Finse houten bungalow in Ermelo voor max. 4 personen

De Veluwe, het meest natuurrijke en ruimtelijke deel van Nederland. Met zijn lange historie en het groene landschap, is de Veluwe bij veel mensen de favoriete vakantiebestemming. Een van de dorpen, gelegen in dit prachtige gebied, is Ermelo. In dit dorp is voor iedereen wat te beleven, zoals knusse eetgelegenheden en een gezellig historisch winkelcentrum. Daarbij is een wandeling door de heidevelden zeker de moeite waard.

Deze Finse bungalow in Ermelo voelt als thuiskomen

Dit prachtige vakantiehuisje in Ermelo is een heerlijke plek om te vertoeven. Voor een gezelschap van maximaal 4 personen is het een fantastisch onderkomen. Voor kleine kinderen is dit huisje niet geschikt. Een huisdier is ook zeer welkom. Het vakantiehuisje is gelijkvloers en beschikt over internet. Daarnaast heeft u de beschikking over een drietal fietsen, waarmee u de mooie bosrijke omgeving van Ermelo kan verkennen.

In totaal heeft het vakantiehuisje twee royale slaapkamers, waarvan een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De nette badkamer is voorzien van wastafel, douche en föhn. De keuken is volledig uitgerust met sinaasappelpers, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasfornuis en een koffiezetapparaat. Daarnaast is er een apart toilet in de woning aanwezig. Het mooie vakantiehuisje beschikt over een royale tuin, met twee terrassen, een tuinhuis, vijver, tuinhuis, loungeset en BBQ. Kortom, een geweldige plek die van alle gemakken voorzien is en waar u ongestoord kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Er is een laadpaal aanwezig voor elektrische auto's.

De pracht en praal van de Veluwe

Wist u dat de Veluwe over maar liefst 2050 km aan fietsroutes beschikt? Een waar paradijs voor iedere fietser. Fiets bijvoorbeeld eens naar Harderwijk, waar u de Boerenmarkt kunt bezoeken. Houdt u meer van vissen? Dan zijn de visserijdagen misschien wat voor u. Voor de cultuurliefhebber zijn er de jazzdagen en de romantische buitenbioscoop op het prachtige strand.

Deze Finse houten bungalow in Ermelo huren

Wilt u het vakantiehuisje in Ermelo huren? De prijzen en beschikbaarheid kunt u onder aan deze pagina vinden. Uw boeking duurt maar enkele minuten en daarna bent u verzekerd van een heerlijke vakantie in de periode, die u graag wilt. Heeft u nog enkele vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4 | 3
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers
Overig: laadpaal elektrische auto

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine
Internet (WIFI): gratis
Fietsen

Woonkamer
Slaapbank/sofa: tweepersoons
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2

Badkamer
Föhn
Wastafel
Douche

Keuken
Sinaasappelpers
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras: 2
Tuinset
Loungeset
Barbecue
Vijver
Tuinhuis

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: aanwezig
Wasmachine: aanwezig
Barbecue: aanwezig
Reviews
5.0/5.0

29/08/23

Barry en Diane

5.0/5.0

Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren. Van alle gemakken voorzien, mooie ligging. Knus huisje, prachtige tuin. Kortom, prima!

16/10/22

Peter

5.0/5.0

Wij hebben genoten van onze week vakantie in het huisje. Het ligt heerlijk rustig, Het heeft een heerlijk besloten en omheinde tuin. Het huisje is bovendien van alle gemakken voorzien en de keuken is compleet. Bij binnenkomst valt op hoe gezellig het is ingericht. Het geeft echt het gevoel dat je welkom bent. Volgend jaar boeken wij dit huisje nog een keer.

15/08/22

Ben

5.0/5.0

Heerlijk huisje van alle nodige gemakken voorzien, we voelden ons direct thuis. Alleen voor onze dochter van vier rondom het huisje niet veel vertier, maar we wisten dat we dat konden verwachten.

10/08/22

Marlou

5.0/5.0

We hebben een ontzettend fijne week gehad in dit gezellige en knusse huisje. Ook onze hond Lewis voelde zich er direct thuis. Het is van alle gemakken voorzien en heeft een sfeervolle tuin waar je na een wandeling heerlijk kunt genieten van de rust en het zonnetje. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

06/01/22

Barbara

5.0/5.0

Een prettig huisje van alle gemakken voorzien, met privacy, vlakbij het bos.

15/11/21

Co en Lillian

5.0/5.0

Wat een mooi huisje! Voorzien van allegemakken en mooie tuin met terras. Onze hond was niet uit de tuin en bij de vijver weg te slaan. Aanraders zijn het Hardewijkse bos en het Leuvenumse bos. Ook Hardewijk en Ermelo zijn leuke stadjes. Bedankt voor de gastvrijheid.

16/11/20

Coen & Irene

5.0/5.0

Wat een heerlijk huisje is dit zeg! Heel compleet en bovenal heel knus en gezellig. Heerlijk on na een wandeling lekker in de stoel in de zon te lezen, maar ook fijn om 's avonds gezellig een spelletje aan de tafel te doen. Echt ontspanning. Het siezoen en de zon werkte voor ons ook goed mee.

09/11/20

Irene

5.0/5.0

Heerlijke week gehad in dit prachtige huisje. Alles is compleet en zit erop en eraan, daarnaast is het ook sfeervol. Overdag lekker wandelen, en aan het eind van de middag lekker een wijntje /biertje met een boek of een gezellig spelletje. Kortom: genieten!

25/08/20

Petra en Flemming

5.0/5.0

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit super complete en gezellige huisje. Het was erg heet maar het huisje zelf bleef behoorlijk koel. Wij waren met onze jonge hond (8 maanden) en die is wel een paar keer uit de tuin ontsnapt door de heg als hij katten hoorde. Maar dan hadden we hem snel weer te pakken. We gingen op tijd in de ochtend het bos in en 's avonds naar de hei of ergens zwemmen. Tussendoor hebben we veel gelezen in het huisje. Bedankt voor deze fijne week.

21/08/20

Stephanie, Mrianda en Freek

5.0/5.0

Wat hebben wij genoten van een heerlijke week in jullie blauwe huis, de prachtige tuin en de heerlijke rust op het park. We hebben heerlijk gewandeld met onze hond.  We zijn zeker van plan nog eens terug te komen om nog meer te zien van de omgeving en te genieten van het mooie huisje vol van gemak en rust. 

17/08/20

Willem, Sanne en Mika

5.0/5.0

Bedankt voor de fijne dagen in dit leuke huisje. Wij (en ook onze hond Mika) hebben genoten van de omgeving, de prachtige bossen en de gezellige stadjes. Het huisje was een prima uitvalbasis.

20/07/20

J.h.

3.0/5.0

Prima huisje gezellige inrichting. Kleine kavel . Krappe weg er heen.

04/07/20

Martin

5.0/5.0

Dank jullie wel dat ik samen met mijn hond Bobby in het huisje mocht vertoeven! Een heerlijke uitvalsbasis voor lange wandelingen of een fietstocht naar bijv. Harderwijk. Het huisje straalt rust uit en zo voel ik mij nu ook! Dank!

01/07/20

Netty en Janie

5.0/5.0

Ondanks de kou, wind en regen hebben wij ons prima vermaakt. Fijn dat er fietsen waren (ik op de heren fiets) zodat wij elke dag een flinke fietstocht konden maken. In het huis(je) voelden we ons direkt thuis. Wij komen nog een terug bij hogere temperaturen.

30/06/20

Daan en TIlly

5.0/5.0

Dank voor dit prachtige huisje waar we met veel plezier hebben gezeten en van de rust hebben genoten. Onze hond Sarah vond vooral de tuin heerlijk. Wij hebben zelf alleen een balkon. We hebben veel gelezen en uitgerust! Daan heeft veel gewandeld en we zijn naar Ermelo geweest! Ikzelf kan slecht tegen de hitte dus heb weinig gedaan. Heel veel dank!

18/02/20

Ria en Dien

5.0/5.0

Het waren voor ons een aantal fijne en ontspannende dagen. in jullie mooie en comfortable blauwe huis. De omgeving beviel ons zeer, ondanks het weer dat niet zo meewerkte hebben we genoten. De edelherten lieten het afweten maar binnenshuis werd dat meer dan voldoende gecompenseerd. Bedankt!

27/01/20

Joke & Sanne

5.0/5.0

Wij hebben 2 weken doorgebracht in jullie mooie 'blauwe huis' en dat is super goed bevallen. Een gezellige kamer, een goed bed, een lekkere douche en een mooie tuin. In alle rust buiten zitten en genieten van de vele vogels in de tuin. Heerlijk wat wil je nog meer! Onze vakantie is geslaagd. Bedankt!

25/09/19

Fam. Maters

5.0/5.0

Wat een leuk huis hebben jullie! We hebben ontzettend genoten van de omgeving (bos, Ermelo, Hardewijk, Putten). Het huis en de prachtige tuin. Onze hond was erg onder de indruk van de vogels, de kat uit de buurt en de grappige eekhoorns. Dierenpark Amersfoort is (met hond) een echte aanrader!

18/09/19

Wibert

5.0/5.0

Bij toeval, dankzij de BBQ van Natuurmonumenten belandde ik in jullie blauwe huis. En dat bevalt heel erg goed. Het is hier een Eldorado om te fietsen. Aan wandelen ben ik nog niet eens toegekomen. Ik ben vooral onder de indruk van de Gelderse Sahara, waar ik gisteren doorheen ben gefietst. Morgen weer door naar Deventer. Vandaag regen en rust. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Saar is het hier helemaal mee eens! Zwijnen en herten nog niet gezien. Wie weet nog in het verschiet.

10/09/19

Tiny en Janneke

5.0/5.0

Wij hebben het fijn gehad. Een prachtige plek en een heerlijk sfeervol huis. Grote bedden, lekker geslapen. Ook Boy (mijn hondje) had het naar zijn zin. Wij komen graag nog eens terug.

04/09/19

Pieter Mulder & Wijtze Osinga

5.0/5.0

Mooi dat we de fietsen mochten gebruiken. Leuke tuin! Huisje is van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving.

03/09/19

Fam. Veerkamp

5.0/5.0

Gezellig huisje is het. Fijn dat er fietsen zijn. Heerlijk met onze hond naar het Erkemederstrand geweest en gewandeld in 't bos.

02/09/19

Tessy

5.0/5.0

Wij hebben heerlijk genoten van jullie huis en omgeving. Het huis heeft alles om er een aangenaam verblijf van te maken en een heerlijke tuin. We zijn heerlijk actief geweest en ook de kinderen hebben genoten van de Veluwe, Flevoland en openluchtmuseum.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?