Ruim chalet "Bonte Specht" in Epe voor max. 5 personen

Het woord vervelen zal bij een verblijf in het vakantiehuis geen moment in u opkomen. Van afwisselende landschappen tot prachtige dorpen in de buurt, er is altijd genoeg te doen! De vele afwisselende landschappen zorgen ervoor dat u een met een unieke ervaring rijker thuiskomt.

Over het vakantiehuis "Bonte Specht" in Epe

U verblijft in een luxe 5 persoons chalet. Het chalet beschikt over een goed aangelegde tuin en ruim terras. De chalets zijn zeer geliefd bij jonge gezinnen en senioren. U geniet hier veel privacy. 

In de woonkamer is een goed meubilair aangelegd, met TV en stereoset. Daarnaast is een complete keuken aanwezig met koelvries-combi, combi-magnetron, koffiezetter en Senseo. Tevens is er een slaapkamer met een boxspring bed. In de badkamer is een inloopdouche gevestigd met badmeubel en toilet. Het chalet is voorzien van centrale verwarming. De tuin is volledig omheind met een een eigen uitgang naar het buitengebied. Huisdieren zijn op aanvraag, roken is in het chalet niet toegestaan.

Afwisselende activiteiten rond Epe

Rondom Epe is meer dan genoeg te doen. U vindt hier Koningin Julianatoren, De Veluwse Bron, het Kroondomein en nog veel meer andere activiteiten. Op iets verder rijden liggen prachtige steden zoals Apeldoorn en Zwolle. Kiest u voor Paleis het Loo of gaat u een dag shoppen in het gezellige Zwolle? Daarnaast vindt u op een halfuur rijden het unieke Openluchtmuseum in Arnhem.

Wilt u het vakantiehuis huren?

Het huren van dit vakantiehuis gaat heel gemakkelijk. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is en aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Als u interesse heeft, wensen wij u alvast een zeer fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 5
Badkamer
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Openslaande deuren
Toilet
Gelijkvloers

Huisregels
Huisdieren: toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Strijkijzer
Strijkplank
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Campingbedje
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen: te huur

Woonkamer
Bank
Fauteuils / stoelen: 2
TV
Radio

Slaapkamer 1
Eénpersoonsbed: 2
Kledingkast

Slaapkamer 2
Stapelbed
Kledingkast

Slaapkamer 3
Eénpersoonsbed

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen: te huur
Sinaasappelpers
Broodrooster
Magnetron: combi
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo
Koelkast: met vriesvak | koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits
Oven

Tuin
Terras
Tuinset
Zwembad: op park
Trampoline
Tuinhuis
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?