Fins huisje in het bos met sauna nabij Epe voor max. 4 personen

Vervelen is er in de prachtige omgeving rond Epe niet bij. De uitgestrekte landschappen en unieke dorpen zorgen voor een optimale ervaring. 

De luxe blokhut in Epe met sauna en speeltoestellen

Deze prachtige Fins blokhut voor 4 personen beschikt over een woonkamer met goed meubilair, TV en stereoset. Tevens is er een open keuken met vaatwasser, magnetron en Senseo koffiezetter. Daarnaast is het vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Er is een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. Er zijn 2 slaapkamers met elk een hang-legkast. Als extra luxe is er natuurlijk de ruime Finse sauna. Dit huisje beschikt over een schuur en eigen parkeerplaats. Roken is niet toegestaan in het chalet, huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Wifi is gratis!

In de bostuin van dit kindvriendelijke chalet staat een bolderkar, speeltoestellen en 2 mountainbikes die u kunt gebruiken. Uw kinderen vermaken zich hier opperbest. Ook een bbq is aanwezig. Na de gedane inspanningen, heerlijk uitrusten op de half overdekte ruime veranda “relaxen tussen het groen". Het chalet is gelegen in de schaduw.

Het park is een startpunt voor fijne fiets- en wandeltochten in de Veluwse Bossen, maar ook plaatsen als Elburg, Apeldoorn, en Harderwijk liggen op fietsafstand.  Elektrische fietsen zijn ook te huur op het park.

Wat is er in de omgeving te doen?

In deze uitgestrekte omgeving valt genoeg te beleven. Kom volledig tot rust bij de Veluwse Bron, of breng een bezoek aan Koningin Julianatoren. Daarnaast zijn er in deze omgeving ook prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. In het dorp Epe zelf is ook genoeg te beleven, zoals leuke kraampjes en braderieën. Een dagje shoppen? Grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken. 

Wilt u het vakantiehuis in Epe huren?

Het vakantiehuis is online gemakkelijk te huren. Via de moderne kalender kunt u zien wanneer het vrij is en kunt u ook aanklikken welke dagen u wilt boeken. In de prijs zitten, heel overzichtelijk, de extra kosten al inbegrepen, zoals boekingskosten en schoonmaakkosten. Heeft u interesse? Dan wensen wij u alvast een fijne vakantie toe!

Lees meer
Lees minder

De woning
Aantal personen: 2 | 4
Badkamer
CV
Slaapkamers: 2
Keuken
Woonkamer
Tuin
Toilet
Overig: parkeerplaats

Huisregels
Huisdieren: in overleg | toegestaan
Roken: niet toegestaan

Voorzieningen
Wasmachine: te huur
Droger: te huur
Kinderbed: te huur
Kinderstoel: te huur
Internet (WIFI): gratis
Fietsen
Sauna

Woonkamer
Bank: 2
Eettafel met stoelen
TV
Radio

Slaapkamer 1
Bedstede: tweepersoons
Kledingkast

Slaapkamer 2
Bedstede: tweepersoons
Kledingkast

Badkamer
Wastafel
Toilet
Douche

Keuken
Magnetron
Vaatwasser
Koffiezetapparaat: senseo | snelfilter
Waterkoker
Koelkast: met vriesvak
Gasfornuis: 4 pits

Tuin
Terras: overdekt
Veranda
Tuinset
Barbecue
Zandbak
Trampoline: op park
Schuur

Optioneel
Wifi: gratis
Fietsen: 2 stuks aanwezig
Droger: te huur
Wasmachine: te huur
Barbecue: aanwezig
Keukenlinnen: te huur
Reviews
5.0/5.0

08/08/22

Aukje

4.5/5.0

Mooi huisje in een prachtige omgeving! Heerlijk om te fietsen en te wandelen.

01/04/22

Angelique

5.0/5.0

Mooi gelegen, rustig, midden in het bos.

31/01/22

Edwin

5.0/5.0

Mooie en rustige omgeving. Heerlijk in de bossen. Park is erg schoon en netjes onderhouden. Heerlijke sauna in het huisje. Lekker weekend gehad.

20/05/21

Joop

5.0/5.0

Heerlijk, we hebben het ontzettend fijn gehad en in tegenstelling tot in het verleden een zeer schoon en verzorgd Chalet. Ook de vernieuwing, CV en nieuwe stoelen buiten waren een enorm comfort. Het is gewoon een zalige plek en midden in de natuur. Enorm tevreden.

Beschikbaarheid en Prijzen

Verblijfsduur


Kies een aankomstdatum

Beschikbare aankomstdatum

Er is geen periode geselecteerd.

Op de kaart

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?