( in aanbouw ) Binnenkort te huur bij hoiveluwe.nl

Tussen de landerijen op de Veluwe vindt u het karakteristieke dorpje Putten. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur en zijn er ook vele prachtige bezienswaardigheden te zien en uiteraard vele activiteiten die u kunt doen waardoor u zich geen seconde hoeft te vervelen tijdens uw verblijf op de Veluwe. U bevindt zich op nog geen 6 kilometer van het Veluwemeer waar u op talloze manier van het water kunt genieten.

Indeling van het vakantiehuis in Putten
Deze volledig ingerichte 5-persoons bungalow bevindt zich op een bungalowpark in het Veluwse dorpje Putten. In de omgeving doorkruisen fiets- en wandelpaden de uitgestrekte Veluwse bossen en heidevelden. Dit luxe vakantiehuisje beschikt over een souterrain waar de slaapkamers zich bevinden. In de moderne keuken vindt u een koffiezetapparaat, een combimagnetron, een sinaassappelpers, een tostiapparaat en een broodrooster. In de woonkamer staat een bank en meerde fauteuils. Op het park bevindt zich een speeltuin voor de kinderen met glijbaan en een trampoline.

Tot rust komen in Putten 
Wilt u er even tussen uit? Wilt u genieten van al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan Putten! Putten is een plaats op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Het centrum van Putten wordt gekenmerkt door gevarieerd winkel- en horecagebied met op woensdag ochtend een weekmarkt.

Dit vakantiehuis in Putten huren
Het huren van dit vakantiehuis gaat heel gemakkelijk. Via de overzichtelijke kalender kunt u zien wanneer het vrij is en aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Wij wensen u alvast een zeer fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder
Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?