Vakantiehuisje bij Elburg voor max. 3 personen

Vier uw vakantie met de Veluwe aan uw voeten

Even helemaal tot rust komen in je eigen vakantiehuisje in de buurt van het Veluwemeer? Dat kan hier!

Het vakantiehuisje op bospark bij Elburg

Het vakantiehuisje bied plek voor maximaal 3 personen en maximaal 2 huisdieren. In de vakantiewoning is gratis internet aanwezig. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed. Uw bed is al opgemaakt bij aankomst, dus u kunt direct optimaal genieten van uw vakantie.
Beide kamers hebben ook een kledingkast.

Naast de twee slaapkamers is er een badkamer met wastafel, toilet en douche. De keuken is uitgerust met een combimagnatron, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en een 4 pits gasfornuis. Een stofzuiger en keukenlinnen zijn in het vakantiehuisje aanwezig bij aankomst. In de woonkamer van het vakantiehuisje staat een eettafel met 4 stoelen, een TV en een gashaard voor als het wat kouder is.

Ook heeft u bij het huisje een eigen tuin met een terras, tuinhuis (met oplaadpunt voor uw elektrische fiets) en uiteraard een tuinset. Om de tuin is een gaas gespannen van 1m hoog zodat de honden lekker los kunnen lopen! Op het park zijn een zwembad en speeltoestellen te vinden voor de kinderen. Die kunnen zich dus ook goed vermaken bij het vakantiehuisje. Op het park zijn ook wasmachines en drogers te huren. Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het huisje.

De omgeving van dit huisje

Een vakantiehuisje vlakbij Elburg is een goede plek voor ouderen, maar ook voor gezinnen. Ga op een gezellige fiets- of wandeltocht door de Veluwe en geniet van de natuur. Het is ook erg mooi om vroeg in de ochtend met uw huisdier zo van het park de zandverstuiving op te wandelen, want uw hond mag ook mee op vakantie.

Mocht u iets willen doen met meer adrenaline, het pretpark Walibi Holland ligt op ongeveer 10 minuten rijden. Ook het Dolfinarium is in de buurt op ongeveer 20 minuten rijden. U kan er uiteraard ook voor kiezen om lekker in de buurt van het huisje te blijven aan het Veluwemeer. Voor ieder is er wat wils!

Dit vakantiehuisje bij Elburg huren

Klinkt dit als het perfecte huisje voor uw vakantie of weekje weg? Bekijk dan hieronder de beschikbaarheid en prijzen. Wanneer u de juiste periode heeft geselecteerd kan u eenvoudig online de boeking plaatsen. Voor vragen kan u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet
Schuifpui

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Internet (WIFI): gratis
Overig: oplaadpunt elektrische fiets

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio: op tv
Haard: gas

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Zwembad: op park
Zandbak: op park
Schommel: op park
Vijver: op park
Tuinhuis

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?