Vakantiehuis in het bos nabij Epe voor max. 6 personen

Vervelen is er in de prachtige omgeving rond Epe niet bij. De uitgestrekte landschappen en unieke dorpen zorgen voor een optimale ervaring. Daarnaast zorgt een vakantiehuis in deze streek huren tot een perfecte combinatie!

Het vakantiehuis in Epe met speeltoestellen

Dit vrijstaand Fins chalet voor 6 personen beschikt over een woonkamer met goed meubilair, TV en stereoset. Tevens is er een open keuken met vaatwasser, combimagnetron en Senseo koffiezetter. In de tuin van dit kindvriendelijke chalet staat een trampoline, een speeltoestel met schommels, een glijbaan en ook nog een zandbak. Uw kinderen vermaken zich hier opperbest. En na de gedane inspanningen heerlijk uitrusten op de half overdekte veranda “relaxen tussen het groen". Het chalet is gelegen in de schaduw.

Daarnaast is het vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Er is namelijk ook een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. De badkamer is tevens elektrisch verwarmd. In de woonkamer vindt u een zit- en eethoek met TV. Roken is niet toegestaan in het chalet, huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Op het park is een speeltuin en horeca gelegenheid.

Wat is er in de omgeving te doen?

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën. Een dagje shoppen? Grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken. 

Wilt u het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online gemakkelijk te huren. Via de moderne kalender kunt u zien wanneer het vrij is en kunt u ook aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Heeft u interesse? Dan wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 6
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Gelijkvloers
Toilet
Overig: gas gevel kachel

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank: 2
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Radio: op tv | ja
: parkeerplaats

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Slaapkamer 3
Tweepersoonsbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Sinaasappelpers
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Waterkoker
Koelkast
Vriezer
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras
Veranda
Tuinset
Zandbak
Trampoline
Schommel

Optioneel
Tuinstoelen: aanwezig
Wifi: gratis
Fietsen: te huur
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Barbecue: op het park
Reviews
4.5/5.0

08/08/22

BK

4.0/5.0

Heerlijk een eigen tuin en een prachtig omgeving! Huisje ook erg leuk om te verblijven.

13/06/22

Jan

4.0/5.0

Rust en mooie omgeving voor wandelen de fietsen.

01/04/22

Fatima

3.5/5.0

Het huis en de omgeving is prachtig. Het personeel is zeer vriendelijk. Ik miste wel een winkel met de basis behoeften producten of waar je ‘s ochtends warm brood/ croissantjes kan halen. Voor mijn zoontje van 8 was er genoeg te doen maar voor de andere kinderen van 10,12,13 niet zo. Dat het huis een eigen speeltuintje en eigen trampoline had was echt super!!! Alle kinderen hebben hier enorm van genoten

29/01/22

Jos

5.0/5.0

De heerlijke rust ,even niets hoeven. Lekker ontspannen in het bos.

19/05/21

JP

5.0/5.0

Rustig park met mooie omgeving. Afhaalmaaltijden om de hoek was fijn. Aardige eigenaren/beheerders.

06/04/21

Bia

5.0/5.0

Heerlijke week doorgebrachte met de kinderen. Praktisch in het bos en lekker rustig. Mooi park. Huisje was schoon en super gezellig.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?