Vakantiehuis houtlook in Ermelo voor max. 8 personen

Er helemaal tussenuit en genieten van de rust, natuur en een prachtige omgeving: dat kan nergens beter dan op de Veluwe! Midden in dit natuurgebied ligt dit splinternieuwe vakantiehuis in Ermelo voor max. 8 personen. Deze ruime bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op een vakantiepark op de Veluwe. U kunt in de omgeving en op de Ermelosche Heide volop fietsen, wandelen en paardrijden. 

Het splinternieuwe vakantiehuis met vloerverwarming

Dit vakantiehuis in Ermelo biedt veel privacy en is door het grote grasveld uitstekend te boeken als familiehuis, maar ook voor groepen vrienden. Deze prachtige bungalow is vrij gelegen aan de rand van het park, midden tussen de bomen met het zwembad dicht in de buurt. U komt binnen in de ruime, ingerichte woonkamer met openstaande deuren naar de tuin en het terras met televisie en radio / cd-speler.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken met een combi-magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. De kamers zijn volledig voorzien van grote ramen waardoor veel licht binnen komt maar u toch geniet van voldoende privacy. U kunt overal gebruik maken van de gratis wifi internet verbinding. Dit        vakantiehuis is te boeken voor maximaal 8 personen en is voorzien van vier ruime slaapkamers, allen met 2 boxspringbedden met dekbed en hoofdkussen. Twee badkamers, waarvan 1 met ligbad, douche, wastafel en toilet en de andere met douche, wastafel en toilet.

Uw huisdier is van harte welkom op het park. Voor de hond (en) begint er schuin tegenover het park een hondenlosloopgebied. Let op: er mogen maximaal twee huisdieren in één bungalow. De verhuurders rekenen voor uw huisdier dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij bijvoorbeeld twee personen en drie huisdieren een bungalow vanaf vijf personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. Door de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy. Ca. 1 km van het centrum van Garderen en ca. 8 km van het centrum in Ermelo.

Door de autovrije opzet van het bungalowpark kunt u uw soort (eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan ​​bij de bungalows.

Paarden:

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl. Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl. Wij verzoeken vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard (en).

Ontbijt: 

's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij de receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar! Ook is het mogelijk om een ​​geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Leuke activiteiten in de omgeving van het vakantiehuis

Het vakantiehuis is perfect gelegen als uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en activiteiten. Breng bijvoorbeeld met het hele gezin een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk, het Subtropisch Zwembad in Putten of ga naar Walibi in Biddinghuizen. Ook het Openlucht museum en Paleis het Loo mag u zeker niet overslaan. Dichterbij vindt u het Klimbos in Ermelo en kunt u uitgebreid wandelen en fietsen door het gevolg heidegebied. Dit gebied staat bekend om de rijke historie. Bekijk bijvoorbeeld de eeuwen jaren oude grafheuvels van de resten van een Romeins Marskamp. Genoeg te doen voor een fantastische vakantie in een schitterende omgeving.

Het vakantiehuis op de Veluwe huren

U kunt dit vakantiehuis voordelig boeken op onze website. Bekijk de beschikbaarheid van de bungalow en de prijzen en het boek een geweldige vakantie om naar te kijken! Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3 | 5 | 8 | 2 | 7 | 4 | 6
Badkamer: 2
CV
Slaapkamers: 4
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet: 2
Gelijkvloers
Vloerverwarming

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen: 2
Eettafel met stoelen
TV
DVD-speler
Radio
Vloerverwarming

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Wastafel

Slaapkamer 2
Eénpersoonsbed: 2

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed: 2

Badkamer
Wastafel: 2
Toilet: 2
Douche
Ligbad
Vloerverwarming

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Ontbijtmand: zie info huisje
Paardenweide: zie info huisje
Tuinstoelen: aanwezig
Ontbijt arrangement: zie info huisje
Wifi: gratis
Fietsen: €9,50 p.p.p.d / € 45,- per week
Droger: €1,75 per gebruik
Wasmachine: € 4,00 per gebruik
Paardenstal: zie info huisje
Keukenlinnen: €5,00

Slaapkamer 4
Eenpersoonsbed: 2
Reviews
4.5/5.0

05/12/22

Van Nielen

5.0/5.0

Goede locatie, huisjes compleet ingericht en ruim, vriendelijke ontvangst, je stapt zo het bos in

13/06/22

Jan

5.0/5.0

Heerlijk rustig park. De accommodaties zijn erg leuk met veel ruimte rondom. Het park is gelegen in een prachtige omgeving met veel leuke eetgelegenheden.

15/07/20

ilse

4.0/5.0

Superleuk huis ,van alle gemakken voorzien...

30/12/19

Schoorstra

5.0/5.0

Door de opstelling het gevoel er middenin te zitten :) Mooi huis, prima voor elkaar.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?