Chalet Weidezicht in Putten voor max. 3 personen

Het chalet is gelegen in Putten, in het buurtschap Koudhoorn, midden in de bossen tussen het centrum van Putten en Garderen. Dit mooie en gerenoveerde chalet staat niet op een park, maar heerlijk vrij op de boerderij. Het chalet is helemaal omringt door weilanden, eigen vrije tuin met verschillende terrassen en een overkapping.  

Chalet tussen de weilanden

Dit gezellige vakantiehuisje heeft een grote, aangebouwde serre, waarin een knusse zitkamer met tv te vinden is. Via een klein opstapje kom je in de keuken. Deze is uitgerust met alles wat u nodig heeft, zoals een gasstel, koelkast koffiezetapparaat en combi-magnetron. Ook de eetkamer, slaapkamer en toilet zijn hier te vinden. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de kamer vindt u een zit/slaapbank. Voor keuken- en badlinnen wordt gezorgd. Bedlinnen kan tegen een vergoeding worden gehuurd. Direct naast het huisje is uw eigen toilet- en douchegelegenheid. Het huisje heeft twee gaskachels, zodat het ook in het voor- en naseizoen goed te verwarmen is. De auto kunt u parkeren bij het huisje.

Vakantieplezier in Putten

Het huisje bevindt zich op één van de mooiste plekjes van de Veluwe, gelegen tussen Putten en Garderen. Het staat geheel vrij op het erf bij een boerderij. Vanuit het huisje heb je rondom een prachtig, vrij uitzicht over de weilanden en het bos. Vanaf de boerderij kun je heerlijke, lange wandel- en fietstochten maken in de mooie natuur. Ben je een liefhebber van water en strand, dan ben je met 15 autominuten bij het Veluwemeer/Strand Nulde. Ook is er een prachtig subtropisch zwembad met buitenbad in het centrum van Putten. Gezellige plaatsen zoals Harderwijk, Nunspeet en Elburg liggen in de directe omgeving.

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 3
Badkamer
CV
Slaapkamer: 1
Keuken
Woonkamer
Tuin

Huisregels
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Stofzuiger
Campingbedje
Kinderbed: te huur
Kinderstoel
Internet (WIFI): gratis

Woonkamer
Slaapbank/sofa: eenpersoons
Bank
Fauteuils / stoelen
Eettafel met stoelen
TV
Haard: gas

Slaapkamer 1
Tweepersoonsbed
Kledingkast

Badkamer
Föhn
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Keukenlinnen
Magnetron: combi
Koffiezetapparaat: snelfilter
Waterkoker
Koelkast: koel / vriescombinatie
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras: 2
Veranda
Tuinset
Loungeset
Reviews
5.0/5.0

11/04/23

Corien

5.0/5.0

Pareltje in Putten! Genoten met Pasen. Wat een geweldig plekje. En een heerlijk ontbijt met liefde klaargemaakt Kom hier zeker terug Groetjes Corien

05/11/20

A.

5.0/5.0

Knus en mooi chalet. Uitzicht is prachtig. Je hebt echt het gevoel van helemaal weg zijn. 

15/07/19

5.0/5.0

Het was een mooi weekje

12/07/19

5.0/5.0

Prima!

01/07/19

Fam. Hiddinga

5.0/5.0

  We zijn weer thuis van een pracht midweekje. Was heerlijk vertoefen in vakantiehuisje Weidezicht. En de ontbijtjes helemaal top.We hebben genoten  

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?