Fietsen: aanwezig
Wasmachine: aanwezig
Reviews
5.0/5.0

22/05/23

Fam. van Slooten

5.0/5.0

We hebben een goed verblijf gehad, huisje was mooi en netjes en alles was aanwezig.

13/06/22

Janssen

5.0/5.0

De ligging van het huisje is prachtig aan het water. Buiten waren de plantjes op tafel gezet voor ons wat je een warm welkom gevoel geeft. Verder kregen we ruim van tevoren een uitleg over het huisje. Erg goede service. Op de jongen bij de check in na heel erg vriendelijk personeel.

09/06/22

Eveline

5.0/5.0

“Fijn chalet, dat modern en smaakvol is aangekleed. Heerlijk bed.Fijne stoelen zowel binnen als buiten op de 2 terrassen!Geweldig complete inventaris,het ontbreekt aan niets.En de kers,toch wel de ligging: werkelijk schitterend aan t water nabij strandje en recreatieveld.Ook enorme fijne communicatie met de eigenaar.

28/09/19

Henk en Sina Meijer

5.0/5.0

Wij hebben een fijne tijd doorgebracht in het comfortabele vakantiehuis ‘het anker’.Van alle gemakken voorzien,prima bedden.Mooie fietsmogelijkheden

24/08/18

Elza

5.0/5.0

Een heerlijk verblijf met een mooi uitzicht ! Het chalet is van alle gemakken voorzien . Fijn dat er ook fietsen aanwezig zijn . Verder genoeg te zien en te doen in de omgeving . We houden deze accomodatie zeker in onze gedachte .

26/03/18

Fam. van Dijk

5.0/5.0

Prima weekend gehad in deze zeer complete stacaravan met prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Alles erop en eraan, perfect startpunt voor bezoek aan Elburg en andere leuke stadjes in de omgeving. Willen zeker terugkomen.

04/09/17

Familie Kramer

4.5/5.0

Afgelopen weken verbleven wij met ons 1- jarige dochtertje in jullie caravan op een mooie camping in Elburg.‘t Anker is een erge mooie luxe caravan waar we met veel plezier verbleven.De caravan staat op een prachtige locatie, centraal gelegen op de camping. We hopen volgend jaar zeker terug te komen en waarschijnlijk een weekje extra!

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?