Chalet in Stroe voor max. 4 personen

Heeft u behoefte aan enkele dagen ontspanning in het groen? Dan is een verblijf in het bosrijke Stroe exact wat u nodig hebt. Dit rustige dorp ligt tussen Amersfoort en Apeldoorn in een streek met een prachtige omgeving. Dit is de ideale plek voor een fiets- en wandelvakantie in de natuur. U kan natuurlijk ook genieten van uw welverdiende rust en een boek lezen in de tuin terwijl de kinderen de buurt verkennen.

De comfortabele chalet voor vier personen in Stroe

De chalet is ingericht voor maximum vier personen. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed, een stapelbed en een kledingkast. De keuken heeft al het nodige comfort en koken kan u op een gasfornuis. Er is ook een koffiezetapparaat, een waterkoker voor wie liever thee drinkt en een koelkast met vriesvak. In de woonkamer kan u gezellig aan tafel zitten om te eten of om spelletjes te spelen. Of u kan ontdekken wat er op de digitale tv te bekijken valt. Alle ruimtes hebben vloerverwarming en er is overal verbinding met het internet. De badkamer is in een afzonderlijk gebouw met centrale verwarming. U kan ter plaatse fietsen huren en voor een langer verblijf zijn een wasmachine en een droger tegen een kleine betaling beschikbaar.

Activiteiten in de buurt van Stroe

Wandelliefhebbers kunnen vanuit Stroe vertrekken voor een tocht langs het Marskramerpad. Dit Lange-Afstand-Wandelpad loopt dwars door Nederland van Den Haag naar Bad Bentheim in Duitsland. En ook fietsers zullen zich niet vervelen. Via uitgestippelde routes kunnen zij de in de buurt op verkenning gaan. Een interessante nabijgelegen bestemming is Kootwijkerzand, een natuurgebied met indrukwekkende zandverstuivingen. De streek is ook ideaal voor wie met kinderen op reis is. En dan kan een uitstapu naar de Apenheul in Apeldoorn uiteraard niet ontbreken!

Deze chalet in Stroe huren

U kan deze chalet in Stroe eenvoudig huren via onze website. Kijk snel hieronder welke data nog beschikbaar zijn en bereid u voor op een ontspannende vakantie in Stroe. Bij vragen kan u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 4
Slaapkamer: 1
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV: digitale
Radio: op tv

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Stapelbed
Kledingkast

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak: op park
Trampoline: op park
Schommel: op park

Centrale voorzieningen park
Toiletgebouw
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?